Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwartedziewczyny ile kosztuje beta i kiedy zrobic ? i z rana pewnie trzeba? podpowiedzcie bo nie jestem w temacie![]()
Gdybym juz w maju poszła to już dawno wiedziała bym o tym a taka sytuacja powtórzyła się w lipcu,i dopiero wtedy stwierdziłam ze trzeba lekarza odwiedzic.No widzisz kochana, wiec na pewno sie uda....u mnie juz sa 2 piekne kreseczki, beda i u Ciebie....
Miałam dokładnie to samo :-) u mnie już minął i dzięki Bogu jest dobrze :-) tylko dzisiaj mi było raz słabo i siusiam co chwila.Ja tez jestem w szoku zwlaszcza ze tyle sie staralismy i nadal nie dotarlo to do mnie, bo termin @ jeszcze nie minal....
Czyli co to oznacza? że progesteron za niski czy co z tym ciałkiem żółtym?Hej dziewczyny. Jestem juz po rozmowie z lekarze. Wiem już w czym jest problem i dlaczego testy pokazywały mi wynik pozytywny,a po 4,5 dniach niestety miesiaczka przychodziła. To wina ciałka żółtego. Teraz jak spóźnione mi się 2 dni @ to mam jechac na betę i jak będzie wynik pozytywny to oczywiście leki do 12 tyg ciazy. Teraz chociaż wiem w czym jest problem. Głupia byłam ze wcześniej nie poszłam do lekarza.
Ja płaciłem za bete u mnie 33 wczoraj 26 :-|Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwarte
kosztuje ok 35zł.. ale bardzo roznie..
Dziewczyny, ja sie dzisiaj załamałam..... owu przewidywalam, ze bedzie w piatek lub sobote, a wydaje mi sie że juz jestem po, albo wlasnie w trakcieA my ostatnie przytulanki mielismy 5 dni temu, bo zakladalam, ze jak zaczniemy od dzisiaj to wystarczy.. Zmarnowalam cykl.......
Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwarte
Dziewczyny, ja sie dzisiaj załamałam..... owu przewidywalam, ze bedzie w piatek lub sobote, a wydaje mi sie że juz jestem po, albo wlasnie w trakcieA my ostatnie przytulanki mielismy 5 dni temu, bo zakladalam, ze jak zaczniemy od dzisiaj to wystarczy.. Zmarnowalam cykl.......
Bete mozesz zrobic o kazdej porze dnia, nie trzeba byc na czczo. byle laboratorium bylo jeszcze otwarte