reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha trzymam kciuki aby to był ten szczęśliwy cykl.
Dziewczyny mam pytanie najpierw do zafasolkowanych:
Czy pijecie kawę w ciąży? Czy odrzucilo Was?
A teraz do wszystkich[emoji5] jakie jest wasze podejscie do kawy w ciąży ?
Ja w pierwszej ciąży nie piłam bo mnie bardzo odrzucilo sam zapach mi bardzo przeszkadzał. Mam nadzieję ze i teraz tak będzie bo wtedy nie ma problemu, nie trzeba sobie odmawiać. I właśnie nie pamietam kiedy mnie odrzucilo wydaje mi się ze koło 9 tygodnia.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko z drugiej strony jak pójdę w piątek na wizytę prywatna a powie mi ze jeszcze za wcześnie to się wściekne na maksa.
A w środy mam za darmo z luxmedu
Ja bym na Twoim miejscu poszła za darmolca żeby nie było ze zapłacisz za wizytę prywatną i nic nie bedzie widac.

Bertha trzymam kciuki aby to był ten szczęśliwy cykl.
Dziewczyny mam pytanie najpierw do zafasolkowanych:
Czy pijecie kawę w ciąży? Czy odrzucilo Was?
A teraz do wszystkich[emoji5] jakie jest wasze podejscie do kawy w ciąży ?
Ja w pierwszej ciąży nie piłam bo mnie bardzo odrzucilo sam zapach mi bardzo przeszkadzał. Mam nadzieję ze i teraz tak będzie bo wtedy nie ma problemu, nie trzeba sobie odmawiać. I właśnie nie pamietam kiedy mnie odrzucilo wydaje mi się ze koło 9 tygodnia.

ja przestalam pic kawe - i wcale mi jej nie brakuje, no moze ciezej mi sie obudzic rano, ale juz sie przyzwyczajam...

Megan no właśnie sprawa psychiki- niestety nie jest tak prosto wyłączyć myślenia. Ja mam kilka presji więc coś czuję, że długo będę się starała. Z tym bzykaniem kiedy ma się ochotę to u nas niestety kiepsko. Bo my możemy mieć ochotę ale jak synek gdzieś tam przy nas się kręci to wtedy lipa. W dodatku dochodzi zmęczenie pracą, obowiązkami i tez za bardzo bzykać się nie chce 3/4 razy w tygodniu. My tez jakiś wielkich popędów nie mamy, raz w tyg. nam wystarcza.
bertha cykl obstawiony-9,11,12,13,14,15 dc. Czego nie robi się dla tej rezerwacji?Mój m się mega starał a ja oschła kobieta mu się totalnie poddałam.Mam nadzieję, że w tych sprawach się odblokuję niebawem, bo w tym cyklu nasze pożycie było najgorsze. Dobrze że się obserwujesz.Jak nie jedna owulka to może ta druga się trafi.Jak teraz nie zajdę to ja już nie wiem co mam robić aby zaskoczyć.Wrzesień będzie pracowity i nerwowy, więc nasze numerki wtedy będą w biegu i codziennie też nie wyrobimy.Niby rwanie zęba ma mnie nie boleć, tak powiedziała dentystka, ale co dalej jak znieczulenie przestanie działać to nie wiem.

Średnio mi wchodziły jeśli chodzi o rolady...wszystko wydaje mi się przesolone. ..dowalilam do tego sosu z mięsa jogurtu naturalnego i juz tak slone nie było :D próbuje się dzisiaj dostać do gina. ..ale może to jednak za wcześnie? Może jednak iść w piątek faktycznie? :-(
Jakieś takie mam wątpliwości napewno jest w porządku bo juz mnie męczą nudności ale już był chciała tez jak koleżanki usłyszeć bijące serduszko i ze wszystko jest w porządku. ..
idz moze w piatek pecherzyk juz bedzie a moze i malenki zarodek, ja poszlam w pierwszej cizy w 6 tygodniu i 3 dni i byl zarodek i serce, w tej poszlam szybciej, bo musialam przez ten wynik tsh leciec i lecial 5 tydzien i byl pecherzyk, ale karte ciazy zalozyla juz :)

reklama
idz moze w piatek pecherzyk juz bedzie a moze i malenki zarodek, ja poszlam w pierwszej cizy w 6 tygodniu i 3 dni i byl zarodek i serce, w tej poszlam szybciej, bo musialam przez ten wynik tsh leciec i lecial 5 tydzien i byl pecherzyk, ale karte ciazy zalozyla juz :)
U mnie już w zeszly piątek był pecherzyk właśnie, ale karty nie założyła dopóki się żywej ciąży nie potwierdzi blebleble. ...
Dlatego modlę się żeby w ten piątek juz było serduszko skoro pecherzyk juz sobie rośnie i to spory :-)

Do góry