reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

kurcze mowisz, ze od nerwow by Cie tak zdusilo?
Tak, ja się strasznie łatwo spinam, jestem bardzo nerwowa nie umiem się wyluzowac zwłaszcza jak w domu jest brat i jego @*#*$&$*#&!
Ale generalnie normalnie tez tak mam ze jak zacisne "pipke " kiedy się z denerwuje to nawet najlepsze bajery od męża mnie nie wyluzuja a dodatkowo teraz w środku wszystko tak rozpulchnione ze ho ho :-)

reklama
Tak, ja się strasznie łatwo spinam, jestem bardzo nerwowa nie umiem się wyluzowac zwłaszcza jak w domu jest brat i jego @*#*$&$*#&!
Ale generalnie normalnie tez tak mam ze jak zacisne "pipke " kiedy się z denerwuje to nawet najlepsze bajery od męża mnie nie wyluzuja a dodatkowo teraz w środku wszystko tak rozpulchnione ze ho ho :-)
az tak brat Ci dziala na nerwy?

az tak brat Ci dziala na nerwy?
Tak...jest menel em i alkoholikiem. Nie chceu się pracować j nienawidzi mnie bo juz parę razy był na wytrzezwialce i jestem jedyną która mu się stawia a reszta woli mu ustąpić bo szkoda nerwów.
Mama jest za granicą i nie jest w stanie go upinnowacyjnym poza tym helou. ..on ma 30 lat i 7 letnie dziecko :-/
Szkoda slow

Tak...jest menel em i alkoholikiem. Nie chceu się pracować j nienawidzi mnie bo juz parę razy był na wytrzezwialce i jestem jedyną która mu się stawia a reszta woli mu ustąpić bo szkoda nerwów.
Mama jest za granicą i nie jest w stanie go upinnowacyjnym poza tym helou. ..on ma 30 lat i 7 letnie dziecko :-/
Szkoda slow
O ja Cie... Współczuję Ci takiej sytuacji...

Szkoda slow
on mieszka u Cb czy jak?

Szkoda slow
Miałaś iść do teściów, czemu nie poszłaś?

Ja mam zamiar teraz zaciazyc i urodzic w maju zdrowa dzidzie. Moze byc w moje urodziny. Taki prezent sobie zrobie [emoji41][emoji41] a co [emoji41] takze narazie prosze o niedopisywanie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oki. Ale to wiesz, ze ta data @ w tabelce, to jest data niechcianej przez nas wszystkie @, żebysmy wiedzialy ktora kiedy mniej wiecej testuje i na ktorym jest etapie cyklu. Tak to wszystkie wpisalybysmy ze za 9 miesiecy minimum :)

Ale mialas przeprowadzic sie do tesciów... co robisz w domu z powrotem? pakuj rzeczy, psa i do teściów!

upload_2016-8-22_14-37-32.png

Załączniki

• upload_2016-8-22_14-37-32.png
    upload_2016-8-22_14-37-32.png
    33,1 KB · Wyświetleń: 338
reklama
bertha fajna ta Twoja tabelka. Ja już tak bardzo chciałabym przeskoczyć do tej zielonej tabelki, w tej na samej górze już mi się znudziło ;).
Chyba od tych bobosexów sobie pitkę poocierałam i nie wiem czy dam radę dzisiaj pokochać się z m.

Do góry