reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć kochana! dobrze że jesteś. Spokojnie, dochodźcie do siebie, dajcie sobie czas, a potem wracajcie do starań!
Tabelką Siwa się opiekowała, ja przejęłam na chwilę żeby siwą odciążyć :) Zrobiłam mały upgrade, jak wrocisz do aktywnych starań, to może przejmiesz nowy wzór :)

Ty się nic nie ogarniaj! Dalej się ciesz i nas tym zarażaj! :)

Dwujajowe na pewno - bo to kobieta musi te 2 jaja wypuscic w czasie jednej owulacji. A jednojajowe - to nie wiem w sumie od czego zależą...

U mnie dzisiaj w ogole wrócił śluz płodny... wczoraj bylam u gina i stwierdzil, ze pecherzyk pekl i nie widzial innego, a dzisiaj mam sluz plodny znowu.. moze jakis drugi jednak sie schowal i bedzie druga owulka.. czyli dzisiaj jeszcze M przycisne ;)

Witajcie nowe koleżanki! Poniżej tabelka, mozecie poznać aktualne fajterki, jak i szczęściary. ;)
Jak chcecie sie dopisac, to podajcie dane, ja zaktualizuje tabelke.
Generalnie teraz cel na maj 2017 mamy taki, aby było 8 ciąż! ;)

Madziara - jak tam z @? mialas na dzisiaj termin... testowalas?
Dariana, Majka - wy jutro :) testujecie??

Zobacz załącznik 768472

Witam się w sobotni ranek :)

Miałam plan się wyspać, a nie śpię już od 4:30. I to tyle jeśli chodzi o planowanie ;)

Nie testowałam, od poniedziałku mam brązowe plamienia - czekam na @. Odpuściłam totalnie ten cykl więc psychicznie troszkę odpoczęłam :)

Bertha jak będziesz miała dostęp do tabelki dopisz mi proszę, że staram się o pierwsze dzieciątko.
Trzymam kciuki za starania &&& :)

Mi się marzą bliźniaki, u mnie w rodzinie nie było bliźniąt :( za to mojego M mama jest bliźniaczką (więc się łudzę, że się uda ;) ). Z drugiej strony słyszałam, że bliźnięta rodzą się w co drugim pokoleniu. W pokoleniu M bliźniąt nie ma (co by się z powyższą teorią zgadzało).

Co do rodzeństwa, mam rok młodszą siostrę. W dzieciństwie byłyśmy nierozłączne i do teraz mamy bardzo dobry kontakt :blink:

KatarzynkaBe to super wiadomości! :)
Będzie dobrze :) rośnijcie zdrowo :)

Dziewczyny, normalnie zwariowałam :D
Dowiedziałam się wczoraj od kosmetyczki, że na paznokcie ma wolny termin dopiero pod koniec września :szok: koniecznie chciałam iść do niej z tego wzgledu, że dwie poprzednie (niby polecane) zrobiły mi okropne paznokcie a ta dziewczyna świetnie robi. Ale że tak długi termin oczekiwania stwierdziłam, że będę sama sobie robiła paznokcie :o:D:p szaleństwo normalnie! Zamówiłam pełno rzeczy i jestem lżejsza o pare stówek :baffled::p

Za błędy przepraszam. Piszę z telefonu i nie zawsze je wyłapie.

Damiana też robię sobie sama pazurki bo jak miałam co trzy tygodnie wydawać 80 zł to stwierdziłam że spróbuję. Robiłam żele ale zmieniłam na hybrydy i bardzo sobie chwałę:-) to moje tygodniowe
1471678925404.jpg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471678925404.jpg
    1471678925404.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 583
U mnie też gorąco. ..ale wyszłam z domu i omal nie zaaslablam :/ w ogóle jest mi.słabo dzisiaj najchętniej to bym.spala ale.gości mam słaba jestem jak nie wiem wczoraj pierwsza luteina poszła w ruch nie wiem czy to efekty ? nie wiem.... :'(

U mnie też gorąco. ..ale wyszłam z domu i omal nie zaaslablam :/ w ogóle jest mi.słabo dzisiaj najchętniej to bym.spala ale.gości mam słaba jestem jak nie wiem wczoraj pierwsza luteina poszła w ruch nie wiem czy to efekty ? nie wiem.... :'(
nie wiem jak dziala lutka na samopoczucie, ale ja biorac duphaston umieralam

reklama
Do góry