oluska88
Fanka BB :)
Mieszkasz w pl? Jak tak to mogę Ci podesłać bo mam i narazie nie potrzebuje[emoji5]Kurcze dajcie mi tą herbatkę !!!
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieszkasz w pl? Jak tak to mogę Ci podesłać bo mam i narazie nie potrzebuje[emoji5]Kurcze dajcie mi tą herbatkę !!!
Też ją kiedyś piłam Ale to jeszcze w liceum bo miałam bardzo nieregularny okres raz był później po 2 miesiącach a potem np po 3 tygodniach i tak sobie skakał. I właśnie wtedy gin mi kazał kupić taka herbatkę i pic ja od 25 dc i tak się unormowalo że teraz mam jak w zegarku co 28 dniJeśli chcesz przywolac @ to herbata z kwiatu czarnej malwy dobrze dziala.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Maż powiedział ze niema kasy na trzecie dziecko i tyle nie będę walczyła moje uczucia są nie ważne. [emoji22]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Rozmawialiśmy juz dwójką jest i na razie starczy chociaż mówił ze tez chce dzidzia ale jeszcze nie teraz bo kredyt i takie tam.[emoji20]A rozmawialiscie o tym czy po prostu tak ni z gruchy Ci powiedzial?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki za pozytywny wynikCzesc dziewczyny bylam dzis na becie, wynik dopiero jutro...a ja juz sie niecierpliwie
To zdaj pozniej relacje jakie są te najwazniejsze rzeczyWlasnie w pytaniu na śniadanie jest ginekolog ktory mowi o tym co robic a czego nie , żeby zajsc w ciąże ogladam w skupieniu
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom