reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja przyszłam dzisiaj do pracy i po rozmawiałam z dyrektorka.
Nie umiem kłamać zwłaszcza ze wszystkie chodzą i się śmieją pod nosem a ona nic nie wiedziała albo udawała ze nie wie bo jak tylko weszłam to mówi " idzie oani na chorobowe co?"
Ogólnie spoko zareagowała ... po pracy idę do ogólnego.
Ej nie umiem juz tej luteiny wkładać. ..jest tam tak ciasno ze matko jedyna. ...
Dzisiejsza mi wypłynęła po 30 minutach :/ i się boje ze się nie wchlonal o nic :-(
Lekarza mi się udało przesunąć z 31.08 na ten piatek ale.mam jeszcze dzwonic

A ktorego masz urodziny ze tak zapytam ?? :D mój brat ma 18 maja a narzeczona kuzyna 17 maja :D gdyby mi sie teraz udalo to wylicza date porodu na 15/17 maj :D takze fajnie by bylo :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

13 [emoji41] a imieniny 24 [emoji38] a Ty juz jestes po owu? ja dopiero mam okres [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przyszłam dzisiaj do pracy i po rozmawiałam z dyrektorka.
Nie umiem kłamać zwłaszcza ze wszystkie chodzą i się śmieją pod nosem a ona nic nie wiedziała albo udawała ze nie wie bo jak tylko weszłam to mówi " idzie oani na chorobowe co?"
Ogólnie spoko zareagowała ... po pracy idę do ogólnego.
Ej nie umiem juz tej luteiny wkładać. ..jest tam tak ciasno ze matko jedyna. ...
Dzisiejsza mi wypłynęła po 30 minutach :/ i się boje ze się nie wchlonal o nic :-(
Lekarza mi się udało przesunąć z 31.08 na ten piatek ale.mam jeszcze dzwonic
a masz ten aplikator do niej?

Niestety też to znam. Leczę się od 12 lat z 3 letnią przerwą na dziecko. Teraz też biorę leki, które natychmiast po zajściu muszę odstawić. Nerwy nie sprzyjają ciąży, a brak ciąży powoduje stres. I koło się zamyka. Ale trzeba jakoś sobie radzić.

13 [emoji41] a imieniny 24 [emoji38] a Ty juz jestes po owu? ja dopiero mam okres [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie byloby sobie zrobic taki prezencik :D :( zleci ten okres i bedzie mozna zacząć staranka[emoji14]wydaje mi sie ze juz 4/5 dni po owu[emoji14]takze teraz zaczyna sie najgorsze[emoji14]sexy mialam 9,10,12,13,14 dc ale wydaje mi sie ze plodne mialam od 12 do 16 dc[emoji14]

reklama
Fajnie byloby sobie zrobic taki prezencik :D :( zleci ten okres i bedzie mozna zacząć staranka[emoji14]wydaje mi sie ze juz 4/5 dni po owu[emoji14]takze teraz zaczyna sie najgorsze[emoji14]sexy mialam 9,10,12,13,14 dc ale wydaje mi sie ze plodne mialam od 12 do 16 dc[emoji14]

To szansa na powodzenie duża. Trzymamy kciuki[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry