reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No niby wszystko ok. Ciaza sie trzyma. Tyle ze nic na usg nie bylo widac. No oprócz malusienkiego pęcherzyka... Wiem ze musze się uspokoić. Corka tez czuje ze się denerwuje... Dobrze ze ona ma babcie przy sobie teraz... Nie tak miał wyglądać nasz urlop...
Trzymam za Was kciuki!!! Który to tydzień teraz wypada? U mnie też niczego nie widać keszcze tylko pecherzyk :-) spokójnie kochana trzymajcie się !!!:*

reklama
Pod koniec 5 tyg. ciąży pojawia się pęcherzyk żółtkowy ... więc nie ma co oczekiwać zarodka :) Ma dopiero 1-2 mm :) Żadne USG go jeszcze nie zobaczy :) Więc główka do góry :)

Sałatka, ja też w 5 tygodniu widziałam tylko pęcherzyk. W 6t i 1d zarodek miał już 3.7 mm i serduszko było widoczne. Wybierz się na wizytę za tydzień. A wiadomo skąd te plamienia? Masz jakieś leki na podtrzymanie ciąży?

Tylko, że u mnie od samego początku coś było nie tak, bo pęcherzyk był nieregularny i zapadniety. To się od samego początku lekarzowi nie podobało. Powiedział mi, że jest szansa że się zrobi ładny ten pęcherzyk. No i zrobił się ładny, ale jak już było po wszystkim..

reklama
Ja juz po wizycie na ip... Fajowo mi sie wakacje zaczely... Zaczelam plamic i boli mnie brzuch... Jechałam na pogotowie z mysla ze juz po wszystkim... Ale nie. Ciaza 5 tyg. Nic kompletnie nie widac... Ale ciaza sie trzyma... Mam brać 3xnospe i uważać na siebie jak na jajo... Po prostu super...
Kochana, trzymam kciuki. Odpoczywaj , staraj się nie stresować .
Płucz ciepłą wodą z solą - mało przyjemne, ale nawet na anginę pomaga, bo sól wszystkie bakteriozy wyżre :) Zdrówka!
Potwierdzam! W ciąży woda z solą dawała mi ogromną ulgę w czasie bólu gardła.

Do góry