reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

kurcze mowisz, ze od nerwow by Cie tak zdusilo?
Tak, ja się strasznie łatwo spinam, jestem bardzo nerwowa nie umiem się wyluzowac zwłaszcza jak w domu jest brat i jego @*#*$&$*#&!
Ale generalnie normalnie tez tak mam ze jak zacisne "pipke " kiedy się z denerwuje to nawet najlepsze bajery od męża mnie nie wyluzuja a dodatkowo teraz w środku wszystko tak rozpulchnione ze ho ho :-)

reklama
Tak, ja się strasznie łatwo spinam, jestem bardzo nerwowa nie umiem się wyluzowac zwłaszcza jak w domu jest brat i jego @*#*$&$*#&!
Ale generalnie normalnie tez tak mam ze jak zacisne "pipke " kiedy się z denerwuje to nawet najlepsze bajery od męża mnie nie wyluzuja a dodatkowo teraz w środku wszystko tak rozpulchnione ze ho ho :-)
az tak brat Ci dziala na nerwy?

az tak brat Ci dziala na nerwy?
Tak...jest menel em i alkoholikiem. Nie chceu się pracować j nienawidzi mnie bo juz parę razy był na wytrzezwialce i jestem jedyną która mu się stawia a reszta woli mu ustąpić bo szkoda nerwów.
Mama jest za granicą i nie jest w stanie go upinnowacyjnym poza tym helou. ..on ma 30 lat i 7 letnie dziecko :-/
Szkoda slow

Tak...jest menel em i alkoholikiem. Nie chceu się pracować j nienawidzi mnie bo juz parę razy był na wytrzezwialce i jestem jedyną która mu się stawia a reszta woli mu ustąpić bo szkoda nerwów.
Mama jest za granicą i nie jest w stanie go upinnowacyjnym poza tym helou. ..on ma 30 lat i 7 letnie dziecko :-/
Szkoda slow
O ja Cie... Współczuję Ci takiej sytuacji...

Szkoda slow
on mieszka u Cb czy jak?

Szkoda slow
Miałaś iść do teściów, czemu nie poszłaś?

Ja mam zamiar teraz zaciazyc i urodzic w maju zdrowa dzidzie. Moze byc w moje urodziny. Taki prezent sobie zrobie [emoji41][emoji41] a co [emoji41] takze narazie prosze o niedopisywanie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oki. Ale to wiesz, ze ta data @ w tabelce, to jest data niechcianej przez nas wszystkie @, żebysmy wiedzialy ktora kiedy mniej wiecej testuje i na ktorym jest etapie cyklu. Tak to wszystkie wpisalybysmy ze za 9 miesiecy minimum :)

Ale mialas przeprowadzic sie do tesciów... co robisz w domu z powrotem? pakuj rzeczy, psa i do teściów!

upload_2016-8-22_14-37-32.png

Załączniki

• upload_2016-8-22_14-37-32.png
    upload_2016-8-22_14-37-32.png
    33,1 KB · Wyświetleń: 345
reklama
bertha fajna ta Twoja tabelka. Ja już tak bardzo chciałabym przeskoczyć do tej zielonej tabelki, w tej na samej górze już mi się znudziło ;).
Chyba od tych bobosexów sobie pitkę poocierałam i nie wiem czy dam radę dzisiaj pokochać się z m.

Do góry