Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny taka oto sytuacja. Rano zrobiłam test i była 1 krecha. Zrobiłam też owulacyjny i była widoczna 2 kreska. ( wczoraj na owu był cień cienia , a na ciążowym nic). Po ok 2 godz zauważyłam na ciążowym taką wytłuszczoną linię na miejscu 2 kreski. Zrobiłam drugi test i wyszedł cięń cienia , bynajmniej ja go widzę . Czy Wy też go widziecie? Zobacz załącznik 770145
Witam serdecznie. Ja właśnie przebywam w Sączu u męża rodziców. Tutaj upał niemilosierny. [emoji6]Małopolska [emoji173] Urodziłam się w Nowym Sączu. Teraz ( jeszcze przez około trzy tygodnie) mieszkam na opolszczyźnie, zaraz przy czeskiej granicy i właśnie z Czech ta burza do nas przyszła.
o kurcze to moze burza i do mnie przyjdzieMałopolska [emoji173] Urodziłam się w Nowym Sączu. Teraz ( jeszcze przez około trzy tygodnie) mieszkam na opolszczyźnie, zaraz przy czeskiej granicy i właśnie z Czech ta burza do nas przyszła.
Czesc salatkaowocowa...milo ze jestes, i super ze u Ciebie juz lepiej, ja tez mam mdlosci i non stop cos mnie kluje w podbrzuszu....i slabo mi sie czesto robi...wszystko bedzie dobrze u Ciebie musi bycArya jest krecha
My w końcu zaraz wyruszamy do domu. Stesknilam sie za pieskami i kotem caly pobyt mysle o nich jak się maja... Kot pewnie oszaleje na nasz widok
Przestalam w końcu plamic. Juz nawet kropelki nie ma! brzuch zaczął znowu dziubac i mdlosci delikatne wrocily i mi słabo, wiec jest jeszcze nadzieja!
Widzimy,widzimyDziewczyny taka oto sytuacja. Rano zrobiłam test i była 1 krecha. Zrobiłam też owulacyjny i była widoczna 2 kreska. ( wczoraj na owu był cień cienia , a na ciążowym nic). Po ok 2 godz zauważyłam na ciążowym taką wytłuszczoną linię na miejscu 2 kreski. Zrobiłam drugi test i wyszedł cięń cienia , bynajmniej ja go widzę . Czy Wy też go widziecie? Zobacz załącznik 770145