reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux ja mam nadzieje ze u mnie i tak było to za późno na owulację jestem 4 tyg równo po zabiegu dziś i mam taka cicha nadzieje ze za niedługo dostane @ nie znioslabym faktu jakby było inaczej nie może być inaczej bo to zdecydowanie za wcześnie ... Jaka ja głupia jestem ze z tymiwszystkimi lozkowymi sprawami do 1@ nie poczekalam ... :no2::unsure::sad:
A czemu uważasz, że zawcześnie?

reklama
Renata z tego co zrozumiałam to boisz się że za szybko mogłaś zajść w ciążę po zabiegu? Kochana nie zrozum mnie źle ale skoro wiedziałaś jaki czas masz odczekać po to trzeba było się zabezpieczyć i nie mogłabyś problemu. My tu wszystkie chcemy być w ciąży więc trochę ciężko się czyta jak ktoś pisze że boi się ze jest w ciąży. Nie jedna z nas wszytko by oddała żeby być. Życzę Ci żeby wszystko dobrze się u Ciebie skończyło i proszę nie zrozum mnie źle

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

raczej ty zrozumialas,mnie źle bo myśmy sie zabezpieczeli a dziecko chce,tylko wiem,ze,za szybko to nie dobrze dlatego tak się boje

raczej ty zrozumialas,mnie źle bo myśmy sie zabezpieczeli a dziecko chce,tylko wiem,ze,za szybko to nie dobrze dlatego tak się boje
Ale, gdzie Ty wyczytałaś, że zawcześnie? Ginekolodzy doradzają 3 miesiące bardziej ze względów psychologicznych. Skoro organizm jest gotowy przyjąć ciążę to ją przyjmie jak nie to przyjdzie @. A strach będzie taki sam dziś, taki sam za 3, 6 miesięcy. Trzeba to sobie odpowiednio w głowie poukładać to człowiek przestanie się stresowac ;-)

Dzięki Kotka, ja nie wiem jak to jest ze jedne dziewczyny zachodzą tak szybko a ja już tyle próbuje i nic. Owulacje mam co miesiąc mega bolesna, ledwo się ruszam , muszę brać Ketonal, śluz piękny i gowno

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom
Czasami tak jest...ja szybko zachodze 5 prób i 5 ciąż a wszystkie stracilam życie jest niesprawiedliwe ale nikt nam nie odpowie dlaczego nas to spotkało

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Dziekuje kochane,za wsparcie
Ja ronie coprawda samoistnie ale po poronieniu zabezpueczalismy się i mieliśmy odczekać a tu okres nieprzychodzil 6 tygodni i zrobiłam test profilaktycznie i okazało się ze jestem w ciąży...poronilam coprawda później ale to byla moja największa ciąża bez żadnych lekow i pierwszy raz widziałam obraz na usg☺ Jeżeli jest Ci pisane być teraz w ciąży to będziesz i wszystko będzie dobrze...nie martw się a przynajmniej postaraj bo wiem ze łatwo to się tylko mówi...

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Renatka co ma być, to będzie. Dziecko samo wybiera czas na przyjście. Jeśli teraz zaszłaś i to dziecko zechce się urodzić, to nic go nie powstrzyma. Dbaj o siebie i myśl pozytywnie.

Dziewczyny czytam Wasze historie i ogromnie współczuję tych wszystkich przejść :( to niesprawiedliwe :(

reklama
yesenia jest ok! : - ) nie mam do Ciebie żalu o to co napisałaś i uwierz że ja bardzo chcialam mojej kruszynki ktora stracilam kocham dzieci i bardzo chce mieć dziecko a moje obawy wynikają wlasnie z powodu niedawnego zabiegu ja wiem jak to moze wygladac bo mam,3 dzieci ale wszystkie są chciane i każde kolejne tez takie będzie czy teraz czy później
w szpitalu po zabiegu pewna pani pielęgniarka powiedziala mi tak : ma pani juz trojeczke to w prawdzie jeden problem z Glowy ....
i dziekuje Bogu za moja spokojna nature bo chyba bym jej tam przywalilam tak mnie zdenerwowala! Mialam nawet wrażenie ze oni mysleli ze ja tego dziecka nie,chcialam tak sie czulam :- (

Do góry