reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No dziewczyny mieć parke jest fajnie,ale czasami zgrzyty są niesamowite. Ja mam syna i córkę, i normalnie czasami nie wyrabiam hehe:p często są klutnie o to w co będą się bawic,wiadomo chłopak ma inne zainteresowania niż dziewczynka. No i wiekowo jest 4 lata różnicy, także to swoje tez robi. ;) A trzecie to dla mnie obojetne juz czy chłopak czy dziewczynka aby wkoncu się udało i było zdrowiutkie.:D:p

reklama
No to czekam az sie dobrze wyreguluje :)
A co do straty dzidzi to mi bardzo przykro.. nawet nie wiem jakich slow uzyc,aby cie pocieszyc. A ty jestes tez na innym temacie w tym forum co nie ?! :) Tylko ze nie pamietalam za dobrze twojej historii, bo jest Nas tu troszke ;)

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Dziekuje, nie musisz nic pisac. Juz sie z tym pogodzilam.
Tak, jestem jeszcze na "bede mama" i "wspolnie czekamy". :)
Calkiem sporo tu dziewczyn i roznych historii. Wiele z nas siedzi tutaj juz kupe miesiecy a i tak ciagle musimy sobie cos przypominacbo trudno zapamietac szczegoly.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sałatka ja tez bym chciala miec parke tylko na odwrot ;) bo juz mam synka wiec chcialabym dziewczynke ;) , chociaz moj synek prosi o braciszka :)

a moze blizniaki beda?:) skoro tak szybko Ci test wyszedl:)
O kurde weź nawet mi nie gadaj hahahaha :D mój mąż też się śmieje ale ta beta by chyba wyższa była nie?:-D
Ja dzisiaj senna i chyba zaczynają mnie męczyć mdlosci... ( albo sobie wmawiam, ale co zjem to staje mi w gardle j jakby mi wszystko podchodziło. .. Juz nie mam ochoty na nic tyło na tłusta smażona kiełbasę z cebulą jezu pycha!)

Co do balonów to mnie łapie po południu :D od dwóch dni tak od rana do 15 mam spokój ze wzdeciami ;')
I do kibel ka zaczęłam uczeszczac 2/3 razy dziennie :D
Widzę ze musze dużo nadrobić w temacie ale to z komputera ;)

Buziaki dla Was :-*

reklama
Do góry