reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny taka oto sytuacja. Rano zrobiłam test i była 1 krecha. Zrobiłam też owulacyjny i była widoczna 2 kreska. ( wczoraj na owu był cień cienia , a na ciążowym nic). Po ok 2 godz zauważyłam na ciążowym taką wytłuszczoną linię na miejscu 2 kreski. Zrobiłam drugi test i wyszedł cięń cienia , bynajmniej ja go widzę . Czy Wy też go widziecie? Zobacz załącznik 770145

Piękna krecha, żaden tam cień! :):)
A pokaż nam zdjecie tego porannego testu i testu owu, ciekawa jestem jak wygladały. Moze wroce do domu i na porannym tez wyskoczy druga krecha ;)
Opowiadaj czy czulas jakies objawy od owu do teraz?

Małopolska [emoji173] Urodziłam się w Nowym Sączu. Teraz ( jeszcze przez około trzy tygodnie) mieszkam na opolszczyźnie, zaraz przy czeskiej granicy i właśnie z Czech ta burza do nas przyszła.
Witam serdecznie. Ja właśnie przebywam w Sączu u męża rodziców. Tutaj upał niemilosierny. [emoji6]

U mnie już najprawdopodobniej po owu. Nie miałam jak kontrolować w tym cyklu testami bo akurat wypadła nam podróż na te najbardziej prawdopodobne dni.ale może to i lepiej. Ten cykl na maxa odpuscilam i nie liczę na nic, nie szukam objawów, po prostu cieszę się urlopem.

Pozdrawiam z Nowego Sącza [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Zaktualizowana tabelka poniżej.

Spark, jak tam, wredna @ juz sie pojawila?
Madziara, zagladasz jeszcze?
Eolinka - wpadasz jeszcze czasem na nasz wątek?

Na maj mamy juz 4 mamusie!! Jeszcze tylko 6! :)

upload_2016-8-29_12-37-4.png

Załączniki

• upload_2016-8-29_12-37-4.png
    upload_2016-8-29_12-37-4.png
    39,3 KB · Wyświetleń: 217
Arya jest krecha :)
My w końcu zaraz wyruszamy do domu. Stesknilam sie za pieskami i kotem:) caly pobyt mysle o nich jak się maja... Kot pewnie oszaleje na nasz widok:)
Przestalam w końcu plamic. Juz nawet kropelki nie ma!:) brzuch zaczął znowu dziubac i mdlosci delikatne wrocily i mi słabo, wiec jest jeszcze nadzieja!:)

Arya jest krecha :)
My w końcu zaraz wyruszamy do domu. Stesknilam sie za pieskami i kotem:) caly pobyt mysle o nich jak się maja... Kot pewnie oszaleje na nasz widok:)
Przestalam w końcu plamic. Juz nawet kropelki nie ma!:) brzuch zaczął znowu dziubac i mdlosci delikatne wrocily i mi słabo, wiec jest jeszcze nadzieja!:)
Czesc salatkaowocowa...milo ze jestes, i super ze u Ciebie juz lepiej, ja tez mam mdlosci i non stop cos mnie kluje w podbrzuszu....i slabo mi sie czesto robi...wszystko bedzie dobrze u Ciebie :) musi byc :)

Dziewczyny taka oto sytuacja. Rano zrobiłam test i była 1 krecha. Zrobiłam też owulacyjny i była widoczna 2 kreska. ( wczoraj na owu był cień cienia , a na ciążowym nic). Po ok 2 godz zauważyłam na ciążowym taką wytłuszczoną linię na miejscu 2 kreski. Zrobiłam drugi test i wyszedł cięń cienia , bynajmniej ja go widzę . Czy Wy też go widziecie? Zobacz załącznik 770145
Widzimy,widzimy
To co gratulowac pozostaje [emoji8][emoji16]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Wstaw te inne testy co robilas to chociaz i my sie troche poludzimy jak bedziemy robic testy [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Do góry