reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

bertha fajna ta Twoja tabelka. Ja już tak bardzo chciałabym przeskoczyć do tej zielonej tabelki, w tej na samej górze już mi się znudziło ;).
Chyba od tych bobosexów sobie pitkę poocierałam i nie wiem czy dam radę dzisiaj pokochać się z m.
hehehe, mi tez sie ta zielona podoba :D to wskakujemy na maj?? :D

Hehe, dbaj o piczkę! moze za sucho = juz po owu?

reklama
Dzień dobry. [emoji4] Pochmurno dzisiaj, chociaż dla mnie zaświeciło dziś słoneczko. Bardzo blade jak na dzień po terminie @ ale jest!! [emoji4] [emoji173] [emoji324] [emoji295] Też widzicie czy tylko moje chcące oczy widzą? [emoji5] [emoji6]

Zobacz załącznik 768921
Anulka gratuluję!! [emoji3][emoji3] Ja jestem dzień przed terminem @. Na teście nic. Czekam na iglach do jutra!

Czuję się niestety jakbym miała dostać @ Staram się nie oszaleć [emoji4]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Oki. Ale to wiesz, ze ta data @ w tabelce, to jest data niechcianej przez nas wszystkie @, żebysmy wiedzialy ktora kiedy mniej wiecej testuje i na ktorym jest etapie cyklu. Tak to wszystkie wpisalybysmy ze za 9 miesiecy minimum :)

Nie no jaja sobie robie [emoji6] 20.09

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha jasne ze wskakujemy na maj.Trochę się już naczekalysmy.Ja w maju zaszlam w pierwsza ciaze, w drugiej mialam rodzic w maju i wtedy ten termin mi się podobał (ale niestety)i teraz na ten termin tez bym się pisała.maj jest nasz.Tego cyklu nie umiem cos wyczuć.

MeganU mnie waha się między 28-30 dni, więc gdybym zatestowała w niedzielę to by był jakiś 26 dc.
Czekam witaj i powodzenia:-) :)
Chyba od tych bobosexów sobie pitkę poocierałam i nie wiem czy dam radę dzisiaj pokochać się z m.
:-Dhahaha poobcierana pitka to niesprawna pitka.....hehe Kacha upomnij m żeby był delikatniejszy:cool2:

Wróciłam z pracy, zostawiłam telefon:angry: nie wiem czy coś mnie nie bierze bo krzyże mnie przeokropnie bolą. Chyba wezmę aspirynę i do łóżka.

Ja juz po wizycie na ip... Fajowo mi sie wakacje zaczely... Zaczelam plamic i boli mnie brzuch... Jechałam na pogotowie z mysla ze juz po wszystkim... Ale nie. Ciaza 5 tyg. Nic kompletnie nie widac... Ale ciaza sie trzyma... Mam brać 3xnospe i uważać na siebie jak na jajo... Po prostu super...

Ja juz po wizycie na ip... Fajowo mi sie wakacje zaczely... Zaczelam plamic i boli mnie brzuch... Jechałam na pogotowie z mysla ze juz po wszystkim... Ale nie. Ciaza 5 tyg. Nic kompletnie nie widac... Ale ciaza sie trzyma... Mam brać 3xnospe i uważać na siebie jak na jajo... Po prostu super...
O matko dbaj o siebie i maleństwo, mam nadzieję że wszystko będzie ok :*

Odpoczywaj dużo kochana ...może plamisz w terminie spodziewanej @ - czasami się tak dzieje.
Nie dostałaś dupka profilaktycznie ?

anulka_p Gratuluję !!! Rób drugiego jutro :D innej firmy - będzie ciemniejsza.

reklama
Dobra...mam l4 do piątku. ..
Masakra jak mnie to gardło zaczęło boleć próbowałam spać ale nic z tego :-(
Zrobię sobie milion różnych płukanek i spróbuje zasnąć masakra :-(

Do góry