reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiktoria to nieciekawie masz ze takie akcje masz w trakcie sexu.Myśleliście może aby wybrać się do sexuologa?
Ja wczoraj chciałam dobrze a wyszło kiepsko.Mały nam szybko zasnął i chciałam pokazać m ze nie musimy się sexic tylko w dni plodne.Zaproponowalam numerek ale w sumie mi i chyba mojemu średnio się chciało.Ja mam jeszcze opryszczke pod nosem i nawet całować się nie mogliśmy,jakoś sie zblokowalam i orgazmu nie mogłam dostac (a nie mam z tym problemow wogole), m zaskoczyl ale chyba to nie byl jakiś mega orgazm.Wiec ten sexik jakiś spalony był.Dziś mam 10 dc i jakoś lewy jajnik już mnie nie pobolewa, śluz tez zniknął.Wiec nie wiem o co chodzi.Może ze stresu coś mi się przesunie a może jednak znow prawy jajnik zaskoczy.
nessi dziwny masz ten okres.A kiedy masz wizytę u gina?

reklama
Hej, mam nadzieje, ze u Was lepszy poranek bo u mnie okropny. Poklocilam sie bsrdzo z K :( a Megi - moja suczka - zwymiotowala juz kilka razy :( jak jej nie przejdzie to czeka nas wet dzisiaj. Tyle dobrego, ze dzisiaj mam wolne to moge ja obserwowac.

Z nerwow glowa rozbolala i wzielam tabsa. Ide kuzwa zrobic sobie kawe i sie uspokoic.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,4kg ---> 52kg

reklama
Czesc dziewczyny, nie wiecie moze co mozna brac na bol glowy w samych poczatkach ciazy? mam sklonnosci do ostrych bolów głowy....
A bol to taki cisnieniowy czujesz? Jesli tak to u mnie na taki bol dziala cuda masaz tetnic szyjnych.

Do tego zimy oklad na glowe. Mozesz tez wziac zimna scierke i zawiazac mocno na glowie. Taki ucisk tez duzo pomaga.
[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,4kg ---> 52kg

Do góry