reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

IMG_4258.JPG

Gdyby któraś cos interesowalo.

reklama
Ja 50 w ogóle nie kupuję, symbolicznie też 56... Ale to dlatego, że ja jestem wysoka, mąż jeszcze wyższy, więc mamy to w genach :)

A kupujecie też rozmiar 50?
Nie, raczej niewielki odsetek dzieci rodzi się mając 50 cm. Pozatym między 50 a 56 w ubrankach jest niewielka różnica, tak jak między 56 a 62. Spodziewam się dużych upałów, jak to na początku sierpnia więc myślę, że nie będziemy jej jakoś bardzo ubierać :p

Ja nie kupuję takich malutków. Moje dzieci nigdy takie małe nie były i nie było potrzeby aż tak malutkiego rozmiaru kupować.

Nie, raczej niewielki odsetek dzieci rodzi się mając 50 cm. Pozatym między 50 a 56 w ubrankach jest niewielka różnica, tak jak między 56 a 62. Spodziewam się dużych upałów, jak to na początku sierpnia więc myślę, że nie będziemy jej jakoś bardzo ubierać :p
A ja mam nadzieję, że w tym roku nie będzie upałów, bo ich nie znoszę...

Co do rozmiarów to właśnie jak rozmawiam ze znajomymi dziewczynami, które mają dzieci to mówią, że używały na pocxątku właśnie 50-tek.
To już sama nie wiem.

A ja mam nadzieję, że w tym roku nie będzie upałów, bo ich nie znoszę...

Co do rozmiarów to właśnie jak rozmawiam ze znajomymi dziewczynami, które mają dzieci to mówią, że używały na pocxątku właśnie 50-tek.
To już sama nie wiem.
Myślę, że to nie ma większego znaczenia, bo naprawdę jak przykładam sobie różne rozmiary to ta różnica jest tak niewielka, że jak będzie ciut za duże to bez znaczenia :)

reklama
A ja mam 3 body i 3 śpiochy z rozm 50[emoji3] ale to kupiłam za grosze w lumpku w razie w....Tomek jak się rodził miał 54 cm i 3100g więc trochę tonął w 56[emoji1787]

Do góry