reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Mam nadzieję… zawsze jak któreś było chore to się nie zaraziliśmy nawzajem. Ale teraz niby osłabiony organizm. Piję syrop z *spam*, tabletkę na gardło też se wzięłam do tego herbata z imbirem cytryną i miodem no i oczywiście Prena care + magnez i mam nadzieję, że to jakoś mnie uchroni 🙏 a miały być szczęśliwe święta pochwalić się najbliższym, że w końcu się nam udało :(

Ja dziś mam dzień bez mocy 🙈 całe szczęście mąż od rana w kuchni robi barszczyk i inne rzeczy, dobrze że to ogarnia lepiej niż ja bo byłby problem 😅🙈
A wczoraj męczył mnie ból brzucha po badaniu, mlody lekarz i chciał bardzo dokładnie mnie zbadać, usg też dlugo robił i wieczór miałam ciężki 😕 na szczęście dziś lepiej.

reklama
Ja nawet nie odczuwam zmęczenia

Nie nadrobię Was dziewczyny, my już od rana świętujemy.
Życzę Wam spokojnych i radosnych świąt, zero mdlosci, dużo odpoczynku, pysznego jedzonka, pozytywnych reakcji i powodzenia dla tych które ogłaszają ciążę, a tym, które utrzymują ją w tajemnicy życzę zero kłopotliwych pytań.

Święta się dopiero zaczęły, a ja już jestem wykonczona. Właśnie odpoczywam w przerwie między jedną Wigilią a drugą i zastanawiam się jak ja to przeżyję. Nie wiem czy to przez intensywny tydzien i mało snu, czy może "wreszcie" jakiś objaw. W sumie to dopiero 5+4 🙂

Do góry