reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha a u Ciebie lada dzień prawda wyjdzie na jaw[emoji6] kiedy planujesz testować?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie juz nie licze że ta owu pierwsza byla, bo doszłam do wniosku, ze skoro temp bardzo malo wzrosła to znaczy ze jajco bylo jakies wadliwe, slabe cialko zolte. takze trzymajac sie tej drugiej potencjalnie owu, to dzisiaj mam 8dpo. Siknęłam sobie rano, a co sobie bede załować, ale na razie biel vizira :)
Nadziei nie tracę! :)

Czesc Dziewczyny. Nawet nie wiem co napisać... Znowu plamie, teraz krwią... Tylko dwóch lekarzy dzis przyjmuje w mieście. Zadzwonie do nich czy mnie dzis przyjmą jak mąż w końcu skończy odkurzać... A jak nie przyjmą to musze czekać do popołudnia na ip... Mam dosc
:( trzymam mocno kciuki zeby z fasolką bylo wszystko ok!

reklama
Vanilia - zaktualizowane :)
Wciąż brak newsów od Spark, Madziary i Eolinki jak sytuacja.
Nastepnie testowanie - Aleksandrax, Megan22 :)

upload_2016-8-30_12-40-37.png

Załączniki

• upload_2016-8-30_12-40-37.png
    upload_2016-8-30_12-40-37.png
    39,3 KB · Wyświetleń: 331
reklama
Vanilia - zaktualizowane :)
Wciąż brak newsów od Spark, Madziary i Eolinki jak sytuacja.
Nastepnie testowanie - Aleksandrax, Megan22 :)

Zobacz załącznik 770351
Trzymam kciuki aby za kilka dni nie było już bieli vizira[emoji5]
Jak będziesz coś działać w tabelce to możesz dopisać ze staram się o drugie[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry