reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mi ani skakanie ani przytulanki nic nie pomogły i nawet się nie zapowiada.... Najdziwniejsze że plamienie miałam tak jak zawsze tydzień przed terminem@ no i plamienie się skończyło a @ nie ma. Może jednak ruszył nowy cykl? Moje testy owu jeszcze nie doszły tak bym na wszelki wypadek robiła. 36 dc już zgłupiałam :(
Nie jestem pewna ale dziewczyny na wywołanie okresu biorą luteinę?

reklama
Tego nie wiem, nie znam się ns tym niestety. Z tego co mi mama kiedyś mówiła to podobno czarna malwa reguluje miesiączki i na mnie to działało. Na pewno w zielarskim. Ja zamawialam na allegro.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji4]ja już mam dosyć. Jestem dwa dni po terminie @. I nie robię już testów, bez sensu nerwy i wyczekiwanie.

Normalnie po odłożeniu tabl początkowe cykle miałam jak w zegarku. Wczoraj znajoma lekarka powiedziała mi że testowanie ma sens minimum 2 tygodnie po owulacji. Owu miałam niespelna dwa tygodnie temu okolice czwartek może piątek. Więc odpuszczam.

Będzie co będzie, daje sobie parę dni luzu. Nie czuję się na @ ani na ciążę...
Jedyny dziwny symptom - pierwszy raz w życiu miałam zakwasy po bieganiu a biegam regularnie...

Trzymam kciuki za Wasz spokój i życzę miłego dnia!

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja to już zwariowałam. Trzymam kciuki oby u Ciebie to była ciąża !

Tego nie wiem, nie znam się ns tym niestety. Z tego co mi mama kiedyś mówiła to podobno czarna malwa reguluje miesiączki i na mnie to działało. Na pewno w zielarskim. Ja zamawialam na allegro.

Na uregulowania cyklu jest parę specyfików. Zielarskiego tu nie ma. Właśnie zastanawiam się jaki wpływ ma wywoływanie okresu na kolejny cykl starań. Ile czasu piłaś tą herbatkę i jak szybko przyszła @ ?

Ja się dziś obudziłam z takim ssaniem w żołądku jakbym wczoraj nic nie jadła, ogólnie od 2 dni jestem głodna jak wilk. Ale to raczej mało prawdopodobne aby to był jakiś objaw, bo wg testów owu była 3-4 dni temu.

reklama
Ja się dziś obudziłam z takim ssaniem w żołądku jakbym wczoraj nic nie jadła, ogólnie od 2 dni jestem głodna jak wilk. Ale to raczej mało prawdopodobne aby to był jakiś objaw, bo wg testów owu była 3-4 dni temu.

Ha ha, ja miałam przez 2 dni po owu ciągły głód. Śmiałam się do męża, że chyba jakiś głodomor będzie. Na szczęście już mi przeszło ;)

Do góry