reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Fajnie byloby sobie zrobic taki prezencik :D :( zleci ten okres i bedzie mozna zacząć staranka[emoji14]wydaje mi sie ze juz 4/5 dni po owu[emoji14]takze teraz zaczyna sie najgorsze[emoji14]sexy mialam 9,10,12,13,14 dc ale wydaje mi sie ze plodne mialam od 12 do 16 dc[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki. [emoji4]

Można mi zmienić termin @ na 23.08
A używała któraś tych testów z tesco paskowych za 5zł ?
Używałam z Tesco czeskich testów o czułości 10 i działały.
Miałam blade kreski ale to może była wina samej ciazy bo skończyła się w 7tc.

Wczoraj 17dc zrobiłam test ovu i kreską była wyrazna i do tego ciemniejsza niż dzień wcześniej więc chyba ovu właśnie przede mną, ale boli mnie coś podbrzusze i na starania nie ma ochoty
Jakiś długi ten cykl się zrobil, albo ja nie umiem uzywac tych testów[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. [emoji4] Pochmurno dzisiaj, chociaż dla mnie zaświeciło dziś słoneczko. Bardzo blade jak na dzień po terminie @ ale jest!! [emoji4] [emoji173] [emoji324] [emoji295] Też widzicie czy tylko moje chcące oczy widzą? [emoji5] [emoji6]

Zobacz załącznik 768921
Ja tez widzę, cień cienia :-) :) gratuluję .

Co do pracy w ciąży. W pierwszej poszłam odrazu na l4, bo ciąża od początku wysokiego ryzyka, szpital itp. W drugiej pracowałam do samego końca. Tydzień przed porodem odeszłam z pracy. Mam pracę stojąca i ciężka dla ciężarnej bo jestem fryzjerem więc ręce cały czas w górze i stanie przy kliencie. Ale miałam tyle energii ze mogłabym góry przenosić. :D

Ostatnia edycja:
Ja tez widzę, cień cienia :-) :) gratuluję .

Co do pracy w ciąży. W pierwszej poszłam odrazu na l4, bo ciąża od początku wysokiego ryzyka, szpital itp. W drugiej pracowałam do samego końca. Tydzień przed porodem odeszłam z pracy. Mam pracę stojąca i ciężka dla ciężarnej bo jestem fryzjerem więc ręce cały czas w górze i stanie przy kliencie. Ale miałam tyle energii ze mogłabym góry przenosić. :D
No ja jak dzisiaj dostane to idę od razu albo wyprosze bo dzisiaj juz mu kazali nosić stoły i wieszać firany ale na szeście koleżanki mnie uratowały :-)

reklama
No ja jak dzisiaj dostane to idę od razu albo wyprosze bo dzisiaj juz mu kazali nosić stoły i wieszać firany ale na szeście koleżanki mnie uratowały :-)
Nie oglądaj się na nic i nikogo. Idź do lekarza i weź l4. Stres, który przeżywasz w pracy nie jest dobry dla dziecka. Ten pierwszy trymestr jest bardzo ważny i trzeba uważać na siebie.

Do góry