reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A dlaczego dziewczyny u Was tak kiepsko z tym seksem?
Może po prostu brakuje Wam jakiejś świeżości w związku?
My zawsze jak mieliśmy jakiś kryzys to próbowaliśmy jakoś rozpalić znowu ten ogień w związku. I teraz jest cudnie. Mamy taką ochotę na siebie jak nigdy.. Ja to jestem zawsze tak mega podniecona. I nigdy nie mogę się nacieszyć tym moim chłopem.. Zawsze jestem głodna jego ust, dotyku..

reklama
Lui po zabiegu to ja też dostałam szału macicy ;) ciągle czułam, że mi się chce i to był jedyny czas kiedy bym mogła 4 razy dziennie, ba nawet cały dzień bez przerwy ;)
Teraz to robimy w miarę możliwości, dziecko w domu i to już nie małe, więc liczymy tylko na to jak wychodzi albo śpi poza domem :D
Jeśli ktoś nie lubi sexu, nie ma ochoty to pewnie że nie ma się co zmuszać. Trzeba tylko dobrze trafić w płodne :)

Dzień doberek :-)
Dzisiaj musze dojechać kawał do pracy wiec trzeba i godzinę wcześniej wstać, ale i tak rano budzę się bezproblemowo od kilku dni :-)
Jeśli chodzi o ból to coś o tym wiem, dopiero jakiś. ..rok temu? Mi to minęło a tak to każde bzykanko było dla mnie jednocześnie rozkoszą i tragedia.
Nie wiem w sumie co sprawiło ze to minęło. ..może psychika u mnie była głównym winowajca :/

CIĄGLE CHCE MI SIĘ SIKAC! !!!:D

Ja juz w pracy na dyżurze. ..wiem co Wam.powiem jakoś tak spokojna dzisiaj jestem, jak w jakimś transie, narazie nie.ma wzdęc wiec czuje się leciutko, nic mnie nie boli tylko cycki jak dotykam ale nie jest to.ból nie do zniesienia :-) jak przy okresie...
Jedyne co myślę to to że jutro wizyta, chyba osiwieje do tego czasu :errr: ale staram się nie denerwować, to był dobry ruch ze spaniem u teściów jakoś tak się wyciszylam, oni też jeszcze nic nie wiedzą ale jeden kalkulator mi wyliczył wstępnie datę porodu na urodziny teścia hahahahha:laugh2:
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia :*

Ja juz w pracy na dyżurze. ..wiem co Wam.powiem jakoś tak spokojna dzisiaj jestem, jak w jakimś transie, narazie nie.ma wzdęc wiec czuje się leciutko, nic mnie nie boli tylko cycki jak dotykam ale nie jest to.ból nie do zniesienia :-) jak przy okresie...
Jedyne co myślę to to że jutro wizyta, chyba osiwieje do tego czasu :errr: ale staram się nie denerwować, to był dobry ruch ze spaniem u teściów jakoś tak się wyciszylam, oni też jeszcze nic nie wiedzą ale jeden kalkulator mi wyliczył wstępnie datę porodu na urodziny teścia hahahahha:laugh2:
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia :*

I bardzo dobrze, że możesz się wyciszyć u teściów. Stres Ci nie potrzebny :)

Juz mi weszło do głowy ze jestem w coazy, nie może być inaczej ! Nie ma prawa :-)
Damy rade wszystkie haha :D
Kurde ale mam dzisiaj dziwny humor :errr: szkoda ze dyrcia przychodzi bo będzie sztywno :D

Hej dziewczyny. U mnie 4 dni przed @ i oczywiście już mnie nawiedza bol podbrzusza i uczucie mokra tam na dole. Normalnie niech ta wstretna @ przychodzi juz w niedziele. Wtedy ladnie mi się wszystko ulozy.

Hej dziewczyny. U mnie 4 dni przed @ i oczywiście już mnie nawiedza bol podbrzusza i uczucie mokra tam na dole. Normalnie niech ta wstretna @ przychodzi juz w niedziele. Wtedy ladnie mi się wszystko ulozy.
Mnie jak zaszłam bolało jak na okres i było dużo sluzu. Cały czas myślałam że jednak @ przyjdzie, a nie przyszła

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry