reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No dziewczyny mieć parke jest fajnie,ale czasami zgrzyty są niesamowite. Ja mam syna i córkę, i normalnie czasami nie wyrabiam hehe:p często są klutnie o to w co będą się bawic,wiadomo chłopak ma inne zainteresowania niż dziewczynka. No i wiekowo jest 4 lata różnicy, także to swoje tez robi. ;) A trzecie to dla mnie obojetne juz czy chłopak czy dziewczynka aby wkoncu się udało i było zdrowiutkie.:D:p

reklama
No to czekam az sie dobrze wyreguluje :)
A co do straty dzidzi to mi bardzo przykro.. nawet nie wiem jakich slow uzyc,aby cie pocieszyc. A ty jestes tez na innym temacie w tym forum co nie ?! :) Tylko ze nie pamietalam za dobrze twojej historii, bo jest Nas tu troszke ;)

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Dziekuje, nie musisz nic pisac. Juz sie z tym pogodzilam.
Tak, jestem jeszcze na "bede mama" i "wspolnie czekamy". :)
Calkiem sporo tu dziewczyn i roznych historii. Wiele z nas siedzi tutaj juz kupe miesiecy a i tak ciagle musimy sobie cos przypominacbo trudno zapamietac szczegoly.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sałatka ja tez bym chciala miec parke tylko na odwrot ;) bo juz mam synka wiec chcialabym dziewczynke ;) , chociaz moj synek prosi o braciszka :)

a moze blizniaki beda?:) skoro tak szybko Ci test wyszedl:)
O kurde weź nawet mi nie gadaj hahahaha :D mój mąż też się śmieje ale ta beta by chyba wyższa była nie?:-D
Ja dzisiaj senna i chyba zaczynają mnie męczyć mdlosci... ( albo sobie wmawiam, ale co zjem to staje mi w gardle j jakby mi wszystko podchodziło. .. Juz nie mam ochoty na nic tyło na tłusta smażona kiełbasę z cebulą jezu pycha!)

Co do balonów to mnie łapie po południu :D od dwóch dni tak od rana do 15 mam spokój ze wzdeciami ;')
I do kibel ka zaczęłam uczeszczac 2/3 razy dziennie :D
Widzę ze musze dużo nadrobić w temacie ale to z komputera ;)

Buziaki dla Was :-*

reklama
Do góry