No dziewczyny mieć parke jest fajnie,ale czasami zgrzyty są niesamowite. Ja mam syna i córkę, i normalnie czasami nie wyrabiam hehe często są klutnie o to w co będą się bawic,wiadomo chłopak ma inne zainteresowania niż dziewczynka. No i wiekowo jest 4 lata różnicy, także to swoje tez robi. A trzecie to dla mnie obojetne juz czy chłopak czy dziewczynka aby wkoncu się udało i było zdrowiutkie.
reklama
Paraplu
Fanka BB :)
No to czekam az sie dobrze wyreguluje
A co do straty dzidzi to mi bardzo przykro.. nawet nie wiem jakich slow uzyc,aby cie pocieszyc. A ty jestes tez na innym temacie w tym forum co nie ?! Tylko ze nie pamietalam za dobrze twojej historii, bo jest Nas tu troszke
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Dziekuje, nie musisz nic pisac. Juz sie z tym pogodzilam.
Tak, jestem jeszcze na "bede mama" i "wspolnie czekamy".
Calkiem sporo tu dziewczyn i roznych historii. Wiele z nas siedzi tutaj juz kupe miesiecy a i tak ciagle musimy sobie cos przypominacbo trudno zapamietac szczegoly.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To u mnie mały problem bo synek chce braciszka a córeczka siostrzyczke. Ale niestety będzie tylko jedno. Z czwórka juz bym raczej nie dała rady.Sałatka ja tez bym chciala miec parke tylko na odwrot bo juz mam synka wiec chcialabym dziewczynke , chociaz moj synek prosi o braciszka
agnesis
To u mnie mały problem bo synek chce braciszka a córeczka siostrzyczke. Ale niestety będzie tylko jedno. Z czwórka juz bym raczej nie dała rady.
Nie nastawiaj się tak, bo mogą być bliźniaki
salatkaOwocowa
no wlasnieNie nastawiaj się tak, bo mogą być bliźniaki
Mojej kolezance lekarz powiedzial ze beda trojaczki, no ale niestety tylko blizniaki
nie wiem jak sie mogl tak pomylic bo ona byla juz w ok 3 miesiacu. Dopiero wtedy zobaczyl ze nie bedzie tylko jedno dziecko
KatarzynkaBe
O kurde weź nawet mi nie gadaj hahahaha mój mąż też się śmieje ale ta beta by chyba wyższa była nie?a moze blizniaki beda? skoro tak szybko Ci test wyszedl
Ja dzisiaj senna i chyba zaczynają mnie męczyć mdlosci... ( albo sobie wmawiam, ale co zjem to staje mi w gardle j jakby mi wszystko podchodziło. .. Juz nie mam ochoty na nic tyło na tłusta smażona kiełbasę z cebulą jezu pycha!)
Co do balonów to mnie łapie po południu od dwóch dni tak od rana do 15 mam spokój ze wzdeciami ;')
I do kibel ka zaczęłam uczeszczac 2/3 razy dziennie
Widzę ze musze dużo nadrobić w temacie ale to z komputera
Buziaki dla Was :-*
Bliźniaki? ! Wszystko możliwe, teściowa ponoć jest z bliźniaków, i mam rodzeństwo bliźniaki chlopak i dziewczyna. Ale ja tego do głowy nie biorę.Nie nastawiaj się tak, bo mogą być bliźniaki
oluska88
reklama
KatarzynkaBe
Moj teściu miał siostry bliźniaczki i nikt nie miał z jego dzieci bliźniąt. ...tez jest prawdopodobieństwo u nas ile będzie tyle będzie byle zdroweBliźniaki? ! Wszystko możliwe, teściowa ponoć jest z bliźniaków, i mam rodzeństwo bliźniaki chlopak i dziewczyna. Ale ja tego do głowy nie biorę.