reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1 po poronieniu. Ale przed @ po poronieniu juz dzialaismy i sie nie udalo. Kiedys musi sie udac:) Nie mialam problemu zeby zajsc w ciaze wiec dlaczego teraz mialabym miec nie?:) tak sobie tlumacze...
A moze juz jestem w ciazy a dowiem sie w sobote? Lub wczesniej:)
No pewnie, masz racje nic sie nie martw tylko działaj ;), zycze Ci zebys juz była w ciąży :)

reklama
Cieszyla bym sie podwojnie :) u mnie w rodzinie juz sa blizniaki :). To moja druga ciąża. Tylko w pierwszej ciazy udalo sie za pierwszym razem. Dlatego warjowałam - i nie wiedzialam czemu na ta druga tak dlugo musialam czekac....

Dziewczyny myślałam, że w tym miesiącu odpuscilam, nie chce się zawiesc a dzisiaj milam sen, że jestem w ciąży. Teraz jest mi smutno bo to nieprawda ;( eeech

reklama
korek ja tez mialam takie sny w okresie staran, jeszcze nie raz mi sie snilo ze to dziewczynka, ktorej bardzo pragne, ale kiedy sie obudzilam wracalam do rzeczywistosci....czesto po cichu sobie myslalam ze to dobry znak ten sen :) i Tobie koreczku tez tego zycze :)

Do góry