anulka_p
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry. Mój synuś zwykle śpi do 7, a dziś oszalał i obudził się o 5:30. Mam nadzieję, że to jednorazowa wpadka. [emoji14]
Miłego, słonecznego dnia. [emoji295] [emoji4]
Smacznego śniadanka.
Zobacz załącznik 770283
Mój młodszy ma 1,3 roku. Ranny ptaszek. Ale ma też drzemkę w ciągu dnia.
Ja pracuję w biurze z 20 bystrymi kobietami więc to kwestia dnia lub godziny jakby zaczęły się podejrzenia sushi nie chciałam jak było zamawiane, ktoś tam przyuważył inkę do picia, częste siusianie itpJa też zdecydowanie uważam, że powinno się powiedzieć w miarę szybko. Ale chyba przed 10 tygodniem bym się bała, myślę, że powiem w pracy po drugiej wizycie u gina. Chyba ze się wcześniej zorientują.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Może to jakiś skok rozwojowy? A nic go nie boli?Cześć dziewczyny. Ostatnio mało pisze, ale od czasu do czasu Was czytam. Ja od trzech dni mam jakiś koszmar z moim synkiem. Nie dość, że w dzień ucina sobie jakieś krótkie drzemki, to do tego wszystkiego zaczął mi wstawać przed 6 rano. Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt że chodzi spać o 21 i jak tylko zbliża się godzina 4 rano to on się kręci, wierci i jęczy. Nie mam pomysłu skąd ta nagła zmiana. Wcześniej mi spał bardzo ładnie. Do tego mam cały dom na głowie. Gotowanie, sprzątanie, zakupy, spacery z młodym, zabawa z nim, kąpanie, karmienie. No wszystko! A mój szanowny mąż od kilku dni zachowuje się jak książę. Idzie do pracy, wraca i już kompletnie nic nie robi. Wczoraj chciał uprawiać seks i taki był rozczarowany jak mu oznajmiłam, że nie mamy ochoty bo jestem zmęczona i marzę tylko o spaniu. Już od kilku dni się nie kochaliśmy, bo przychodzi wieczór a ja padam na cycki.
Ja w porannym korku stoję do pracy a Ty serca nie masz i takie apetyczne widoki wklejasz buuDzień dobry.
Smacznego śniadanka.
Zobacz załącznik 770283
Mmmm , ja na szybko jedną ręką maluje oko , drugą odpisuje byle sie wyrobić a tu takie pysznościDzień dobry. Mój synuś zwykle śpi do 7, a dziś oszalał i obudził się o 5:30. Mam nadzieję, że to jednorazowa wpadka. [emoji14]
Smacznego śniadanka.
Zobacz załącznik 770283
Mój też tak miał jeszcze jakiś czas temu, wstawal o 6 i koniec. Ale powoli mu się przesuwa, teraz ma 2 latka i śpi do 7:30 - 8, no i oczywiście 2 godziny drzemki w ciągu dnia. Ta drzemka jest najlepsza bo w tym czasie mogę spokojnie ugotować i coś sobie ogarnąć.Cześć dziewczyny. Ostatnio mało pisze, ale od czasu do czasu Was czytam. Ja od trzech dni mam jakiś koszmar z moim synkiem. Nie dość, że w dzień ucina sobie jakieś krótkie drzemki, to do tego wszystkiego zaczął mi wstawać przed 6 rano. Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt że chodzi spać o 21 i jak tylko zbliża się godzina 4 rano to on się kręci, wierci i jęczy. Nie mam pomysłu skąd ta nagła zmiana. Wcześniej mi spał bardzo ładnie. Do tego mam cały dom na głowie. Gotowanie, sprzątanie, zakupy, spacery z młodym, zabawa z nim, kąpanie, karmienie. No wszystko! A mój szanowny mąż od kilku dni zachowuje się jak książę. Idzie do pracy, wraca i już kompletnie nic nie robi. Wczoraj chciał uprawiać seks i taki był rozczarowany jak mu oznajmiłam, że nie mamy ochoty bo jestem zmęczona i marzę tylko o spaniu. Już od kilku dni się nie kochaliśmy, bo przychodzi wieczór a ja padam na cycki.