reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Salatka spokojnie plamienie jeszcze nic nie oznacza. Kup test tej samej firmy. Ewentualnie jeśli dzieje się coś złego zawsze możesz podjechać do szpitala tam nie mogę Ci odmówić jeśli powiesz ze jesteś w ciąży.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
dopiero wieczorem bede mogla pojechac na pogotowie. Tu przed 15 mnie nie przyjma bo przeciez -moge pojsc do swojego lekarza i to nie przychodnia. Takie slowa uslyszalam na ip jak bylam z corka w ciazy i krwawilam

Czesc Wszystkim. Moj dzien nie zaczal sie najlepiej... Pewnie nie naciesze sie dlugo ta ciaza bo wlasnie zauwazylam pomaranczowo-rozowy sluz...
Z czego ja sie cieszylam... Do tego zrobilam dzis jeszcze jeden test i wyszla bledsza kreska niz na pierwszym, tylko ze to inny test. Ale niby o lepszej czulosci...
Spokojnie ja na twoim miejscu pojechałabym do szpitala niech wszystko sprawdza nie ma co się martwić na zapAs. Ja w pierwszej ciąży też plamilam lekarz kazał dużo leżeć i dziś mam synka

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze jesteś sama z córka? Nie ma kto z nią zostać? Najlepiej byłoby trafić do lekarza albo na ip chociaż po jakieś leki na podtrzymanie :/ skąd jesteś?
z lubelskiego. Kiedys pisalam ze nawet prawka nie mam. Tesciowa ma 100 km do nas a mama tez bez prawka. tu we wsi nie mam nikogo kto by mnie zawiozl a corka tez z nikim nie zostanie bo by sie zaplakala

To leż ile się da i powiedz mężowi żeby przyjechał najszybciej jak się da. Niech Cię zawiezie do lekarza, może od razu bete zrobisz.

napewno bede odpoczywala maksymalnie... Juz tylko troszeczke tego jest. I bardziej pomarancz niz roz. A moze to byc spowodowane jakas infekcja? Bo cos mnie piecze juz ze dwa dni.
Napewno sprobuje sie dodzwonic niedlugo do swojego lekarza, niech on mi cos doradzi

Czesc Wszystkim. Moj dzien nie zaczal sie najlepiej... Pewnie nie naciesze sie dlugo ta ciaza bo wlasnie zauwazylam pomaranczowo-rozowy sluz...
Z czego ja sie cieszylam... Do tego zrobilam dzis jeszcze jeden test i wyszla bledsza kreska niz na pierwszym, tylko ze to inny test. Ale niby o lepszej czulosci...

Plamienie w ciąży jest normalne i dość częste. Gorzej jak się pojawia żywa krew.
Żona mojego kuzyna w pierwszym trymestrze leżała dwa razy w szpitalu bo miała i plamienia i krwawienia. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i w październiku będzie rodzic. Kochaliście się wczoraj z mężem? Być może podrażniłaś sobie wejście do pochwy. W ciąży tam wszystko jest tak delikatne i jeszcze bardziej ukrwione niż normalnie. Tak czy siak dobrze by było jakbyś udała się gdzieś do lekarza.. W takiej sytuacji muszą Cię przyjąć.

reklama
Plamienie w ciąży jest normalne i dość częste. Gorzej jak się pojawia żywa krew.
Żona mojego kuzyna w pierwszym trymestrze leżała dwa razy w szpitalu bo miała i plamienia i krwawienia. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i w październiku będzie rodzic. Kochaliście się wczoraj z mężem? Być może podrażniłaś sobie wejście do pochwy. W ciąży tam wszystko jest tak delikatne i jeszcze bardziej ukrwione niż normalnie. Tak czy siak dobrze by było jakbyś udała się gdzieś do lekarza.. W takiej sytuacji muszą Cię przyjąć.
nie nic nie bylo... Wczoraj moze troche intensyniejszy dzien mialam...
Gdyby to byla moja pierwsza ciaza to pewnie bym sie nie przejela bo naprawde malo tej wydzieliny jest. Ale teraz bardzo sie obserwuje...
W tej zdrowej ciazy mialam krwawienie, lalo sie jak z kranu i wszystko bylo dobrze wiec wiem ze plamienie niekoniecznie musi byc czyms zlym...
Pojedziemy pewnie wieczorem na ip
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi
i przepraszam ze zawracam Wam gitare

Do góry