reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dobra, kurde... wróciłam :D Musiałam kilka spraw w życiu poukładać :D
Nadrobiłam kilkadziesiąt stron, więcej nie dam rady, przepraszam :p
Sałatka moje gratulacje ! :)
Ufff, fajnie znów tu być ;)
No jesteś w końcu :) jak tam @?? Przyszła?

Siwa/Bertha widziałam, że nowa tabelka :) Staram się o pierwszego malucha :)
Dopisze :)

Teraz Bertha przejęła władze nad tabelka i myślę że super jej to idzie.
;)

No i po wizycie... u mnie teraz goście siedzą wiec nie miałam kiedy Wam napisać.
Byłam u Pani doktor z 30 minutowa obsuwa bo korki kochane korki :*
Na szczęście miałam jej numer i przyjęła mnie uff...
Z jej obliczeń wyszła 4,5 tygodniowa ciaza a na usg cytuje " nic pewnie nie będzie widac" i ku jej i mojemu wielkiemu zdziwieniu jest juz widoczny pecherzyk!
Duży jak na tam wczesna ciążę, wysoko usadowiony, głęboko, szyjka zamknięta wszystko wygląda bardzo ładnie wg. Pani doktor.
Dostałam zapobiegawczo luteine 100mg i za tydzień/dwa mam przyjść na pierwsze usg.
Powiedziała ze jest w szoku bo zazwyczaj nic w tym czasie nie widać więc wszystko dobrze rokuje :-)
Wierze ze będzie dobrze...

No i po wizycie... u mnie teraz goście siedzą wiec nie miałam kiedy Wam napisać.
Z jej obliczeń wyszła 4,5 tygodniowa ciaza a na usg cytuje " nic pewnie nie będzie widac" i ku jej i mojemu wielkiemu zdziwieniu jest juz widoczny pecherzyk!
Duży jak na tam wczesna ciążę, wysoko usadowiony, głęboko, szyjka zamknięta wszystko wygląda bardzo ładnie wg. Pani doktor.
Dostałam zapobiegawczo luteine 100mg i za tydzień/dwa mam przyjść na pierwsze usg.
Powiedziała ze jest w szoku bo zazwyczaj nic w tym czasie nie widać więc wszystko dobrze rokuje :-)
No to super! Musiałaś mieć wcześniej owulacje albo szybciej zagnieżdżone czy coś bo aż nie do wiary hehe Rosnijcie zdrowo ;)

reklama

Super :)
Pewnie te bliźniaki wywołalismy z lasu ;)
Betę też chyba miałaś dość wysoka nie?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry