reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc Dziewczyny. Nawet nie wiem co napisać... Znowu plamie, teraz krwią... Tylko dwóch lekarzy dzis przyjmuje w mieście. Zadzwonie do nich czy mnie dzis przyjmą jak mąż w końcu skończy odkurzać... A jak nie przyjmą to musze czekać do popołudnia na ip... Mam dosc
Zadzwoń i nalegaj na wizytę. Daj znać co się dzieje i uważaj na siebie

reklama
Czesc Dziewczyny. Nawet nie wiem co napisać... Znowu plamie, teraz krwią... Tylko dwóch lekarzy dzis przyjmuje w mieście. Zadzwonie do nich czy mnie dzis przyjmą jak mąż w końcu skończy odkurzać... A jak nie przyjmą to musze czekać do popołudnia na ip... Mam dosc
Chyba jak powiesz ze plamisz w ciąży to żaden lekarz Ci nie odmówi. A zresztą kobiety w ciąży przyjmują do szpitala o każdej porze. Więc nie czekaj, jedź szybciutko.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mówiłam że nie pomaga tylko że trzeba pokazać palcem. Sam z siebie sprzata, najczęściej wtedy kiedy chce żeby robił coś innego[emoji14]
Sałatka jedź do szpitala. Naprawdę nie wierzę żeby wygonili kobietę w ciąży z krwawieniem. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Może to jakiś skok rozwojowy? A nic go nie boli?

No być może. W sumie to nie zauważyłam żeby go coś bolały. Dziąsła go chyba jedynie swędzą bo mi często wkłada palce do buzi. No na szczęście teraz już synek poszedł spać i nie wiem co mam z czasem zrobić. Czy odpocząć, czy może za robotę się wziąć. Boże, czasami to ja mam dość. Jeszcze do południa zaliczyłam z nim granie w piłkę i plac zabaw. Skąd ja siłę na drugie dziecko wezmę to nie wiem. Męża też nie poznaję, bo zawsze mi bardzo pomaga. A tu od kilku dni lenia w dupie ma i wszystko na mnie spadło.

Sałatka, czym prędzej jedź do szpitala. I to bez wymówek. Plamienie na brązowo jeszcze można tłumaczyć, ale nie żywą krew. Żona mojego kuzyna dwa razy krwawiła mocno w ciąży i dwa razy leżała w szpitalu. Okazało się, że z dzieckiem jest okej, ale problem jest z łożysku, które się tworzyło. Za dwa miesiące rodzi bo wszystko się unormowało po lekach. Będziesz wiedziała na czym stoisz.

Zapisalam sie do lekarza w mojej przychodni na 16. Powiedzcie mi czy jest prawdopodobienstwo ze zrobi mi usg? Wizyta na nfz. Pierwszy raz na taka ide. Prywatnie do lekarza nie mam szans a nie wiem jak jest u Was ale u nas do 15 na ip mnie nie przyjmą bo jeszcze sa otwarte przychodnie

dziewczyny non stop mam zgage, a to dopiero poczatki ciazy...wy tez tak macie ? z pierwszym dzieckiem mialam zgage ale dopiero pod koniec ciazy.....

reklama
Do góry