reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć Kochane. Jaki cudny dzień się zapowiada:-D w planach sernik i moja mała zołzica chce koniecznie pomagać, już wiem że mąka wyląduje na podłodze hehe...wieczorem grill. Podobno to powoli koniec ciepłych temperatur więc trzeba się spieszyć :-)

U mnie dzisiaj 17dc, po owulacji na bank...zobaczymy choć nie mam przeczucia że będzie dobrze:-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No teraz to mi szczęka opadła. Ja się cieszę z 20 :)
Nie ...jak piszą, że będzie 28 to będzie 30 :D Wczoraj to mieliśmy gorąco, zatem dzisiaj powtórka :)
lol.jpg

Załączniki

• lol.jpg
    lol.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 531
Doberek, rzeczywiście zapowiada się ładny dzień.

Wczoraj mialam coś dziwnego, wg kalendarza miała być owulacja i wieczorem zaczęły mnie pobolewac piersi i dzisiaj już nie. Nigdy tak nie miałam. Myślicie że to mogło być na owulacje? Śluz mam zaburzony przez nyastyne i nie mogę strwierdzic po nim :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Doberek, rzeczywiście zapowiada się ładny dzień.

Wczoraj mialam coś dziwnego, wg kalendarza miała być owulacja i wieczorem zaczęły mnie pobolewac piersi i dzisiaj już nie. Nigdy tak nie miałam. Myślicie że to mogło być na owulacje? Śluz mam zaburzony przez nyastyne i nie mogę strwierdzic po nim :/

Ty nie planuj z kalendarzykiem owu, tylko kup testy owulacyjne :) Można mieć objawy owulacji zanim ona nastąpi, a nawet po niej ....więc nie ufałabym kalendarzowi :) Już pomijam fakt, że owu może się przesunąć, lub w ogóle nie wystąpić pomimo objawów świadczących o jej obecności.

Hej dziewczyny . U mnie juz właśnie się skończyły ciepłe dni. Znów pochmurno,chlodno. Wczoraj cały dzień bolałnie brzuch na dole tak trochę dziwnie kuło,inaczej jak na @. Dzisiaj zrobilam test ale negatywny. Także raczej nic z tego. @ powinna być w poniedziałek.

reklama
Ty nie planuj z kalendarzykiem owu, tylko kup testy owulacyjne :) Można mieć objawy owulacji zanim ona nastąpi, a nawet po niej ....więc nie ufałabym kalendarzowi :)
Na wszelki wypadek i tak obstawiam dużo dookoła co dwa dni. Tylko zastanawia mnie ta dziwna tkliwosc kilkugodzinna.
Zazwyczaj po sluzie zgadzało mi się z kalk. No ale to się mogło zmienić wiadomo.

Do góry