reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pieknie widać!! Gratulacje!!! :):):) Ale miałaś przeczucia :):):)
Ja niestety czesto mam takie "przeczucia" ale jeszcze ani razu sie nie sprawdzily :D to moja głupia nadzieja i naiwność tak ze mną pogrywają.
Czy wpisac Cie na kwiecień czy juz maj? :):):)

A w którym dc była prawdopodobnie owu?
Jakies objawy mialas inne niz na @?

Dokladnie. A najlepszy czas na dlugie L4 to wlasnie pierwsza (zdrowa) ciąża, bo ma się masę czasu na odpoczynek, labę, relaks :) Przy drugim dziecku już więcej obowiązków (opieka nad pierwszym) i mniej czasu na leżenie brzuchem do góry :) takze ja nie zamierzam się opędzać od L4, tym bardziej, ze moj gin zapewne da mi zwolnienie od dnia kiedy tylko przyjde z pozytywnym testem.

Dziewczyny, a jak wy??
2016-08-18 Spark
2016-08-19 Madziara84
2016-08-20 Dariana
2016-08-20 Majka_km6
2016-08-21 Dżoł
Już po terminie @.. chyba ze ominelam jakąs informacje, czy test...

Ja dostalam 20.08 [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak czytam o Waszych przelozonych odnosnie zwolnien to musze powiedziec ze mam aniola a nie kierowniczke. Z racji poronien i krwawien w srodku dnia musialam wyjsc do lekarza i sila rzeczy jej powiedziec o co chodzi. ( nie potrafie sciemniac ze glowa mnie boli czy cos i chce isc do domu). To jak juz bylam po 2 poronieniu to sama mi zaproponowala ze jak sie dowiem ze jestem w ciazy to moze od razu bym poszla na zwolnienie zeby lezec. Pracy nie mam ciezkiej ani stresujacej, 8 h za kompem. Jedyny mankament to serwerownia urzedu za sciana [emoji45]

1471855997737291284637.jpg robiłam dzisiaj test i ciazowy i owulacyjny. Ciazowy wyszedł negatywny z pierwszego sikanca, a owulacyjny z drugiego. To może będę miała dopiero owulacje hahahah. Zrobilam tak z ciekawości czy coś wyjdzie.

Załączniki

• 1471855997737291284637.jpg
    1471855997737291284637.jpg
    755,8 KB · Wyświetleń: 73
Megan to ja 20dc, będziemy razem testować:-D chciałabym w weekend żeby mieć psychiczny luz od pracy ale to będzie dopiero 26-27 dc więc chyba trochę za wczas:-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan to ja 20dc, będziemy razem testować:-D chciałabym w weekend żeby mieć psychiczny luz od pracy ale to będzie dopiero 26-27 dc więc chyba trochę za wczas:-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A przypomnij ilu dniowe masz cykle ? Ja mam od kilku miesiecy 29 kiedys mialam 28, ale na wakacjach za granicą pewnie przez zmiane klimatu mialam 30 dni w lipcu a w nastepnym cyklu 26:o jak nigdy:p także nie wiem co teraz mnie czeka ale mysle ze jak nic mnie nie zaskoczy to sprobuje zatestowac za tydzien we wtorek lub w srode[emoji14]to bedzie 27/28 dc[emoji14]owulacje jesli dobrze wyczulam to mialam miedzy 13 a 15 dc takze powinno cos pokazac w nastepnym tyg[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam zamiar teraz zaciazyc i urodzic w maju zdrowa dzidzie. Moze byc w moje urodziny. Taki prezent sobie zrobie [emoji41][emoji41] a co [emoji41] takze narazie prosze o niedopisywanie.

A ktorego masz urodziny ze tak zapytam ?? :D mój brat ma 18 maja a narzeczona kuzyna 17 maja :D gdyby mi sie teraz udalo to wylicza date porodu na 15/17 maj :D takze fajnie by bylo :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry