reklama
Hej dziewczyny. Jestem juz po rozmowie z lekarze. Wiem już w czym jest problem i dlaczego testy pokazywały mi wynik pozytywny,a po 4,5 dniach niestety miesiaczka przychodziła. To wina ciałka żółtego. Teraz jak spóźnione mi się 2 dni @ to mam jechac na betę i jak będzie wynik pozytywny to oczywiście leki do 12 tyg ciazy. Teraz chociaż wiem w czym jest problem. Głupia byłam ze wcześniej nie poszłam do lekarza.
bertha
Fanka BB :)
Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwartedziewczyny ile kosztuje beta i kiedy zrobic ? i z rana pewnie trzeba? podpowiedzcie bo nie jestem w temacie
kosztuje ok 35zł.. ale bardzo roznie..
Dziewczyny, ja sie dzisiaj załamałam..... owu przewidywalam, ze bedzie w piatek lub sobote, a wydaje mi sie że juz jestem po, albo wlasnie w trakcie A my ostatnie przytulanki mielismy 5 dni temu, bo zakladalam, ze jak zaczniemy od dzisiaj to wystarczy.. Zmarnowalam cykl.......
Gdybym juz w maju poszła to już dawno wiedziała bym o tym a taka sytuacja powtórzyła się w lipcu,i dopiero wtedy stwierdziłam ze trzeba lekarza odwiedzic.No widzisz kochana, wiec na pewno sie uda....u mnie juz sa 2 piekne kreseczki, beda i u Ciebie....
KatarzynkaBe
Pomoglam*
Boje się ze dostałam jakiejś grzybicy pochwy :-(
Miałam dokładnie to samo :-) u mnie już minął i dzięki Bogu jest dobrze :-) tylko dzisiaj mi było raz słabo i siusiam co chwila.Ja tez jestem w szoku zwlaszcza ze tyle sie staralismy i nadal nie dotarlo to do mnie, bo termin @ jeszcze nie minal....
Boje się ze dostałam jakiejś grzybicy pochwy :-(
bertha
Czyli co to oznacza? że progesteron za niski czy co z tym ciałkiem żółtym?Hej dziewczyny. Jestem juz po rozmowie z lekarze. Wiem już w czym jest problem i dlaczego testy pokazywały mi wynik pozytywny,a po 4,5 dniach niestety miesiaczka przychodziła. To wina ciałka żółtego. Teraz jak spóźnione mi się 2 dni @ to mam jechac na betę i jak będzie wynik pozytywny to oczywiście leki do 12 tyg ciazy. Teraz chociaż wiem w czym jest problem. Głupia byłam ze wcześniej nie poszłam do lekarza.
Ale teraz jestes jeszcze 5 dni przed @, to moze warto juz zbadac progesteron i leki wprowadzic, zeby utrzymać kropka??....
KatarzynkaBe
Ja płaciłem za bete u mnie 33 wczoraj 26 :-|Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwarte
Dziewczyny, ja sie dzisiaj załamałam..... owu przewidywalam, ze bedzie w piatek lub sobote, a wydaje mi sie że juz jestem po, albo wlasnie w trakcie A my ostatnie przytulanki mielismy 5 dni temu, bo zakladalam, ze jak zaczniemy od dzisiaj to wystarczy.. Zmarnowalam cykl.......
agnesis
Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwarte
A dlaczego myślisz że owu juz była?
Trzeba dziś próbować
reklama
dżoł
Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwarte
Ja tez nie wiem czy nie zmarnowalam, bo za pozno sie wzielismy za robote. A owu byla 15/16.08 .Moze sie przesunela to poprzytulajcie jeszcze dzisiaj. Kiedy masz zamiar testowac?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom