reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux, 29 grudzień już był wpisany - czy ja gdzies nie widzę jeszcze błędu?
A który cykl to był u ciebie ten szczęśliwy?

upload_2016-8-23_13-25-58.png

Załączniki

• upload_2016-8-23_13-25-58.png
    upload_2016-8-23_13-25-58.png
    36,9 KB · Wyświetleń: 342
A mój synek chce braciszka. Mi jest obojętna płeć oby tylko już zajść i urodzić zdrowe dziecko. Dziwią mnie laski, które usilnie wszelakimi sposobami walczą o konkretną płeć a jak się nie uda trafić to wielka rozpacz.

Cześć dziewczyny. Ja na maj się pewnie nie załapię. Chyba cykl bezowulacyjny. Testy owu nic nie pokazały. No chyba że coś się przesunęło, ale nic nie czuję. A jeśli chodzi o planowanie, to znam 2 pary którym udało się zaplanować, ale czy to kwestia planowania czy szczęścia nie wiem. Mi po tak długim czasie zależy aby wgl się udało i była zdrowa dzidzia. Mam już córkę, chciałabym drugą. Na początku staraliśmy się przestrzegać zasad na chłopca i na dziewczynkę, a teraz to działamy i nie zastanawiamy się kto to będzie, oby tylko zaskoczyć :-( :(

No wiecie ja nie ukrywam,ze chcialabym synka ale grunt to najpierw zajsc...... A reszta w rekach Boga

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Mi to sie zawsze marzyła pareczka :D dla mnie sukieneczki gumeczki kokardeczki:D a dla K mały sportowiec, lego itp :D oczywiście teraz staramy sie o pierwsze, wiec K marzy sie syn ale najwazniejsze narazie zeby sie udalo a pozniej zeby bylo zdrowe :D u mnie w rodzinie od strony mamy to każdy ma córke i syna :D nawet kuzynka ma parke :D a u mojego znowu różnie jest[emoji14]nie dawno siostra jego mamy urodzila bliźniaki, chlopaczka i dziewczynke[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Noom blizniaki fajna sprawa- chcialabym. Tylko ze Moj to by pewnie fimla dostal, Bo nie ma cierpliwosci. Ahaha

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Do góry