reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki umówiłam się do gin ale dopiero na 13 września, bo Wcześniej może nie być widać za wiele, także 2 tyg czekania,ale dam radę, jakby coś się działo, to mam dzwonić i przyspieszymy wizytę

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Piękna krecha, żaden tam cień! :):)
A pokaż nam zdjecie tego porannego testu i testu owu, ciekawa jestem jak wygladały. Moze wroce do domu i na porannym tez wyskoczy druga krecha ;)
Opowiadaj czy czulas jakies objawy od owu do teraz?
20160829_082743.jpg test owu jest zielony środkowy. po prawej pierwszy poranny i drugi niebieski z cieniem cienia :).20160829_100305.jpgten jest robiony 2 godz po pierwszym tescie negatywnym.
ogólnie czuję się jak na @. żadnego zalewającego śluzu, cycki trochę jędrniejsze jak przed @. Chyba tylko jedzenie było podejrzane. Po owulce zaczęłam pochłaniać jedzenie jak nigdy. Chyba najbardziej przed snem ochota na oliwki i ser pleśniowy mąż ,aż pokiwał głową :p.
ogólnie często bolały mnie jajniki. Staranki w 9 i11 dc a owu 14dc. Zobaczymy jeszcze czy jednak @ nie przyjdzie :D

Załączniki

• 20160829_082743.jpg
    20160829_082743.jpg
    415,6 KB · Wyświetleń: 118
  • 20160829_100305.jpg
    20160829_100305.jpg
    429,1 KB · Wyświetleń: 114
Zobacz załącznik 770167 test owu jest zielony środkowy. po prawej pierwszy poranny i drugi niebieski z cieniem cienia :).Zobacz załącznik 770168ten jest robiony 2 godz po pierwszym tescie negatywnym.
ogólnie czuję się jak na @. żadnego zalewającego śluzu, cycki trochę jędrniejsze jak przed @. Chyba tylko jedzenie było podejrzane. Po owulce zaczęłam pochłaniać jedzenie jak nigdy. Chyba najbardziej przed snem ochota na oliwki i ser pleśniowy mąż ,aż pokiwał głową :p.
ogólnie często bolały mnie jajniki. Staranki w 9 i11 dc a owu 14dc. Zobaczymy jeszcze czy jednak @ nie przyjdzie :D
Jeeeej jak ja ci mega zazdroszcze tej drugiej krechy :) ale tak pozytywnie ci zazdroszcze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

i Ty się doczekasz...:)
Mam burze hormonalną .. Jak rano byłam w znakomitym humorze , nawet po tym negatywie bo wiem ze to mogło byc za wcześnie , tak teraz mam totalny dołek . Koleżanka mnie pociesza , a ja wale smętami.. Ehh porażka .
Widziałam za to , że u ciebie już dużo lepiej :) pisałyśmy Ci że bedzie dobrze i nie warto sie tyle stresować :D teraz to tylko będziecie rosnąć w oczach :)

Mam burze hormonalną .. Jak rano byłam w znakomitym humorze , nawet po tym negatywie bo wiem ze to mogło byc za wcześnie , tak teraz mam totalny dołek . Koleżanka mnie pociesza , a ja wale smętami.. Ehh porażka .
Widziałam za to , że u ciebie już dużo lepiej :) pisałyśmy Ci że bedzie dobrze i nie warto sie tyle stresować :D teraz to tylko będziecie rosnąć w oczach :)

O nie:) mam zamiar zachować swoja sylwetkę do konca ciazy:) tylko brzuch moze wyskoczyć, nic poza tym:) a który cykl sie starasz? Moze za wcześnie bylo na test. Może nic straconego jeszcze... I do Ciebie sie niedługo szczęście usmiechnie, zobaczysz:) a co do mnie to w sumie nic nie wiadomo czy dobrze czy zle. Juz 16 moge zadzwonic do lekarza zaraz i umówić sie na wizytę... Tylko ze nie wiem czy mąż sie zatrzyma zebym mogla wyjść z samochodu i zadzwonic. Poklocilismy sie 15 minut temu i sie nie odzywamy...

O nie:) mam zamiar zachować swoja sylwetkę do konca ciazy:) tylko brzuch moze wyskoczyć, nic poza tym:) a który cykl sie starasz? Moze za wcześnie bylo na test. Może nic straconego jeszcze... I do Ciebie sie niedługo szczęście usmiechnie, zobaczysz:) a co do mnie to w sumie nic nie wiadomo czy dobrze czy zle. Juz 16 moge zadzwonic do lekarza zaraz i umówić sie na wizytę... Tylko ze nie wiem czy mąż sie zatrzyma zebym mogla wyjść z samochodu i zadzwonic. Poklocilismy sie 15 minut temu i sie nie odzywamy...
Haha też mam taki plan , że tylko brzuszek może rosnąć :D w sumie biust również :D bo jestem bardzo szczupła i mam "sportowy" rozmiar cyców:D trenowałam pare lat siatkówke wiec jedynie tyłek mam dobrych rozmiarów :D hmm wiesz co niby 4 cykl bez zabezpieczenia ale teraz byl pierwszy raz , jak staraliśmy sie wiecej niz 1,2 razy w miesiącu[emoji14]dopiero od nie dawna mieszkamy razem . Dzisiaj 26dc a cykle przed wyjazdem na wakacje zawsze 29 dni i mysle że moze juz sie unormowało:) ale bardzo mnie zaczął boleć brzuch[emoji14]i jak to mówie zawsze : czuje @ w kościach .. oo to koniecznie daj znać czy udało ci sie zadzwonić[emoji14]ehh ja często mam tak , że jak z moim K sie pokłócimy i nie gadamy potem ze sobą to akurat wtedy potrzebuje sie do niego odezwać albo o cos zapytac .. Ale uparcie czekam aż on to zrobi[emoji14]

reklama
Haha też mam taki plan , że tylko brzuszek może rosnąć :D w sumie biust również :D bo jestem bardzo szczupła i mam "sportowy" rozmiar cyców:D trenowałam pare lat siatkówke wiec jedynie tyłek mam dobrych rozmiarów :D hmm wiesz co niby 4 cykl bez zabezpieczenia ale teraz byl pierwszy raz , jak staraliśmy sie wiecej niz 1,2 razy w miesiącu[emoji14]dopiero od nie dawna mieszkamy razem . Dzisiaj 26dc a cykle przed wyjazdem na wakacje zawsze 29 dni i mysle że moze juz sie unormowało:) ale bardzo mnie zaczął boleć brzuch[emoji14]i jak to mówie zawsze : czuje @ w kościach .. oo to koniecznie daj znać czy udało ci sie zadzwonić[emoji14]ehh ja często mam tak , że jak z moim K sie pokłócimy i nie gadamy potem ze sobą to akurat wtedy potrzebuje sie do niego odezwać albo o cos zapytac .. Ale uparcie czekam aż on to zrobi[emoji14]

No to musi sie udac:) jak nie teraz to w następnym cyklu ale się uda:) mi jak urosly w drugiej ciąży cycki o dwa rozmiary to bardzo się cieszyłam ale do czasu... Przestalam karmić córkę i sie moge na te flaki patrzęc... No nie sa najgorsze ale wczesniej miałam Male ale jędrne a teraz duże i srednio jędrne...

Do góry