reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzisiaj przegielam , w pracy się chyba roznioslo juz .... mam takie dziwne bole raz mnie tak zakulo ale nie jak na okres właśnie i juz kestem posiurana ze co się dzieje złego. ..boże niech już będzie ten piątek.
Ciekawe czy da mi l4 czy powie żeby narazie uważać na siebie i na następnej wizycie. ..
Na pewno da Ci zwolnienienie jeśli powiesz ze musisz w pracy dźwigać ciężary. A chodzisz prywatnie czy na NFZ?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wiesz, jak nie ma wysokiego libido, to nie da sie zmusic do seksu :) Gdybysmy planowali bzykanie co 2-3 dni, to to tez byloby to planowanie, zmuszanie sie tylko dlatego, zeby byly szanse na dzidzio. takze dlatego planuje tylko takie maratony na dni plodne, bo nie bedzimy na sile caly cykl ciągnęli, skoro ochota jest tylko max raz na tydzien.

A na przykład seks od 10 do 20 dnia cyklu co dwa dni?
To masz 5 seksów na cykl.

Kobietki mam głupie pytanie w sumie, jak myślicie. ..jak beta ładnie rośnie tzn. Że komórka juz się zagniezdzila w macicy prawda? Czy jeszcze nie..
Juz do głowy dostaje wiem jestem straszna panikara a teraz to już w ogóle :szok::growl:
Bo czytam różne artykuły i zbędnych wychodzi ze juz a z drugich ze jeszcze :D dzisiaj odbiorę papierkowe wyniki i tam będę. Miała zakres.
Bo wg. Tej tabelki z poprzedniego lab. Jestem w 4 albo 5 albo 6 tyg. :errr:
Wg. Miesiaczki to wychodzi 4,5 tygodnia czyli kropek ma 2/2,5 tygodnia :dry:
Ciągle o tym myślę. . Zawracam Wam głowę wiem pewnie te które teraz mają dwie kreski tak nie panikę ja jak ja Haha :D

Swoją drogą tez chciałam zapytać o te suwaczki;)

Sałatkaowocowa myślę tak samo jak Ty.
Ja liczyłam bardzo na ten cykl bo jakbym zaskoczyła to termin miałabym na maj a ta druga ciaze co stracilam to termin porodu mialam na maj.wtedy bardzo sie cieszylam z tego miesiąca,bo był dla mnie szczęśliwy,w maju szczęśliwie zaszlam w pierwsza ciaże i myślałam ze fajnie będzie urodzić drugie dziecko w tym miesiącu.Teraz problemy z zębem trochę sprawiły ze ten cykl traktuje na luzie.

A może po prostu róbcie to wtedy kiedy się pojawia śluz płodny. On występuje na kilka dni przed owu..

Na chyba, że np. Śluz u Ciebie jest tylko na szyjce i nie wypływa to wtedy też dupa.

Kobietki mam głupie pytanie w sumie, jak myślicie. ..jak beta ładnie rośnie tzn. Że komórka juz się zagniezdzila w macicy prawda? Czy jeszcze nie..
Juz do głowy dostaje wiem jestem straszna panikara a teraz to już w ogóle :szok::growl:
Bo czytam różne artykuły i zbędnych wychodzi ze juz a z drugich ze jeszcze :D dzisiaj odbiorę papierkowe wyniki i tam będę. Miała zakres.
Bo wg. Tej tabelki z poprzedniego lab. Jestem w 4 albo 5 albo 6 tyg. :errr:
Wg. Miesiaczki to wychodzi 4,5 tygodnia czyli kropek ma 2/2,5 tygodnia :dry:
Ciągle o tym myślę. . Zawracam Wam głowę wiem pewnie te które teraz mają dwie kreski tak nie panikę ja jak ja Haha :D

Swoją drogą tez chciałam zapytać o te suwaczki;)

Kochana, dopiero po 48 godzinach od zagnieżdżenia się komórki jajowej w macicy następuje produkcja hcg.

Możesz być spokojna. Dzidziol się już zadomowił. W tym tygodniu jakbyś poszła na usg to już by było widać pęcherzyk ciążowy :)

No wiesz, jak nie ma wysokiego libido, to nie da sie zmusic do seksu :) Gdybysmy planowali bzykanie co 2-3 dni, to to tez byloby to planowanie, zmuszanie sie tylko dlatego, zeby byly szanse na dzidzio. takze dlatego planuje tylko takie maratony na dni plodne, bo nie bedzimy na sile caly cykl ciągnęli, skoro ochota jest tylko max raz na tydzien.
Spróbuj poczytać tego dnia jakieś opowiadanie erotyczne dla kobiet i zaraz Cię najdzie ochota bez zmuszania się :)
Faceci sobie czasem pomagają to dlaczego i my nie możemy?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje !!!! Bardzo szybko testy ciąże wykryły [emoji4]super !! Dziewczyny a poradzcie mi 20 lipca poroniłam w 5 tc jeszcze nie miałam @ no niby dzis ma przyjść bo dzis wypada 28 dc ale może po poronieniu mi się cykle wydłużyły czy coś chociaż ja zawsze miałam w miarę regularne 28-29 dc hmmm piersi mi urosły , wrażliwe są ale pewnie się wkręcam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhh ja juz czekam 5 tygodni na @ :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Betha szkoda, że takie libido kiepskie. A nie działa na niego jakaś sexi bielizna? Sukienki, szpilki? Nic go nie przekona? Wtedy większe szanse że się owu nie ominie.

Mój chłop ma libido większe od mojego, ale to nawet lepiej :p

reklama
Do góry