reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny. Jestem juz po rozmowie z lekarze. Wiem już w czym jest problem i dlaczego testy pokazywały mi wynik pozytywny,a po 4,5 dniach niestety miesiaczka przychodziła. To wina ciałka żółtego. Teraz jak spóźnione mi się 2 dni @ to mam jechac na betę i jak będzie wynik pozytywny to oczywiście leki do 12 tyg ciazy. Teraz chociaż wiem w czym jest problem. Głupia byłam ze wcześniej nie poszłam do lekarza.

dziewczyny ile kosztuje beta i kiedy zrobic ? i z rana pewnie trzeba? podpowiedzcie bo nie jestem w temacie :p
Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwarte ;)
kosztuje ok 35zł.. ale bardzo roznie..

Dziewczyny, ja sie dzisiaj załamałam..... owu przewidywalam, ze bedzie w piatek lub sobote, a wydaje mi sie że juz jestem po, albo wlasnie w trakcie :(:(:( A my ostatnie przytulanki mielismy 5 dni temu, bo zakladalam, ze jak zaczniemy od dzisiaj to wystarczy.. Zmarnowalam cykl.......

Pomoglam*
Ja tez jestem w szoku zwlaszcza ze tyle sie staralismy i nadal nie dotarlo to do mnie, bo termin @ jeszcze nie minal....
Miałam dokładnie to samo :-) u mnie już minął i dzięki Bogu jest dobrze :-) tylko dzisiaj mi było raz słabo i siusiam co chwila.
Boje się ze dostałam jakiejś grzybicy pochwy :-(

Hej dziewczyny. Jestem juz po rozmowie z lekarze. Wiem już w czym jest problem i dlaczego testy pokazywały mi wynik pozytywny,a po 4,5 dniach niestety miesiaczka przychodziła. To wina ciałka żółtego. Teraz jak spóźnione mi się 2 dni @ to mam jechac na betę i jak będzie wynik pozytywny to oczywiście leki do 12 tyg ciazy. Teraz chociaż wiem w czym jest problem. Głupia byłam ze wcześniej nie poszłam do lekarza.
Czyli co to oznacza? że progesteron za niski czy co z tym ciałkiem żółtym?
Ale teraz jestes jeszcze 5 dni przed @, to moze warto juz zbadac progesteron i leki wprowadzic, zeby utrzymać kropka??....

Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwarte ;)

Dziewczyny, ja sie dzisiaj załamałam..... owu przewidywalam, ze bedzie w piatek lub sobote, a wydaje mi sie że juz jestem po, albo wlasnie w trakcie :(:(:( A my ostatnie przytulanki mielismy 5 dni temu, bo zakladalam, ze jak zaczniemy od dzisiaj to wystarczy.. Zmarnowalam cykl.......
Ja płaciłem za bete u mnie 33 wczoraj 26 :-|

A dlaczego myślisz że owu juz była?
Trzeba dziś próbować :)

reklama

Ja tez nie wiem czy nie zmarnowalam, bo za pozno sie wzielismy za robote. A owu byla 15/16.08 .Moze sie przesunela to poprzytulajcie jeszcze dzisiaj. Kiedy masz zamiar testowac?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry