reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
to ja miałam identyko sytuację z psem-wilczurem. skoczył na mnie i twarz mi zadrapał jak miałam 10lat. Miałam szwy i zostały drobne blizny koło brwi. Ale uraz do głaskania nawet najspokojniejszej rasy, czy młodych szczeniąt i wogóle jakiejkolwiek rasy pozostał
Kurde przerypane:o :( na szczescie ze ci zostaly male blizny i obok brwi :) ja to mam taką widoczną blizne i na srodku policzka ;p i zawsze to samo pytanie jak tylko poznam nową osobe ; A CO CI SIE STAŁO NA TYM POLICZKU?? :D dopytalam sie mamy i ja mialam 3 miesiace wtedy[emoji14]taka bezbronna dzidzia :D myślałam zeby to laserowo usunąć ale musialabym najpierw isc na konsultacje ile zabiegów na tą blizne potrzeba a to tez kosztuje itd nie wiem sama[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też już mam dość... 34dc i nic nie czuję...
Ehh przesrane z tymi okresami macie :( może spróbujcie jakos wywołać ? Mi jak sie kiedys okres spóźnial a chcialam zeby przed wyjazdem na wakacje sie zakonczyl to wieczorem porobilam troche przysiadów,poskakałam na skakance , pare brzuszkow , potem gorący prszynic i rano małpa do mnie zawitała z wielkim hukiem oczywiscie[emoji14]podobno jeszcze alkohol pomaga[emoji14]ale że ja nie pijąca to nie próbowałam :D

dokladnie, gdybym juz mieszkala w domku to zostawilabym go u siebie.
ale z drugiej strony oglosilam to juz calemu swiatu i mozliwe ze go szukaja, jak nie znajdzie sie wlasciciel to zobaczymy, moze chociaz uda mi sie go jakos wesprzec finansowo :-) Moj chlop juz sie ze mnie smieje, ze az sie boi przeprowadzac bo codziennie bede przyprowadzala do domu jakiegos zwierzaka ;d bez przesady, ale kociak albo jeszcze jeden psiak hm.... :D pomysle :-) Barus bylby szczesliwy.

kurde kolezanka zadzwonila do mnie i powiedziala, ze wpierdziela kebaba...a ja mam ochote na takie neizdrowe zarcie oooooooh!!!!!!!!! :D
Ja 2h temu skończyłam jeść kebaba- tak niezdrowoo ... ;p

Ehh przesrane z tymi okresami macie :( może spróbujcie jakos wywołać ? Mi jak sie kiedys okres spóźnial a chcialam zeby przed wyjazdem na wakacje sie zakonczyl to wieczorem porobilam troche przysiadów,poskakałam na skakance , pare brzuszkow , potem gorący prszynic i rano małpa do mnie zawitała z wielkim hukiem oczywiscie[emoji14]podobno jeszcze alkohol pomaga[emoji14]ale że ja nie pijąca to nie próbowałam :D

Mi zwykle przytulanki pomagały... zazwyczaj na następny dzień dostałam, nie tym razem... 2 wylatuję na wakacje, miała być w urlop owulacja, jak tak dalej pójdzie to w urlop @ będzie ;p

reklama
Do góry