martoosia04
Fanka BB :)
Gdyby któraś cos interesowalo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, raczej niewielki odsetek dzieci rodzi się mając 50 cm. Pozatym między 50 a 56 w ubrankach jest niewielka różnica, tak jak między 56 a 62. Spodziewam się dużych upałów, jak to na początku sierpnia więc myślę, że nie będziemy jej jakoś bardzo ubieraćA kupujecie też rozmiar 50?
A ja mam nadzieję, że w tym roku nie będzie upałów, bo ich nie znoszę...Nie, raczej niewielki odsetek dzieci rodzi się mając 50 cm. Pozatym między 50 a 56 w ubrankach jest niewielka różnica, tak jak między 56 a 62. Spodziewam się dużych upałów, jak to na początku sierpnia więc myślę, że nie będziemy jej jakoś bardzo ubierać
Myślę, że to nie ma większego znaczenia, bo naprawdę jak przykładam sobie różne rozmiary to ta różnica jest tak niewielka, że jak będzie ciut za duże to bez znaczeniaA ja mam nadzieję, że w tym roku nie będzie upałów, bo ich nie znoszę...
Co do rozmiarów to właśnie jak rozmawiam ze znajomymi dziewczynami, które mają dzieci to mówią, że używały na pocxątku właśnie 50-tek.
To już sama nie wiem.
Ja to czasem przed wizyta mam nawet koszmary tez się zawsze obawiamStresuję się przed jutrzejszą wizytą... Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze.