reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

bertha, Victoria30 - poza tym że seks nie sprawia mi wiele przyjemności, to jest mi przykro, bo M naprawdę się stara za każdym każdusienieńkim razem. Widzę, jak mu zależy żeby mi było dobrze. Tzn czuje przyjemność, ale nigdy no wiecie....nie do końca..... Noi jest mi przykro bo On tez do końca nie czuje się spełniony skoro nie umie mnie zaspokoić podczas seksu:(
Czasem mam wrażenie że jestem bardzo blisko, ale blokuję się, odczuwam to jakbym była na granicy bólu i rozkoszy...chce mi się jednocześnie krzyczeć i płakać.... i wtedy się mega blokuję i przerywam bo nie daję rady i przeważnie płaczę potem:(
trudno mi o tym pisać....
Też mam tak czasem z tym bólem, kiedy jest za mało delikatnie, wtedy pomaga nam przerwac i zastosować delikatne wibracje. Z masażerem też odczuwasz ból?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a to nie jest pomieszanie śluzu z krwią poprostu?
A grom go wie .. pytam bo to dla mnie anomalia ten okres ... zaczęłam plamieniem czerwonym ciemnym, potem nic ...kolejnego dnia lało się jedną dobę za cały tydzień, następnego dnia znowu nic, potem trochę plamiłam na ciemno, dzisiaj nic - duuużo śluzu i nagle różowy wyszedł - sorry za taki opis :) Do tego boli mnie cały dzień lewe jajco :/

A skąd ten ból u Ciebie ?

Też mam tak czasem z tym bólem, kiedy jest za mało delikatnie, wtedy pomaga nam przerwac i zastosować delikatne wibracje. Z masażerem też odczuwasz ból?

wkurzają mnie wszelkie gadżety:/
żel jeden mieliśmy jakiś mrowiący durexa to wogóle mnie piekło
mialam kiedyś 7 infekcji pochwy pod rząd ciagnących się pół roku i po tym leczeniu globulkowym mam uraz psychiczny do wkładania "tam" czegokolwiek;( nawet tamponów nie używam bardzo boje się kolejnej infekcji

wkurzają mnie wszelkie gadżety:/
żel jeden mieliśmy jakiś mrowiący durexa to wogóle mnie piekło
mialam kiedyś 7 infekcji pochwy pod rząd ciagnących się pół roku i po tym leczeniu globulkowym mam uraz psychiczny do wkładania "tam" czegokolwiek;( nawet tamponów nie używam bardzo boje się kolejnej infekcji
Tego nie wkładasz, tylko masujesz na zewnątrz. Zeli zadnych nigdy nie stosowalam. Musisz sama najpierw wiedzieć jak i co lubisz. Facetowi samemu jest ciężko, bo on nie czuje tego co Ty, trzeba im pomóc.

Dziewczyny, ja bym Wam chętnie oddała trochę mojego libido, bo u mnie to jest dramat ostatnio. Dzień w dzień muszę. A do tego mój chłop w ogóle mnie nie stopuje, bo jemu się to chce jeszcze bardziej niż mi. Od zabiegu mi się tak dziwnie porobiło..

My póki co nie mamy problemów, ja mam rozbujane libido zaraz po @, a K tylko czeka na okazje, ...chociaż czasami ja za wiele razy wymagam i sprzęt nie daje rady :) Jak mówi K ...''kochanie, nie jestem już taki młody, że mogłem często i co chwila,- teraz będzie raz a konkretnie'' :D
Nie powiem czasem mnie to frustruje, że jedną akcję tyle czasu ciągnie - jak można by zrobić 3 dodatkowe BISY :) No ale tak to czasem w małżeństwie bywa. My sobie tylko jedno obiecaliśmy. Jak któreś nie ma ochoty to nie ma i koniec :) Nie ciągniemy się na siłę, zamiast tego czasem na śpiocha po odespaniu się działa.:)

Victoria30 - starania staraniami...ale słabe libido na codzień miesiącami, latami w związku partnerskim to wogóle klapa:( seks powinien scalać, umacniać związek....smutno mi jak o tym myślę....ja nawet nie wiem jak to jest mieć mega ochotę na seks bo tego poprostu nigdy nie czuję:(
Orgazmu też nigdy nie miałam podczas stosunku:(
Kolekcjonerka, ja Cie doskonale rozumiem, bo ja tez nigdy nie mialam orgazmu podczas seksu i co najgorsze to nie pamietam kiedy mialam ochote na seks. Ja to robie tylko dlatego zeby miec dzidzie.. to jest bardzo smutne, mamy ten sam problem:(

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam często kłopoty z bólem to zmieniamy pozycję i działa. Co do libido to ja mam ochotę przez 2 tygodni w cyklu i koniec.
NeSSi wytłumacz mi o co chodzi z tym "na śpiocha " bo mnie teraz zaciekawilas hehe

Do góry