reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Arya gratuluję pięknych 2 kresek.
Sałatka cieszę się że już się lepiej czujesz. Oby było już wszystko wporzadku bez żadnych niespodzianek.

A co do wagi w ciąży ja przytylam 14kg i dziś po 6 miesiącach od porodu mam o 3kg mniej niż przed ciąża.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój R po kłótni tez się zachowuje jakby nigdy nic. We mnie wszystko się gotuje a on ćwieka. Jeśli chodzi o kilogramy w ciąży to ja idąc do porodu miałam 3 kg mniej niż przed ciążą. Nie obrazilabym się na powtórkę. Tylko wtedy przez 5 miesięcy wymiotowalam prawie cały czas i nic nie mogłam jesc. Potem na podtrzymaniu ciąży wiec ciągły stres. Myślę że stąd ta waga. Moich nudności ciążowych i stresu towarzyszacemu zagrożonej ciąży powtórzyć bym nie chciała.

Arya gratuluję pięknych 2 kresek.
Sałatka cieszę się że już się lepiej czujesz. Oby było już wszystko wporzadku bez żadnych niespodzianek.

A co do wagi w ciąży ja przytylam 14kg i dziś po 6 miesiącach od porodu mam o 3kg mniej niż przed ciąża.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze czekam na jedna niespodzianke:) chce w końcu zobaczyć serduszko:) i juz zadnych:)

Mój R po kłótni tez się zachowuje jakby nigdy nic. We mnie wszystko się gotuje a on ćwieka. Jeśli chodzi o kilogramy w ciąży to ja idąc do porodu miałam 3 kg mniej niż przed ciążą. Nie obrazilabym się na powtórkę. Tylko wtedy przez 5 miesięcy wymiotowalam prawie cały czas i nic nie mogłam jesc. Potem na podtrzymaniu ciąży wiec ciągły stres. Myślę że stąd ta waga. Moich nudności ciążowych i stresu towarzyszacemu zagrożonej ciąży powtórzyć bym nie chciała.
Nie dziwie sie... Ja wariowalam chociaż moja ciaza nie byla zagrozona... Nie wiem co bym robila gdyby byla zagrozona. Nie chce nigdy się o tym przekonac

Ja mam nadzieję że tym razem przytyje tak samo jak w pierwszej. Wtedy przytulam 9kg ale mialam wtedy jeszcze sporą nadwagę, a po porodzie zaczęłam się interesować zdrowym odzywianiem i teraz prawie 30kg mniej, więc obawiam się ze w ciąży może dojść trochę więcej tym razem.

A słuchajcie jaka dziwna sprawa. Spojrzałam po kilku godzinach na ten mój test i jest prawdziwy negatyw, tło do połowy się zaciemnilo a kreska testowa została biała. Nigdy czegoś takiego nie widziałam, mam zachowane testy z przed 3 lat i wyglądają jak w dniu zrobienia, a tu takie dziwne coś.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam nadzieję że tym razem przytyje tak samo jak w pierwszej. Wtedy przytulam 9kg ale mialam wtedy jeszcze sporą nadwagę, a po porodzie zaczęłam się interesować zdrowym odzywianiem i teraz prawie 30kg mniej, więc obawiam się ze w ciąży może dojść trochę więcej tym razem.

A słuchajcie jaka dziwna sprawa. Spojrzałam po kilku godzinach na ten mój test i jest prawdziwy negatyw, tło do połowy się zaciemnilo a kreska testowa została biała. Nigdy czegoś takiego nie widziałam, mam zachowane testy z przed 3 lat i wyglądają jak w dniu zrobienia, a tu takie dziwne coś.

No faktycznie dziwne[emoji14]moja mama ma test juz 15 lat i nadal wyglada tak samo :D piekna niebieska i druga różowa kreska ;D a ja juz jak minie 10 min to wyrzucam do kosza test[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

No dziwnie. Mi Tez sie nidgy tak nie zrobilo... A test lezy 3 lata I tez nic sie nie zmienilo...

Do góry