reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień doberek :-)
Dzisiaj musze dojechać kawał do pracy wiec trzeba i godzinę wcześniej wstać, ale i tak rano budzę się bezproblemowo od kilku dni :-)
Jeśli chodzi o ból to coś o tym wiem, dopiero jakiś. ..rok temu? Mi to minęło a tak to każde bzykanko było dla mnie jednocześnie rozkoszą i tragedia.
Nie wiem w sumie co sprawiło ze to minęło. ..może psychika u mnie była głównym winowajca :/

CIĄGLE CHCE MI SIĘ SIKAC! !!!:D
Teraz twój awatar do Ciebie pasuje hahaha :-D

reklama
Ja mam to samo. Po 3 latach starań i seksie z "zegarkiem" mam już dość. Gdy zbliżają się dni płodne to z jednej strony cieszę się że są staranka i może będzie dzidzia, a z drugiej strony mam mdłości bo znów bzykanko z "zegarkiem" a nie z chęci. Na szczęście mój R nie narzeka. Jeszcze zachęca mnie ze wszystkich sił. Niestety coraz słabiej to na mnie działa... Jakieś pomysły? Jak rozpalić KOBIECE libido?
tez sie chetnie dowiem...
Bo jesli bedzie tak jak w poczatkach poprzednich ciaz to maz zwariuje... Bo mi sie po prostu nie chce. Tzn moja glowa chce ale cialo nie... Nie wiem nawet jak to opisac

tez sie chetnie dowiem...
Bo jesli bedzie tak jak w poczatkach poprzednich ciaz to maz zwariuje... Bo mi sie po prostu nie chce. Tzn moja glowa chce ale cialo nie... Nie wiem nawet jak to opisac
Mi pomagają opowiadania erotyczne, kiedyś też czytałam świetne szkockie romanse gdzie były opisy sexu, ale niestety nie pamiętam autorki. Pamiętam tylko że działały ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam jestem nowa .....od 13 lat staram sie o dzidziusia u roznych lekarzy bylam niby wszystko bylo ok i nikt nie widzial problemu...po namowach przyjaciolki postanowilam sprobowac za niecaly tydzien mam urodzinki moze zdarzy sie cud.Dzis bylam u doktorka we wtorek na kontroli czy pojawil sie pecherzyk po lamecie. Dzis powtorka powiekszyl sie z czego jestesmy zadowoleni bo moj problem polegal na tym ze nie jajeczkowałam .Dzis dostalam zastrzyk na pekniecie. We wtorek kontrola...mam nadzieje ze po tylu latach w koncu sie uda...moze ktoras z Was brala ten lek ..jak spostrzezenia

Ostatnia edycja:
mam pierwsze wyniki: przeciwciała anty TPO : 7. wartość ref. <34. wiec chyba oki :/ ciekawe jak reszta. wynik do 30 dni :(

reklama
No to super :) Mi wlasnie tez chce sie spac, a najlepiej to bym poleniuchowala w lozku ;), ale niestety jestem w pracy...a po za tym to sama nie wiem co bym zjadla i ciagle mam taka suchosc w buzi ....widze ze mnie wyprzedzilas o 5 dni ;)

Do góry