Zdążyłam tyle ich już zrobić w tym cyklu że ciążę można wykluczyć na 100%
reklama
oluska88
Fanka BB :)
Może ciąża?[emoji5]Mi ani skakanie ani przytulanki nic nie pomogły i nawet się nie zapowiada.... Najdziwniejsze że plamienie miałam tak jak zawsze tydzień przed terminem@ no i plamienie się skończyło a @ nie ma. Może jednak ruszył nowy cykl? Moje testy owu jeszcze nie doszły tak bym na wszelki wypadek robiła. 36 dc już zgłupiałam
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandrax
Rozumiem, ale kiedy ostatnio? Bo może tamte były za wczesnie.Zdążyłam tyle ich już zrobić w tym cyklu że ciążę można wykluczyć na 100%
Arya
Lui, proszę powiedz mi jak wygląda to w Pl. Po 35rz wszystkie badania prenatalne są darmowe. Tj. Przezierność karkowa+badanie krwi na choroby (down i wszystkie inne genetyczne i nie tylko). Czy obejmuje to też standardowo wszystkie kobiety w ciąży jako badanie podstawowe?Dla kobiet po 35rż jest refundowane przez NFZ. a ja tak czy siak mam w pakiecie luxmed free
Co 2 dni robiłam i dzisiaj też więc to był ostatni, więcej już na pewno nie ma sensu robićRozumiem, ale kiedy ostatnio? Bo może tamte były za wczesnie.
Hej dziewczyny [emoji4]ja już mam dosyć. Jestem dwa dni po terminie @. I nie robię już testów, bez sensu nerwy i wyczekiwanie.
Normalnie po odłożeniu tabl początkowe cykle miałam jak w zegarku. Wczoraj znajoma lekarka powiedziała mi że testowanie ma sens minimum 2 tygodnie po owulacji. Owu miałam niespelna dwa tygodnie temu okolice czwartek może piątek. Więc odpuszczam.
Będzie co będzie, daje sobie parę dni luzu. Nie czuję się na @ ani na ciążę...
Jedyny dziwny symptom - pierwszy raz w życiu miałam zakwasy po bieganiu a biegam regularnie...
Trzymam kciuki za Wasz spokój i życzę miłego dnia!
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Normalnie po odłożeniu tabl początkowe cykle miałam jak w zegarku. Wczoraj znajoma lekarka powiedziała mi że testowanie ma sens minimum 2 tygodnie po owulacji. Owu miałam niespelna dwa tygodnie temu okolice czwartek może piątek. Więc odpuszczam.
Będzie co będzie, daje sobie parę dni luzu. Nie czuję się na @ ani na ciążę...
Jedyny dziwny symptom - pierwszy raz w życiu miałam zakwasy po bieganiu a biegam regularnie...
Trzymam kciuki za Wasz spokój i życzę miłego dnia!
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Aleksandrax
No to rzeczywiście, w 36dc to już raczej powinno wyjść, chyba że owulacje, miałaś dużo później.Co 2 dni robiłam i dzisiaj też więc to był ostatni, więcej już na pewno nie ma sensu robić
Nie mam pojęcia kiedy miałam i czy w ogóle ale myślę że to już jakaś anomalia cyklu a nie ciąża. Akurat teraz kiedy miałam zajść hehehNo to rzeczywiście, w 36dc to już raczej powinno wyjść, chyba że owulacje, miałaś dużo później.
oluska88
Jeśli chcesz przywolac @ to herbata z kwiatu czarnej malwy dobrze dziala.Co 2 dni robiłam i dzisiaj też więc to był ostatni, więcej już na pewno nie ma sensu robić
reklama
Hejoooo co porabiasz?