reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha też mam taki plan , że tylko brzuszek może rosnąć :D w sumie biust również :D bo jestem bardzo szczupła i mam "sportowy" rozmiar cyców:D trenowałam pare lat siatkówke wiec jedynie tyłek mam dobrych rozmiarów :D hmm wiesz co niby 4 cykl bez zabezpieczenia ale teraz byl pierwszy raz , jak staraliśmy sie wiecej niz 1,2 razy w miesiącu[emoji14]dopiero od nie dawna mieszkamy razem . Dzisiaj 26dc a cykle przed wyjazdem na wakacje zawsze 29 dni i mysle że moze juz sie unormowało:) ale bardzo mnie zaczął boleć brzuch[emoji14]i jak to mówie zawsze : czuje @ w kościach .. oo to koniecznie daj znać czy udało ci sie zadzwonić[emoji14]ehh ja często mam tak , że jak z moim K sie pokłócimy i nie gadamy potem ze sobą to akurat wtedy potrzebuje sie do niego odezwać albo o cos zapytac .. Ale uparcie czekam aż on to zrobi[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj to mnie wnerwia bo zaraz po kłótni sie odzywa normalnie tak jakbyśmy sie nigdy nie klocili... Szlag mnie od razu trafia... Bo dla mnie to nie jest żadne rozwiązanie problemu...

reklama
Megan uda się, uda, :-)
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg a pamiętam jak moja gin na początku mówiła że przytyje 13 kg, to sobie tego nie wyobrażalam, a potem strasznie spuchlam, teraz też planuję więcej się ruszać i nie zrec tyle :-)
Zauważyłam dziś taka lekko zoltawa pomarańczowa wydzieline na majtkach i trochę się zestresowalam, mam nadzieję że nie zwiastuje ona niczego złego..

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg a pamiętam jak moja gin na początku mówiła że przytyje 13 kg, to sobie tego nie wyobrażalam, a potem strasznie spuchlam, teraz też planuję więcej się ruszać i nie zrec tyle :-)
Zauważyłam dziś taka lekko zoltawa pomarańczowa wydzieline na majtkach i trochę się zestresowalam, mam nadzieję że nie zwiastuje ona niczego złego..

Ja tez przytylam 13 kg. Wyglądałam naprawde fajnie. Moja rodzina mi prorokowala ze będę gruba (siostra byla baaardzo gruba w obu ciazach a mamy podobne figury, moze o to im chodzilo nie wiem), brzuszek miałam średnich rozmiarów. Od razu po porodzie zeszlo 4 kg szczęścia. Jak wróciłam do domu miałam tylko 5 kg na plusie. A teraz już na minusie:) co do wydzieliny nie wiem, nie pomogę ale mam nadzieje ze to nic zlego

A i napewno dużo pomoglo mi nie obżeranie sie, dużo ruchu spacery i jazda na rowerze... Ale teraz nie będzie tak lekko chyba...

Dziękuje wam dziewczyny[emoji14]musze sie troche wyluzować[emoji14]
Ehh ci nasi faceci :o oby mu szybko przeszło[emoji14]moj ostatnio po 10 min zaczął normalnie ze mna gadac[emoji14]co do wagi w ciąży to sie nie wypowiem :D mam nadzieje że u mnie bedzie z tym genetycznie jak u mamy :D ale też mysle o aquafitnesie i poza tym ja dużo sie zawsze ruszam[emoji14]jak nie spacer 10 km ,to np rolki[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Laski pytanie do tych zaciazonych[emoji39]
Wy zaraz po owulacji czulyscie cos bardzo,bardzo nisko??
Podejrzewam ze wczoraj mialam owulacje....dzis rano dostalam mocnego skurczu jak tylko otworzylam oczy,pozniej jakk wstalam za jakis czas znowu,trwalo to z 5 sekund i byl taki intensywny jak ten bol przy skurczach porodowych.
Ktorejs tak sie zdarzylo? Czy mam sie czyms przejmowac?

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Ja nic takie
Laski pytanie do tych zaciazonych[emoji39]
Wy zaraz po owulacji czulyscie cos bardzo,bardzo nisko??
Podejrzewam ze wczoraj mialam owulacje....dzis rano dostalam mocnego skurczu jak tylko otworzylam oczy,pozniej jakk wstalam za jakis czas znowu,trwalo to z 5 sekund i byl taki intensywny jak ten bol przy skurczach porodowych.
Ktorejs tak sie zdarzylo? Czy mam sie czyms przejmowac?

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Ja nie zauwazylam... Mnie dziubaly tylko jajniki na zmianę. Bol promieniowal do pachwin i ud. I dalej tak mam

Do góry