reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mi ani skakanie ani przytulanki nic nie pomogły i nawet się nie zapowiada.... Najdziwniejsze że plamienie miałam tak jak zawsze tydzień przed terminem@ no i plamienie się skończyło a @ nie ma. Może jednak ruszył nowy cykl? Moje testy owu jeszcze nie doszły tak bym na wszelki wypadek robiła. 36 dc już zgłupiałam :(
Może ciąża?[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dla kobiet po 35rż jest refundowane przez NFZ. a ja tak czy siak mam w pakiecie luxmed free
Lui, proszę powiedz mi jak wygląda to w Pl. Po 35rz wszystkie badania prenatalne są darmowe. Tj. Przezierność karkowa+badanie krwi na choroby (down i wszystkie inne genetyczne i nie tylko). Czy obejmuje to też standardowo wszystkie kobiety w ciąży jako badanie podstawowe?

Hej dziewczyny [emoji4]ja już mam dosyć. Jestem dwa dni po terminie @. I nie robię już testów, bez sensu nerwy i wyczekiwanie.

Normalnie po odłożeniu tabl początkowe cykle miałam jak w zegarku. Wczoraj znajoma lekarka powiedziała mi że testowanie ma sens minimum 2 tygodnie po owulacji. Owu miałam niespelna dwa tygodnie temu okolice czwartek może piątek. Więc odpuszczam.

Będzie co będzie, daje sobie parę dni luzu. Nie czuję się na @ ani na ciążę...
Jedyny dziwny symptom - pierwszy raz w życiu miałam zakwasy po bieganiu a biegam regularnie...

Trzymam kciuki za Wasz spokój i życzę miłego dnia!

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry