reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Siwa myśle ze inofem i wiesiołek wystarczy. Wez jeszcze wit D mnóstwo osób ma niedobór a to tez odgrywa znacząca role.
Ale nie świruj tez tak z tymi suplementami.... Co ma byc to i tak bedzie czy będziesz łykać garść a masz zajść to zajdziesz jesli nie teraz to możesz stawać na głowie faszerować sie a i tak to nic nie da. Troche sie wyluzuj. Wiem ze to mega trudne wiem. Ale dla swojego dobra zobaczysz im więcej mysli skupisz na czymś innym tym lepiej.
Dziękuję za radę Kulka[emoji9] kupię w pl tylko inofem i zobaczymy. Planuję też po urlopie wrócić do diety i ćwiczeń. Także będę się skupiać na tym.
Swoją drogą tak się zastanawiam czy wina czasem nie leży po stronie mojego M. Mianowicie ma taką pracę że musi nosić ubrania ochronne konkretnie spodnie i może w lecie po prostu żołnierzom było za gorąco [emoji6] na szczęście teraz ma 4 tygodnie urlopu a później będzie już chłodniej.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

komentarzy nie ma złych:) ja od niego też kupowałam ale ponad rok temu, ostatnio od kogoś innego:)
O super dzięki! Żałuję tylko że nie zamówiłam poleconym tylko priorytet. Jakby była opcja polecony priorytet to taką bym wybrała a tak czytam że zwykłe paczki często giną za co nie biorą odpowiedzialności. Nic to poczekamy zobaczymy :)

Dziękuję za radę Kulka[emoji9] kupię w pl tylko inofem i zobaczymy. Planuję też po urlopie wrócić do diety i ćwiczeń. Także będę się skupiać na tym.
Swoją drogą tak się zastanawiam czy wina czasem nie leży po stronie mojego M. Mianowicie ma taką pracę że musi nosić ubrania ochronne konkretnie spodnie i może w lecie po prostu żołnierzom było za gorąco [emoji6] na szczęście teraz ma 4 tygodnie urlopu a później będzie już chłodniej.

Może coś w tym jest im chłodniej jajeczka tym lepiej dla plemników. A na urlopie na pewno się wyluzujecie i wrócisz zafasolkowana [emoji4]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Może coś w tym jest im chłodniej jajeczka tym lepiej dla plemników. A na urlopie na pewno się wyluzujecie i wrócisz zafasolkowana [emoji4]

Mam taką nadzieję. Niestety w tym roku nie jedziemy nigdzie indziej tylko do Polski. Ale i tak się cieszę. W przyszłym roku planujemy Chorwację.

reklama
Dziewczyny tak dla pocieszenia dla wszystkich które już tracą nadzieję, mają chwilę zwątpienia lub gorszy dzień. Moja kuzynka od 7 lat starala się o dziecko ze swoim mężem. Przeszła przez dwa poronienia, ciąże pozamaciczna, usunięcie jednego jajnika. W dodatku jej mąż ma mało ruchliwe plemniki. Łykali tabletki, monitorowali cykle i ciągle nic. Zdecydowali się na adopcje, przeszli kurs i czekali na dzieciaczka. Tak sobie dopuścili starania że godzinę temu urodziła córkę. Tak więc gdy nawet sytuacja jest beznadziejna trzeba wierzyć.

Do góry