reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hey dziekuje za mile przyjecie mnie do Waszej grupy :*
Mam 30 lat, jedno dziecko juz mam- 5 letnie i prawde mowiac to zaraz po okresie mi sie zaszlo z corka hehe..teraz jest troche inaczej . Bralam anty przez 5 lat. Dwa lata temu wykryto u mnie jajniki policystyczne ale gin mowil ze to wstepne stadium takze przepisal mi bardzo, bardzo nowoczesne tabletki poprzez ktore nie przytylam ani nic,dobrze je znosilam..mieszkam za granica wiec nawet nie wiem czy One sa w pl. Jestem zdziwiona Bo w 1ym cyklu po odstawieniu mialam owulacje i byla w polowie, myslalam ze moze sie uda tak szybko jak z mala ale niestety siie mylilam. Moze za bardzo myslalam i za bardzo tego chcialam :( wczoraj bylam zalamana Bo w 29 dc dostalam "okres" ale jest skapy tak jakk w czasie kiedy bralam te anty. Bo One byly na zmniejszenie ilosci krwi Bo przy tych jajnikach juz tak jest...z jednego str bylam taka wku....wczoraj ale za to dzis pomyslalam dobra jest nowy cykl i beda nowe starania :) to i tak dobrze ze po 5 latach brania anty mam wyregulowany okres,bo wiem ze wielu kobietom on nie wraca tak szybko.
Dobra koniec marudzenia. [emoji14] a wy dlugo sie staracie dziewuszki??

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Czesc :)
Ja bralam anty 4 lata i moj organizm potrzebowal 3 cykli na wyregulowanie wszystkiego. 4 cykl wygladaj juz prawidlowo. Wlasnie w 4 cyklu zaczelismy starania i udalo sie. Niestety, w 10tc dowiedzielismy sie, ze dzidzius zmarl. W tym tygodniu minelo 5 tygodni od zabiegu i czekam na pierszy okres jak na zbawienie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Fabimama milo, ze sie odezwalas [emoji8]
Kochanie baby sa silne i potrafia przetrwac wszystko. Ty tez dasz rade, podniesies sie i bedziesz walczyc :)

Salatka nie martw sie [emoji8] zrob sobie herbatke, wlacz jakas slitasna komedie albo otworz ksiazke. I odpoczywaj fizycznie ale i rowniez psychicznie bo to szalenie wazne.

Czesc :)
Ja bralam anty 4 lata i moj organizm potrzebowal 3 cykli na wyregulowanie wszystkiego. 4 cykl wygladaj juz prawidlowo. Wlasnie w 4 cyklu zaczelismy starania i udalo sie. Niestety, w 10tc dowiedzielismy sie, ze dzidzius zmarl. W tym tygodniu minelo 5 tygodni od zabiegu i czekam na pierszy okres jak na zbawienie.

No to czekam az sie dobrze wyreguluje :)
A co do straty dzidzi to mi bardzo przykro.. nawet nie wiem jakich slow uzyc,aby cie pocieszyc. A ty jestes tez na innym temacie w tym forum co nie ?! :) Tylko ze nie pamietalam za dobrze twojej historii, bo jest Nas tu troszke ;)

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Cześć dziewczyny, chciałbym dołączyć do Waszej grupy ☺.
Jestem mamą 2 synów. Młodszy ma 1,3 roczku. Ze względu na mój wiek (niedługo zacznę 37 lat) rozpoczęliśmy starania o 3 dziecko.przydała by się córeczka dla równowagi . Po porodzie brałam tabletki anty, miesiąc temu odprawiłam. Teraz jest mój pierwszy cykl starań. 2 dni temu miałam owulację i zobaczymy co z tego będzie. Nie stawiam na powodzenie w 1 cyklu. Na każdą ciążę musiałam czekać po kilka mcy.
Marzy mi się córcia, taka mała królewna mamusi. Jeśli będzie 3 syn nie będę płakać. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe.

Cześć dziewczyny, chciałbym dołączyć do Waszej grupy ☺.
Jestem mamą 2 synów. Młodszy ma 1,3 roczku. Ze względu na mój wiek (niedługo zacznę 37 lat) rozpoczęliśmy starania o 3 dziecko.przydała by się córeczka dla równowagi . Po porodzie brałam tabletki anty, miesiąc temu odprawiłam. Teraz jest mój pierwszy cykl starań. 2 dni temu miałam owulację i zobaczymy co z tego będzie. Nie stawiam na powodzenie w 1 cyklu. Na każdą ciążę musiałam czekać po kilka mcy.
Marzy mi się córcia, taka mała królewna mamusi. Jeśli będzie 3 syn nie będę płakać. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe.
Witaj:) ja chcialabym miec parke- fajnie by bylo gdyby byl synek teraz- ale tak naprawde to wszystko mi jedno. Oby zdrowe

reklama
Do góry