reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Juz niedaleko do 16, mam nadzieje ze wszystko sie okaże. Juz nie chce zyc dluzej w niepewności... Co bedzie...
Ciekawe czy zrobi mi usg. Sprzęt raczej maja dobry, przychodnia 3 letnia. Napewno będę nalegala na usg. Bo niby co moze mi powiedziec bez? Chyba tylko wywróżyć...

reklama
Trzymam kciuki aby za kilka dni nie było już bieli vizira[emoji5]
Jak będziesz coś działać w tabelce to możesz dopisać ze staram się o drugie[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Powinien raczej zrobić w tej sytuacji. Trzymam kciuki żebyś zobaczyła coś miłego oku[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Sałatka- myślę, że zrobią USG. W tej sytuacji to raczej konieczne. Nie przestaje trzymać kciuków. A te plemienia wciąż trwają ? Słabną? MUSI być dobrze!

reklama
Do góry