reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny. Jestem juz po rozmowie z lekarze. Wiem już w czym jest problem i dlaczego testy pokazywały mi wynik pozytywny,a po 4,5 dniach niestety miesiaczka przychodziła. To wina ciałka żółtego. Teraz jak spóźnione mi się 2 dni @ to mam jechac na betę i jak będzie wynik pozytywny to oczywiście leki do 12 tyg ciazy. Teraz chociaż wiem w czym jest problem. Głupia byłam ze wcześniej nie poszłam do lekarza.

dziewczyny ile kosztuje beta i kiedy zrobic ? i z rana pewnie trzeba? podpowiedzcie bo nie jestem w temacie :p
Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwarte ;)
kosztuje ok 35zł.. ale bardzo roznie..

Dziewczyny, ja sie dzisiaj załamałam..... owu przewidywalam, ze bedzie w piatek lub sobote, a wydaje mi sie że juz jestem po, albo wlasnie w trakcie :(:(:( A my ostatnie przytulanki mielismy 5 dni temu, bo zakladalam, ze jak zaczniemy od dzisiaj to wystarczy.. Zmarnowalam cykl.......

Pomoglam*
Ja tez jestem w szoku zwlaszcza ze tyle sie staralismy i nadal nie dotarlo to do mnie, bo termin @ jeszcze nie minal....
Miałam dokładnie to samo :-) u mnie już minął i dzięki Bogu jest dobrze :-) tylko dzisiaj mi było raz słabo i siusiam co chwila.
Boje się ze dostałam jakiejś grzybicy pochwy :-(

Hej dziewczyny. Jestem juz po rozmowie z lekarze. Wiem już w czym jest problem i dlaczego testy pokazywały mi wynik pozytywny,a po 4,5 dniach niestety miesiaczka przychodziła. To wina ciałka żółtego. Teraz jak spóźnione mi się 2 dni @ to mam jechac na betę i jak będzie wynik pozytywny to oczywiście leki do 12 tyg ciazy. Teraz chociaż wiem w czym jest problem. Głupia byłam ze wcześniej nie poszłam do lekarza.
Czyli co to oznacza? że progesteron za niski czy co z tym ciałkiem żółtym?
Ale teraz jestes jeszcze 5 dni przed @, to moze warto juz zbadac progesteron i leki wprowadzic, zeby utrzymać kropka??....

Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwarte ;)

Dziewczyny, ja sie dzisiaj załamałam..... owu przewidywalam, ze bedzie w piatek lub sobote, a wydaje mi sie że juz jestem po, albo wlasnie w trakcie :(:(:( A my ostatnie przytulanki mielismy 5 dni temu, bo zakladalam, ze jak zaczniemy od dzisiaj to wystarczy.. Zmarnowalam cykl.......
Ja płaciłem za bete u mnie 33 wczoraj 26 :-|

A dlaczego myślisz że owu juz była?
Trzeba dziś próbować :)

reklama

Ja tez nie wiem czy nie zmarnowalam, bo za pozno sie wzielismy za robote. A owu byla 15/16.08 .Moze sie przesunela to poprzytulajcie jeszcze dzisiaj. Kiedy masz zamiar testowac?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry