reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dzis mam dzien zwatpienia... Mysle ze sie nie udalo... Bo niby dlaczego mialoby mi sie udac, takiej grzesznicy...:)
Dzis moze meza wyciagne na zakupy to test kupie i bedzie wiadomo... Milego dnia zycze:)

reklama
Salatkaowocowa...ja wlasnie tez tak sobie mowilam i tak myslalam...a tu masz niespodziewana niespodzianka ;)
chcialabym zeby i mnie to szczescie spotkalo. Tylko takie do konca. Placzace, ulewajace czy co tam jeszcze:) Najwazniejsze zeby bylo. Zebym mogla przytulic to malenstwo i zeby widziec radosc corki- bo dzidzia jest:)
Jakos mnie tak wzielo na takie mysli...

To musimy się postarać żeby w maju było 6[emoji7]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie sobie uświadomiłam ze muszę się spiąć na ten maj, bo może się skończyć tym że będę miała urodziny dzieci w odstępie tygodnia w czerwcu (zbankrutuje bo jeszcze dzień dziecka przecież xD).
Także mimo przeziębienia starania były, trzymajcie kciuki.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Sałatka spotka i Ciebie....ja tez juz tracilam wszelkie nadzieje ale udalo sie - cud :), a ile sie juz cykli starasz?
1 po poronieniu. Ale przed @ po poronieniu juz dzialaismy i sie nie udalo. Kiedys musi sie udac:) Nie mialam problemu zeby zajsc w ciaze wiec dlaczego teraz mialabym miec nie?:) tak sobie tlumacze...
A moze juz jestem w ciazy a dowiem sie w sobote? Lub wczesniej:)

reklama
Do góry