reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc Dziewczyny. Nawet nie wiem co napisać... Znowu plamie, teraz krwią... Tylko dwóch lekarzy dzis przyjmuje w mieście. Zadzwonie do nich czy mnie dzis przyjmą jak mąż w końcu skończy odkurzać... A jak nie przyjmą to musze czekać do popołudnia na ip... Mam dosc
Zadzwoń i nalegaj na wizytę. Daj znać co się dzieje i uważaj na siebie

reklama
Czesc Dziewczyny. Nawet nie wiem co napisać... Znowu plamie, teraz krwią... Tylko dwóch lekarzy dzis przyjmuje w mieście. Zadzwonie do nich czy mnie dzis przyjmą jak mąż w końcu skończy odkurzać... A jak nie przyjmą to musze czekać do popołudnia na ip... Mam dosc
Chyba jak powiesz ze plamisz w ciąży to żaden lekarz Ci nie odmówi. A zresztą kobiety w ciąży przyjmują do szpitala o każdej porze. Więc nie czekaj, jedź szybciutko.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mówiłam że nie pomaga tylko że trzeba pokazać palcem. Sam z siebie sprzata, najczęściej wtedy kiedy chce żeby robił coś innego[emoji14]
Sałatka jedź do szpitala. Naprawdę nie wierzę żeby wygonili kobietę w ciąży z krwawieniem. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Może to jakiś skok rozwojowy? A nic go nie boli?

No być może. W sumie to nie zauważyłam żeby go coś bolały. Dziąsła go chyba jedynie swędzą bo mi często wkłada palce do buzi. No na szczęście teraz już synek poszedł spać i nie wiem co mam z czasem zrobić. Czy odpocząć, czy może za robotę się wziąć. Boże, czasami to ja mam dość. Jeszcze do południa zaliczyłam z nim granie w piłkę i plac zabaw. Skąd ja siłę na drugie dziecko wezmę to nie wiem. Męża też nie poznaję, bo zawsze mi bardzo pomaga. A tu od kilku dni lenia w dupie ma i wszystko na mnie spadło.

Sałatka, czym prędzej jedź do szpitala. I to bez wymówek. Plamienie na brązowo jeszcze można tłumaczyć, ale nie żywą krew. Żona mojego kuzyna dwa razy krwawiła mocno w ciąży i dwa razy leżała w szpitalu. Okazało się, że z dzieckiem jest okej, ale problem jest z łożysku, które się tworzyło. Za dwa miesiące rodzi bo wszystko się unormowało po lekach. Będziesz wiedziała na czym stoisz.

Zapisalam sie do lekarza w mojej przychodni na 16. Powiedzcie mi czy jest prawdopodobienstwo ze zrobi mi usg? Wizyta na nfz. Pierwszy raz na taka ide. Prywatnie do lekarza nie mam szans a nie wiem jak jest u Was ale u nas do 15 na ip mnie nie przyjmą bo jeszcze sa otwarte przychodnie

dziewczyny non stop mam zgage, a to dopiero poczatki ciazy...wy tez tak macie ? z pierwszym dzieckiem mialam zgage ale dopiero pod koniec ciazy.....

reklama
Do góry