reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry. Mój synuś zwykle śpi do 7, a dziś oszalał i obudził się o 5:30. Mam nadzieję, że to jednorazowa wpadka. [emoji14]

Miłego, słonecznego dnia. [emoji295] [emoji4]

Smacznego śniadanka.
1472534776122.jpg

Załączniki

• 1472534776122.jpg
    1472534776122.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 178
reklama
Mój synek też tak do drugiego roku życia wdrawal wcześnie. Przeważnie koło 6, ale większość dzieci z tego wyrasta. Teraz ma 4 latka i zrobił się z niego spioszek. Potrafi spać już prawie do 10 czasami. Ale fakt jest to męczące jak dzieci wstają tak wcześnie. Tak więc przyszłość przedstawia się optymistycznie[emoji4]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też zdecydowanie uważam, że powinno się powiedzieć w miarę szybko. Ale chyba przed 10 tygodniem bym się bała, myślę, że powiem w pracy po drugiej wizycie u gina. Chyba ze się wcześniej zorientują.

Ja pracuję w biurze z 20 bystrymi kobietami więc to kwestia dnia lub godziny jakby zaczęły się podejrzenia:p sushi nie chciałam jak było zamawiane, ktoś tam przyuważył inkę do picia, częste siusianie itp:p
Ja też wolałabym poczekać na badania prenatalne, ale ze względu na odpowiedzialne stanowisko i lojalność wobec szefów powiedziałam wcześniej

Cześć dziewczyny. Ostatnio mało pisze, ale od czasu do czasu Was czytam. Ja od trzech dni mam jakiś koszmar z moim synkiem. Nie dość, że w dzień ucina sobie jakieś krótkie drzemki, to do tego wszystkiego zaczął mi wstawać przed 6 rano. Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt że chodzi spać o 21 i jak tylko zbliża się godzina 4 rano to on się kręci, wierci i jęczy. Nie mam pomysłu skąd ta nagła zmiana. Wcześniej mi spał bardzo ładnie. Do tego mam cały dom na głowie. Gotowanie, sprzątanie, zakupy, spacery z młodym, zabawa z nim, kąpanie, karmienie. No wszystko! A mój szanowny mąż od kilku dni zachowuje się jak książę. Idzie do pracy, wraca i już kompletnie nic nie robi. Wczoraj chciał uprawiać seks i taki był rozczarowany jak mu oznajmiłam, że nie mamy ochoty bo jestem zmęczona i marzę tylko o spaniu. Już od kilku dni się nie kochaliśmy, bo przychodzi wieczór a ja padam na cycki.
Może to jakiś skok rozwojowy? A nic go nie boli?

Dzień dobry. Mój synuś zwykle śpi do 7, a dziś oszalał i obudził się o 5:30. Mam nadzieję, że to jednorazowa wpadka. [emoji14]

Miłego, słonecznego dnia. [emoji295] [emoji4]

Smacznego śniadanka.
Zobacz załącznik 770283
Mmmm , ja na szybko jedną ręką maluje oko , drugą odpisuje byle sie wyrobić a tu takie pyszności:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny. Ostatnio mało pisze, ale od czasu do czasu Was czytam. Ja od trzech dni mam jakiś koszmar z moim synkiem. Nie dość, że w dzień ucina sobie jakieś krótkie drzemki, to do tego wszystkiego zaczął mi wstawać przed 6 rano. Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt że chodzi spać o 21 i jak tylko zbliża się godzina 4 rano to on się kręci, wierci i jęczy. Nie mam pomysłu skąd ta nagła zmiana. Wcześniej mi spał bardzo ładnie. Do tego mam cały dom na głowie. Gotowanie, sprzątanie, zakupy, spacery z młodym, zabawa z nim, kąpanie, karmienie. No wszystko! A mój szanowny mąż od kilku dni zachowuje się jak książę. Idzie do pracy, wraca i już kompletnie nic nie robi. Wczoraj chciał uprawiać seks i taki był rozczarowany jak mu oznajmiłam, że nie mamy ochoty bo jestem zmęczona i marzę tylko o spaniu. Już od kilku dni się nie kochaliśmy, bo przychodzi wieczór a ja padam na cycki.
Mój też tak miał jeszcze jakiś czas temu, wstawal o 6 i koniec. Ale powoli mu się przesuwa, teraz ma 2 latka i śpi do 7:30 - 8, no i oczywiście 2 godziny drzemki w ciągu dnia. Ta drzemka jest najlepsza bo w tym czasie mogę spokojnie ugotować i coś sobie ogarnąć.

Do góry