reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dżoł - Dzięki za pocieszenie :* ahh my baby to jednak zołzy jestesmy jak na czyms nam zalezy[emoji14]ale ja to chyba jakaś mega okropna jestem . On to przezywa i widze jak mu z tym zle ale jakos no nie umiem sie do niego normalnie odezwac .. A ty chyba na dniach masz termin spodziewanej @ co ? Może udało wam sie cosik tam ustrzelić [emoji41] będe trzymać mocno kciuki !!! :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki za kciuki [emoji8] dzis mam 30 dc wiec powinna lada dzien przyjsc. Tylko ze do pierwsza po poronieniu wiec roznie moze byc. Bylabym w szoku gdyby sie udalo bo tylko po 2 razach spisalam cykl na straty. Trzymam kciuki za Was [emoji110][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki za kciuki [emoji8] dzis mam 30 dc wiec powinna lada dzien przyjsc. Tylko ze do pierwsza po poronieniu wiec roznie moze byc. Bylabym w szoku gdyby sie udalo bo tylko po 2 razach spisalam cykl na straty. Trzymam kciuki za Was [emoji110][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie koleżanka zaszła przy dwóch razach tylko to jak ona zaszła to juz jakis meksyk:D i tutaj tez sa dziewczyny co po dwóch razach sie udalo wiec moze dla Ciebie też bedzie szczesliwa ta dwójeczka:D również dziękuje :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ilość sexow w cyklu nie ma większego znaczenia. My się bzykalismy non stop i nic, a zaszłam w cyklu gdzie były 3 razy, w 9, 14 i 15dc, a pierwsza ciąża to w ogóle był tylko jeden sexik :) czasem wystarczy raz a dobrze :D

Czesc Wszystkim. Moj dzien nie zaczal sie najlepiej... Pewnie nie naciesze sie dlugo ta ciaza bo wlasnie zauwazylam pomaranczowo-rozowy sluz...
Z czego ja sie cieszylam... Do tego zrobilam dzis jeszcze jeden test i wyszla bledsza kreska niz na pierwszym, tylko ze to inny test. Ale niby o lepszej czulosci...

Ilość sexow w cyklu nie ma większego znaczenia. My się bzykalismy non stop i nic, a zaszłam w cyklu gdzie były 3 razy, w 9, 14 i 15dc, a pierwsza ciąża to w ogóle był tylko jeden sexik :) czasem wystarczy raz a dobrze :D
Taa...raz a dobrze...jak to mój mąż mówi on ślepakami nie strzela:D choć dwa cykle temu spudłował:D

Czesc Wszystkim. Moj dzien nie zaczal sie najlepiej... Pewnie nie naciesze sie dlugo ta ciaza bo wlasnie zauwazylam pomaranczowo-rozowy sluz...
Z czego ja sie cieszylam... Do tego zrobilam dzis jeszcze jeden test i wyszla bledsza kreska niz na pierwszym, tylko ze to inny test. Ale niby o lepszej czulosci...
Spokojnie sałatka słabszy test mógł pokazać bledszą kreskę. 10 czy 25 teraz robiłas?
Masz możliwość bete dzis zrobic?

reklama
Salatka spokojnie plamienie jeszcze nic nie oznacza. Kup test tej samej firmy. Ewentualnie jeśli dzieje się coś złego zawsze możesz podjechać do szpitala tam nie mogę Ci odmówić jeśli powiesz ze jesteś w ciąży.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry