reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny zastanawia mnie jedna rzecz. 8 dni temu mialam sluz jak bialko, 5 dni temu byl juz mniej rozciagliwy ale przezroczysty i bylo go duzo. W tych dniach staranka. Dzis zakrecilo mi sie w glowie i pojawił sie sluz znow jak bialko rozciagliwy i przezroczysty. Jakies sugestie:)?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny zastanawia mnie jedna rzecz. 8 dni temu mialam sluz jak bialko, 5 dni temu byl juz mniej rozciagliwy ale przezroczysty i bylo go duzo. W tych dniach staranka. Dzis zakrecilo mi sie w glowie i pojawił sie sluz znow jak bialko rozciagliwy i przezroczysty. Jakies sugestie:)?

Tak, zrób test owulacyjny

Dobry wieczór,
ja chyba się starzeję. Stękam jęczę, marudzę i wciąż mi się nic nie chce, a tu ciągle coś trzeba robić
icon_mrgreen.gif
Dziś nie było mnie w domu 12 godzin, normalnie tęsknię po 4 dniach za krzątaniem się po domu... Dobrze że co? Ano że jutro PIĄTUUNNIIOOOOOOO
smilie1.gif

Byłam u lekarza, diagnoza powalająca - nic mi nie jest mam uwaga:
-pić wapno z wit.C
-płukać gardło sodą
-pić syrop echinasal (ziołowy, naturalne skłądniki)
-do nosa krople sulfarinol ale przeczytałam że w ciąży to nie ten teges więc sory ale w d... je mam trudno będę dalej wąchać udrażniacz w ssztyfcie i pić syrop z cebuli
icon_mrgreen.gif

Dobta, tu się z Wami śmieję ale poważnie to po 2 tygodniach podziębienia i średniego samopoczucia mam dosyć.
dodam do tego uczucie wiecznego wzdęcia oraz senność.

u mnie mineło już ponad 2 tygodnie od 1 testu i też ani razu nie powiedział że się cieszy, czy coś w tym stylu raczej o tym nie rozmawiamy za wiele. Ale to jest FACET. Poza tym to są początki dopiero, więc się nie spinam i daję Mu czas.....bo 2 pierwsze dni to chyba w szoku był że tak szybko i jakby nie dokońca był pewien że dobrze się stało...bo klamka zapadła i nie ma odwrotu.
Więc wrzuć na luz:)

ja nadęta jak balon jestem już ok 10.00 rano i tak do samej nocy:(

a czemu jutro tez nic z tego nie będzie?

korek ja tu żaliłam się w ostatnim cyklu że mam mega suszę ani glutka jednego w majtach + testy owu negatywne a tu proszę spójrz na suwaczek! głowa do góry!
Takie piękne uroki ciąży ze trzeba uwazac czym sie leczy[emoji14]ja mam czesto okropne pulsujaco/sciskajace bóle glowy nawet nie wiem jak to opisac i tez sie martwie jak to potem bedzie[emoji14]jakis paracetamol i apap to dla mnie cukierki[emoji14]oczywiscie wedlug lekarzy to normalne ze boli wiec spoko , sama sobie postawilam diagnoze z czego mam te bóle o staram sie tego unikać[emoji14]i oczywiscie od 4 miesiecy jedynie raz w miesiacu pozwalam sobie na silna tabletke przeciwbólową (w drugi dzien okresu) a tak to walcze z bólami[emoji14]
A co do pytania bo sie za bardzo rozpisalam .. No po pierwsze to on chce dychnąc od sexow:o a po drugie idzie na nocke a ja jade na urodzinowy melanż do rodzinki :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli owu ok 18dc masz. To ja mysle ze jak pójdziesz 16dc to bedzie ok. Pecherzyk rosnie ok 2mm na dzien, a pęka jak ma ok 21-23mm. To wtedy w zależności jaka wielkość pęcherzyka wiodącego możesz sobie tez obliczyć kiedy pęknie.
Dziekuje Bertha za wytlumaczenie:) bede wiedziala kiedy isc:)

QUOTE="Aleksandrax, post: 14263350, member: 149438"]Kolekcjonerka sól morska do nosa, są w aptekach. Ja to stosowalam w ciąży.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Używam ale nie pomaga ani ciut ciut:( ja mam nie do końca zatkany, ale b.trudno mi się oddycha nosem, a przez usta nienawidzę

reklama
Do góry