reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paracetamol można przez całą ciążę, ale wiadomo lepiej nie brać nic, więc ja brałam jak bol był rzeczywiście nie do zniesienia. Apap to właśnie paracetamol.

Paraplu ja też mam fatalny poranek, trzeci dzień przeziębienia, glowa boli jakby ktoś topór wbił, a synek rozrabia masakrycznie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paracetamol można przez całą ciążę, ale wiadomo lepiej nie brać nic, więc ja brałam jak bol był rzeczywiście nie do zniesienia. Apap to właśnie paracetamol.

Paraplu ja też mam fatalny poranek, trzeci dzień przeziębienia, glowa boli jakby ktoś topór wbił, a synek rozrabia masakrycznie

Wspolczuje. Jak boli glowa lub zoladek to czlowiek jest totalnie nie do zycia. Juz wole gorszy bol nogi czy reki niz jakikolwiek glowy czy zoladka.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,4kg ---> 52kg

Własnie ja biore tylko jak juz naprawde bol jest nie do zniesienia....ale dziekuje za dobre rady na pewno najpierw wypróbuje te domowe :)

Mnie jak zaszłam bolało jak na okres i było dużo sluzu. Cały czas myślałam że jednak @ przyjdzie, a nie przyszła

Ja wątpię w to że w tym cyklu zaskoczyłam. Czuje się dobrze,bol brzucha 4 dni przed to raczej normalne,piersi bolą normalnie jak przed @. Także raczej nici z tego. Jedynie co mi dolega to chwilowe uderzenia gorąca.

Mam w domu parę testów ciążowych, i tak się zastanawiam ze chyba od jutra będę robić, żeby jak najszybciej wychwycić czy się udało czy nie i wtedy biegiem do lekarza. Ale i tak wiem ze nic z tego. Ale dla pewności. Tez mam wielką nadzieję że jak nie ten cykl to następny napewno.

Hej hej:)
Ale mialam dzis sen. Ze Obudzilam sie patrze a piersi pelniutkie, nabrzmiale i bolace... Ale to tylko sen. NAdal pozostaja nalesnikami:)

To nie tak ze my zawsze tak szalejemy ze 4x w dzien. Po prostu nie bylo cory i chcielismy to wykorzystac. Wtedy mialam straszna ochote. A teraz od tygodnia ochota jest zerowa...

Milego dnia zycze:)
nadal nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy:)

Ja mam to samo. Po 3 latach starań i seksie z "zegarkiem" mam już dość. Gdy zbliżają się dni płodne to z jednej strony cieszę się że są staranka i może będzie dzidzia, a z drugiej strony mam mdłości bo znów bzykanko z "zegarkiem" a nie z chęci. Na szczęście mój R nie narzeka. Jeszcze zachęca mnie ze wszystkich sił. Niestety coraz słabiej to na mnie działa... Jakieś pomysły? Jak rozpalić KOBIECE libido?

reklama
Do góry