reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A dlaczego dziewczyny u Was tak kiepsko z tym seksem?
Może po prostu brakuje Wam jakiejś świeżości w związku?
My zawsze jak mieliśmy jakiś kryzys to próbowaliśmy jakoś rozpalić znowu ten ogień w związku. I teraz jest cudnie. Mamy taką ochotę na siebie jak nigdy.. Ja to jestem zawsze tak mega podniecona. I nigdy nie mogę się nacieszyć tym moim chłopem.. Zawsze jestem głodna jego ust, dotyku..

reklama
Lui po zabiegu to ja też dostałam szału macicy ;) ciągle czułam, że mi się chce i to był jedyny czas kiedy bym mogła 4 razy dziennie, ba nawet cały dzień bez przerwy ;)
Teraz to robimy w miarę możliwości, dziecko w domu i to już nie małe, więc liczymy tylko na to jak wychodzi albo śpi poza domem :D
Jeśli ktoś nie lubi sexu, nie ma ochoty to pewnie że nie ma się co zmuszać. Trzeba tylko dobrze trafić w płodne :)

Dzień doberek :-)
Dzisiaj musze dojechać kawał do pracy wiec trzeba i godzinę wcześniej wstać, ale i tak rano budzę się bezproblemowo od kilku dni :-)
Jeśli chodzi o ból to coś o tym wiem, dopiero jakiś. ..rok temu? Mi to minęło a tak to każde bzykanko było dla mnie jednocześnie rozkoszą i tragedia.
Nie wiem w sumie co sprawiło ze to minęło. ..może psychika u mnie była głównym winowajca :/

CIĄGLE CHCE MI SIĘ SIKAC! !!!:D

Ja juz w pracy na dyżurze. ..wiem co Wam.powiem jakoś tak spokojna dzisiaj jestem, jak w jakimś transie, narazie nie.ma wzdęc wiec czuje się leciutko, nic mnie nie boli tylko cycki jak dotykam ale nie jest to.ból nie do zniesienia :-) jak przy okresie...
Jedyne co myślę to to że jutro wizyta, chyba osiwieje do tego czasu :errr: ale staram się nie denerwować, to był dobry ruch ze spaniem u teściów jakoś tak się wyciszylam, oni też jeszcze nic nie wiedzą ale jeden kalkulator mi wyliczył wstępnie datę porodu na urodziny teścia hahahahha:laugh2:
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia :*

Ja juz w pracy na dyżurze. ..wiem co Wam.powiem jakoś tak spokojna dzisiaj jestem, jak w jakimś transie, narazie nie.ma wzdęc wiec czuje się leciutko, nic mnie nie boli tylko cycki jak dotykam ale nie jest to.ból nie do zniesienia :-) jak przy okresie...
Jedyne co myślę to to że jutro wizyta, chyba osiwieje do tego czasu :errr: ale staram się nie denerwować, to był dobry ruch ze spaniem u teściów jakoś tak się wyciszylam, oni też jeszcze nic nie wiedzą ale jeden kalkulator mi wyliczył wstępnie datę porodu na urodziny teścia hahahahha:laugh2:
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia :*

I bardzo dobrze, że możesz się wyciszyć u teściów. Stres Ci nie potrzebny :)

Juz mi weszło do głowy ze jestem w coazy, nie może być inaczej ! Nie ma prawa :-)
Damy rade wszystkie haha :D
Kurde ale mam dzisiaj dziwny humor :errr: szkoda ze dyrcia przychodzi bo będzie sztywno :D

Hej dziewczyny. U mnie 4 dni przed @ i oczywiście już mnie nawiedza bol podbrzusza i uczucie mokra tam na dole. Normalnie niech ta wstretna @ przychodzi juz w niedziele. Wtedy ladnie mi się wszystko ulozy.

Hej dziewczyny. U mnie 4 dni przed @ i oczywiście już mnie nawiedza bol podbrzusza i uczucie mokra tam na dole. Normalnie niech ta wstretna @ przychodzi juz w niedziele. Wtedy ladnie mi się wszystko ulozy.
Mnie jak zaszłam bolało jak na okres i było dużo sluzu. Cały czas myślałam że jednak @ przyjdzie, a nie przyszła

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry