reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Temat płci......My mamy córkę, teraz małżonek bardzo chciałby syna, a mnie wszystko jedno. Dla córki mam już wszystkie ubranka więc byłoby taniej:-) :) nie wiem kiedy się poczęła ale boboseksy wtedy były od początku dni płodnych aż do owulacji. W poprzednim cyklu celowaliśmy w chłopaka i boboseksy były tylko dzień przed owu, w owu i dzień po. Przemówiłam m do rozsądku i w tym cyklu staraliśmy się częściej i gęściej.
Moja córa znowu chce siostrę. Powiedziała że jak będzie chłopczyk to będzie mieszkał u babci na parterze.....

Bertha jaka Boska tendencja wzrostowa. Dziewczyny !!! ściskamy poślady i pobijamy rekord w maju:laugh2:
Malami Dobra wiadomość! Ciesze się że wszystko ok.

Skoro mowa o płci, to moja ciążowa aplikacja podała mi dziś ciekawostkę. Otóż w niedalekiej przyszłości możliwe będzie określenie płci dziecka już w pierwszych tygodniach ciąży na postawie analizy dynamiki przyrostu hcg. Okazuje się, że w przypadku dziewczynek przyrost ten jest o 20% większy. [emoji4]

reklama
Skoro mowa o płci, to moja ciążowa aplikacja podała mi dziś ciekawostkę. Otóż w niedalekiej przyszłości możliwe będzie określenie płci dziecka już w pierwszych tygodniach ciąży na postawie analizy dynamiki przyrostu hcg. Okazuje się, że w przypadku dziewczynek przyrost ten jest o 20% większy. [emoji4]

To się często sprawdza, ale nie zawsze. I jeszcze tętno też może świadczyć o płci do 140 chłopczyk, powyżej podobno dziewczynka ;) ale wiadomo, że na 100% to jak widzisz jajka albo ziarenko ;)

Do góry