Ja tez mam ochote na sliwki ....czy to jakis znak?Ja juz nie będę jadła nie zdrowych rzeczy narazie...wczoraj nie jadłam co prawda kebaba ale rolady kluski i kapustę. ..rani myslalam ze umrę niedobrze mi było i chciało mi się e-e i nic nie wyszło na zarlam się śliwek i uff. ...ulga
reklama
a ja przed ciaza uwielbialam swiezy chlebus i buleczki - a teraz w zadnej postaci chleba nie przelkne nawet sie nie biore za niego...nie smakuje mi wcale nic z chleba...zazdroszcze, ze wchodza Ci takie rzeczy na poczatku ciazy, ja nie moglam nawet suchego chleba przelknac
oluska88
Fanka BB :)
Bertha trzymam kciuki aby to był ten szczęśliwy cykl.
Dziewczyny mam pytanie najpierw do zafasolkowanych:
Czy pijecie kawę w ciąży? Czy odrzucilo Was?
A teraz do wszystkich[emoji5] jakie jest wasze podejscie do kawy w ciąży ?
Ja w pierwszej ciąży nie piłam bo mnie bardzo odrzucilo sam zapach mi bardzo przeszkadzał. Mam nadzieję ze i teraz tak będzie bo wtedy nie ma problemu, nie trzeba sobie odmawiać. I właśnie nie pamietam kiedy mnie odrzucilo wydaje mi się ze koło 9 tygodnia.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciąży nie piłam bo mnie bardzo odrzucilo sam zapach mi bardzo przeszkadzał. Mam nadzieję ze i teraz tak będzie bo wtedy nie ma problemu, nie trzeba sobie odmawiać. I właśnie nie pamietam kiedy mnie odrzucilo wydaje mi się ze koło 9 tygodnia.
oluska88
Ja bym na Twoim miejscu poszła za darmolca żeby nie było ze zapłacisz za wizytę prywatną i nic nie bedzie widac.Tylko z drugiej strony jak pójdę w piątek na wizytę prywatna a powie mi ze jeszcze za wcześnie to się wściekne na maksa.
A w środy mam za darmo z luxmedu
ja przestalam pic kawe - i wcale mi jej nie brakuje, no moze ciezej mi sie obudzic rano, ale juz sie przyzwyczajam...Bertha trzymam kciuki aby to był ten szczęśliwy cykl.
kacha10
Megan no właśnie sprawa psychiki- niestety nie jest tak prosto wyłączyć myślenia. Ja mam kilka presji więc coś czuję, że długo będę się starała. Z tym bzykaniem kiedy ma się ochotę to u nas niestety kiepsko. Bo my możemy mieć ochotę ale jak synek gdzieś tam przy nas się kręci to wtedy lipa. W dodatku dochodzi zmęczenie pracą, obowiązkami i tez za bardzo bzykać się nie chce 3/4 razy w tygodniu. My tez jakiś wielkich popędów nie mamy, raz w tyg. nam wystarcza.
bertha cykl obstawiony-9,11,12,13,14,15 dc. Czego nie robi się dla tej rezerwacji?Mój m się mega starał a ja oschła kobieta mu się totalnie poddałam.Mam nadzieję, że w tych sprawach się odblokuję niebawem, bo w tym cyklu nasze pożycie było najgorsze. Dobrze że się obserwujesz.Jak nie jedna owulka to może ta druga się trafi.Jak teraz nie zajdę to ja już nie wiem co mam robić aby zaskoczyć.Wrzesień będzie pracowity i nerwowy, więc nasze numerki wtedy będą w biegu i codziennie też nie wyrobimy.Niby rwanie zęba ma mnie nie boleć, tak powiedziała dentystka, ale co dalej jak znieczulenie przestanie działać to nie wiem.
bertha cykl obstawiony-9,11,12,13,14,15 dc. Czego nie robi się dla tej rezerwacji?Mój m się mega starał a ja oschła kobieta mu się totalnie poddałam.Mam nadzieję, że w tych sprawach się odblokuję niebawem, bo w tym cyklu nasze pożycie było najgorsze. Dobrze że się obserwujesz.Jak nie jedna owulka to może ta druga się trafi.Jak teraz nie zajdę to ja już nie wiem co mam robić aby zaskoczyć.Wrzesień będzie pracowity i nerwowy, więc nasze numerki wtedy będą w biegu i codziennie też nie wyrobimy.Niby rwanie zęba ma mnie nie boleć, tak powiedziała dentystka, ale co dalej jak znieczulenie przestanie działać to nie wiem.
ja mam od poczatku ciazy problem by mieso zjesca ja przed ciaza uwielbialam swiezy chlebus i buleczki - a teraz w zadnej postaci chleba nie przelkne nawet sie nie biore za niego...nie smakuje mi wcale nic z chleba...
idz moze w piatek pecherzyk juz bedzie a moze i malenki zarodek, ja poszlam w pierwszej cizy w 6 tygodniu i 3 dni i byl zarodek i serce, w tej poszlam szybciej, bo musialam przez ten wynik tsh leciec i lecial 5 tydzien i byl pecherzyk, ale karte ciazy zalozyla juzŚrednio mi wchodziły jeśli chodzi o rolady...wszystko wydaje mi się przesolone. ..dowalilam do tego sosu z mięsa jogurtu naturalnego i juz tak slone nie było próbuje się dzisiaj dostać do gina. ..ale może to jednak za wcześnie? Może jednak iść w piątek faktycznie? :-(
Jakieś takie mam wątpliwości napewno jest w porządku bo juz mnie męczą nudności ale już był chciała tez jak koleżanki usłyszeć bijące serduszko i ze wszystko jest w porządku. ..
KatarzynkaBe
Ja tam dużej ochoty nie mam po prostu chciałam juz zrobić kupę ale kto wieeee :-) moja zachcianki to arbuz i melon mmmmJa tez mam ochote na sliwki ....czy to jakis znak?
reklama
KatarzynkaBe
U mnie już w zeszly piątek był pecherzyk właśnie, ale karty nie założyła dopóki się żywej ciąży nie potwierdzi blebleble. ...idz moze w piatek pecherzyk juz bedzie a moze i malenki zarodek, ja poszlam w pierwszej cizy w 6 tygodniu i 3 dni i byl zarodek i serce, w tej poszlam szybciej, bo musialam przez ten wynik tsh leciec i lecial 5 tydzien i byl pecherzyk, ale karte ciazy zalozyla juz
Dlatego modlę się żeby w ten piątek juz było serduszko skoro pecherzyk juz sobie rośnie i to spory :-)