reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry. Mój synuś zwykle śpi do 7, a dziś oszalał i obudził się o 5:30. Mam nadzieję, że to jednorazowa wpadka. [emoji14]

Miłego, słonecznego dnia. [emoji295] [emoji4]

Smacznego śniadanka.
1472534776122.jpg

Załączniki

• 1472534776122.jpg
    1472534776122.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 172
reklama
Mój synek też tak do drugiego roku życia wdrawal wcześnie. Przeważnie koło 6, ale większość dzieci z tego wyrasta. Teraz ma 4 latka i zrobił się z niego spioszek. Potrafi spać już prawie do 10 czasami. Ale fakt jest to męczące jak dzieci wstają tak wcześnie. Tak więc przyszłość przedstawia się optymistycznie[emoji4]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też zdecydowanie uważam, że powinno się powiedzieć w miarę szybko. Ale chyba przed 10 tygodniem bym się bała, myślę, że powiem w pracy po drugiej wizycie u gina. Chyba ze się wcześniej zorientują.

Ja pracuję w biurze z 20 bystrymi kobietami więc to kwestia dnia lub godziny jakby zaczęły się podejrzenia:p sushi nie chciałam jak było zamawiane, ktoś tam przyuważył inkę do picia, częste siusianie itp:p
Ja też wolałabym poczekać na badania prenatalne, ale ze względu na odpowiedzialne stanowisko i lojalność wobec szefów powiedziałam wcześniej

Cześć dziewczyny. Ostatnio mało pisze, ale od czasu do czasu Was czytam. Ja od trzech dni mam jakiś koszmar z moim synkiem. Nie dość, że w dzień ucina sobie jakieś krótkie drzemki, to do tego wszystkiego zaczął mi wstawać przed 6 rano. Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt że chodzi spać o 21 i jak tylko zbliża się godzina 4 rano to on się kręci, wierci i jęczy. Nie mam pomysłu skąd ta nagła zmiana. Wcześniej mi spał bardzo ładnie. Do tego mam cały dom na głowie. Gotowanie, sprzątanie, zakupy, spacery z młodym, zabawa z nim, kąpanie, karmienie. No wszystko! A mój szanowny mąż od kilku dni zachowuje się jak książę. Idzie do pracy, wraca i już kompletnie nic nie robi. Wczoraj chciał uprawiać seks i taki był rozczarowany jak mu oznajmiłam, że nie mamy ochoty bo jestem zmęczona i marzę tylko o spaniu. Już od kilku dni się nie kochaliśmy, bo przychodzi wieczór a ja padam na cycki.
Może to jakiś skok rozwojowy? A nic go nie boli?

Dzień dobry. Mój synuś zwykle śpi do 7, a dziś oszalał i obudził się o 5:30. Mam nadzieję, że to jednorazowa wpadka. [emoji14]

Miłego, słonecznego dnia. [emoji295] [emoji4]

Smacznego śniadanka.
Zobacz załącznik 770283
Mmmm , ja na szybko jedną ręką maluje oko , drugą odpisuje byle sie wyrobić a tu takie pyszności:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny. Ostatnio mało pisze, ale od czasu do czasu Was czytam. Ja od trzech dni mam jakiś koszmar z moim synkiem. Nie dość, że w dzień ucina sobie jakieś krótkie drzemki, to do tego wszystkiego zaczął mi wstawać przed 6 rano. Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt że chodzi spać o 21 i jak tylko zbliża się godzina 4 rano to on się kręci, wierci i jęczy. Nie mam pomysłu skąd ta nagła zmiana. Wcześniej mi spał bardzo ładnie. Do tego mam cały dom na głowie. Gotowanie, sprzątanie, zakupy, spacery z młodym, zabawa z nim, kąpanie, karmienie. No wszystko! A mój szanowny mąż od kilku dni zachowuje się jak książę. Idzie do pracy, wraca i już kompletnie nic nie robi. Wczoraj chciał uprawiać seks i taki był rozczarowany jak mu oznajmiłam, że nie mamy ochoty bo jestem zmęczona i marzę tylko o spaniu. Już od kilku dni się nie kochaliśmy, bo przychodzi wieczór a ja padam na cycki.
Mój też tak miał jeszcze jakiś czas temu, wstawal o 6 i koniec. Ale powoli mu się przesuwa, teraz ma 2 latka i śpi do 7:30 - 8, no i oczywiście 2 godziny drzemki w ciągu dnia. Ta drzemka jest najlepsza bo w tym czasie mogę spokojnie ugotować i coś sobie ogarnąć.

Do góry