reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny. Mało się ostatnio udzielam ale miałam gości. Co roku muszę kombinować opiekę nad moim synkiem bo on ma wakacje a my nie mamy na tyle urlopu. W tym roku przyjechała do mnie ciocia i wujek że swoją wnuczka. Fajnie się bawili z moim Igorkiem i w pewnym momencie patrzyłam na nich jakby byli rodzeństwem. Teraz już pojechali a w zamian przyjechał teść. Jeszcze tylko tydzień i ja wyruszamy na urlop. Już nie mogę się doczekać. Muszę odpocząć. Od wszystkiego. W ogóle to ten rok mógłby dać na koniec coś dobrego np. Ciążę bo jak na razie same straty. Najpierw w styczniu zmarł mój tata, w lutym poronilam a wczoraj odeszła moja 13-letnia sunia przepraszam że tak nie na temat ale musiałam się komuś wyzalic.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Mało się ostatnio udzielam ale miałam gości. Co roku muszę kombinować opiekę nad moim synkiem bo on ma wakacje a my nie mamy na tyle urlopu. W tym roku przyjechała do mnie ciocia i wujek że swoją wnuczka. Fajnie się bawili z moim Igorkiem i w pewnym momencie patrzyłam na nich jakby byli rodzeństwem. Teraz już pojechali a w zamian przyjechał teść. Jeszcze tylko tydzień i ja wyruszamy na urlop. Już nie mogę się doczekać. Muszę odpocząć. Od wszystkiego. W ogóle to ten rok mógłby dać na koniec coś dobrego np. Ciążę bo jak na razie same straty. Najpierw w styczniu zmarł mój tata, w lutym poronilam a wczoraj odeszła moja 13-letnia sunia przepraszam że tak nie na temat ale musiałam się komuś wyzalic.

Kochana po tych przeżyciach ciężkich zdecydowanie zaslugujesz na coś dobrego. Życzę Ci tej ciąży jak najszybciej. A ile Twój synek ma lat?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja mysle ze juz po owulacji ale zrobilam dzis test ovu i druga kreska jest blada. Zastanawiam sie jak to jest bo wiem ze jak w ciazy kobitki były to wychodzily im testy ovu. Hmm..

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Gdzieś czytałam ze testy owu wychodzą w ciąży pozytywne jak jest beta juz > 10. I zeby sugerowały ciąże musza byc obie kreski takie same lub testowa ciemniejsza. Tego LH zawsze troche w organizmie mamy stad te bladziochy owu wychodzą.

Siwa :( mocno trzymam za ciebie kciuki zeby przyszła kropeczka do Ciebie :*

Gdzieś czytałam ze testy owu wychodzą w ciąży pozytywne jak jest beta juz > 10. I zeby sugerowały ciąże musza byc obie kreski takie same lub testowa ciemniejsza. Tego LH zawsze troche w organizmie mamy stad te bladziochy owu wychodzą.

Siwa :( mocno trzymam za ciebie kciuki zeby przyszła kropeczka do Ciebie :*
Byłoby idealnie zaciazyc teraz i być majoweczka. Taki prezent na urodziny mi się marzy [emoji4]

reklama
Do góry