reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pieknie widać!! Gratulacje!!! :):):) Ale miałaś przeczucia :):):)
Ja niestety czesto mam takie "przeczucia" ale jeszcze ani razu sie nie sprawdzily :D to moja głupia nadzieja i naiwność tak ze mną pogrywają.
Czy wpisac Cie na kwiecień czy juz maj? :):):)

A w którym dc była prawdopodobnie owu?
Jakies objawy mialas inne niz na @?

Dokladnie. A najlepszy czas na dlugie L4 to wlasnie pierwsza (zdrowa) ciąża, bo ma się masę czasu na odpoczynek, labę, relaks :) Przy drugim dziecku już więcej obowiązków (opieka nad pierwszym) i mniej czasu na leżenie brzuchem do góry :) takze ja nie zamierzam się opędzać od L4, tym bardziej, ze moj gin zapewne da mi zwolnienie od dnia kiedy tylko przyjde z pozytywnym testem.

Dziewczyny, a jak wy??
2016-08-18 Spark
2016-08-19 Madziara84
2016-08-20 Dariana
2016-08-20 Majka_km6
2016-08-21 Dżoł
Już po terminie @.. chyba ze ominelam jakąs informacje, czy test...

Ja dostalam 20.08 [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak czytam o Waszych przelozonych odnosnie zwolnien to musze powiedziec ze mam aniola a nie kierowniczke. Z racji poronien i krwawien w srodku dnia musialam wyjsc do lekarza i sila rzeczy jej powiedziec o co chodzi. ( nie potrafie sciemniac ze glowa mnie boli czy cos i chce isc do domu). To jak juz bylam po 2 poronieniu to sama mi zaproponowala ze jak sie dowiem ze jestem w ciazy to moze od razu bym poszla na zwolnienie zeby lezec. Pracy nie mam ciezkiej ani stresujacej, 8 h za kompem. Jedyny mankament to serwerownia urzedu za sciana [emoji45]

1471855997737291284637.jpg robiłam dzisiaj test i ciazowy i owulacyjny. Ciazowy wyszedł negatywny z pierwszego sikanca, a owulacyjny z drugiego. To może będę miała dopiero owulacje hahahah. Zrobilam tak z ciekawości czy coś wyjdzie.

Załączniki

• 1471855997737291284637.jpg
    1471855997737291284637.jpg
    755,8 KB · Wyświetleń: 76
Megan to ja 20dc, będziemy razem testować:-D chciałabym w weekend żeby mieć psychiczny luz od pracy ale to będzie dopiero 26-27 dc więc chyba trochę za wczas:-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan to ja 20dc, będziemy razem testować:-D chciałabym w weekend żeby mieć psychiczny luz od pracy ale to będzie dopiero 26-27 dc więc chyba trochę za wczas:-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A przypomnij ilu dniowe masz cykle ? Ja mam od kilku miesiecy 29 kiedys mialam 28, ale na wakacjach za granicą pewnie przez zmiane klimatu mialam 30 dni w lipcu a w nastepnym cyklu 26:o jak nigdy:p także nie wiem co teraz mnie czeka ale mysle ze jak nic mnie nie zaskoczy to sprobuje zatestowac za tydzien we wtorek lub w srode[emoji14]to bedzie 27/28 dc[emoji14]owulacje jesli dobrze wyczulam to mialam miedzy 13 a 15 dc takze powinno cos pokazac w nastepnym tyg[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam zamiar teraz zaciazyc i urodzic w maju zdrowa dzidzie. Moze byc w moje urodziny. Taki prezent sobie zrobie [emoji41][emoji41] a co [emoji41] takze narazie prosze o niedopisywanie.

A ktorego masz urodziny ze tak zapytam ?? :D mój brat ma 18 maja a narzeczona kuzyna 17 maja :D gdyby mi sie teraz udalo to wylicza date porodu na 15/17 maj :D takze fajnie by bylo :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry