reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

bertha fajna ta Twoja tabelka. Ja już tak bardzo chciałabym przeskoczyć do tej zielonej tabelki, w tej na samej górze już mi się znudziło ;).
Chyba od tych bobosexów sobie pitkę poocierałam i nie wiem czy dam radę dzisiaj pokochać się z m.
hehehe, mi tez sie ta zielona podoba :D to wskakujemy na maj?? :D

Hehe, dbaj o piczkę! moze za sucho = juz po owu?

reklama
Dzień dobry. [emoji4] Pochmurno dzisiaj, chociaż dla mnie zaświeciło dziś słoneczko. Bardzo blade jak na dzień po terminie @ ale jest!! [emoji4] [emoji173] [emoji324] [emoji295] Też widzicie czy tylko moje chcące oczy widzą? [emoji5] [emoji6]

Zobacz załącznik 768921
Anulka gratuluję!! [emoji3][emoji3] Ja jestem dzień przed terminem @. Na teście nic. Czekam na iglach do jutra!

Czuję się niestety jakbym miała dostać @ Staram się nie oszaleć [emoji4]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Oki. Ale to wiesz, ze ta data @ w tabelce, to jest data niechcianej przez nas wszystkie @, żebysmy wiedzialy ktora kiedy mniej wiecej testuje i na ktorym jest etapie cyklu. Tak to wszystkie wpisalybysmy ze za 9 miesiecy minimum :)

Nie no jaja sobie robie [emoji6] 20.09

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha jasne ze wskakujemy na maj.Trochę się już naczekalysmy.Ja w maju zaszlam w pierwsza ciaze, w drugiej mialam rodzic w maju i wtedy ten termin mi się podobał (ale niestety)i teraz na ten termin tez bym się pisała.maj jest nasz.Tego cyklu nie umiem cos wyczuć.

MeganU mnie waha się między 28-30 dni, więc gdybym zatestowała w niedzielę to by był jakiś 26 dc.
Czekam witaj i powodzenia:-) :)
Chyba od tych bobosexów sobie pitkę poocierałam i nie wiem czy dam radę dzisiaj pokochać się z m.
:-Dhahaha poobcierana pitka to niesprawna pitka.....hehe Kacha upomnij m żeby był delikatniejszy:cool2:

Wróciłam z pracy, zostawiłam telefon:angry: nie wiem czy coś mnie nie bierze bo krzyże mnie przeokropnie bolą. Chyba wezmę aspirynę i do łóżka.

Ja juz po wizycie na ip... Fajowo mi sie wakacje zaczely... Zaczelam plamic i boli mnie brzuch... Jechałam na pogotowie z mysla ze juz po wszystkim... Ale nie. Ciaza 5 tyg. Nic kompletnie nie widac... Ale ciaza sie trzyma... Mam brać 3xnospe i uważać na siebie jak na jajo... Po prostu super...

Ja juz po wizycie na ip... Fajowo mi sie wakacje zaczely... Zaczelam plamic i boli mnie brzuch... Jechałam na pogotowie z mysla ze juz po wszystkim... Ale nie. Ciaza 5 tyg. Nic kompletnie nie widac... Ale ciaza sie trzyma... Mam brać 3xnospe i uważać na siebie jak na jajo... Po prostu super...
O matko dbaj o siebie i maleństwo, mam nadzieję że wszystko będzie ok :*

Odpoczywaj dużo kochana ...może plamisz w terminie spodziewanej @ - czasami się tak dzieje.
Nie dostałaś dupka profilaktycznie ?

anulka_p Gratuluję !!! Rób drugiego jutro :D innej firmy - będzie ciemniejsza.

reklama
Dobra...mam l4 do piątku. ..
Masakra jak mnie to gardło zaczęło boleć próbowałam spać ale nic z tego :-(
Zrobię sobie milion różnych płukanek i spróbuje zasnąć masakra :-(

Do góry