reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Mam nadzieję… zawsze jak któreś było chore to się nie zaraziliśmy nawzajem. Ale teraz niby osłabiony organizm. Piję syrop z *spam*, tabletkę na gardło też se wzięłam do tego herbata z imbirem cytryną i miodem no i oczywiście Prena care + magnez i mam nadzieję, że to jakoś mnie uchroni 🙏 a miały być szczęśliwe święta pochwalić się najbliższym, że w końcu się nam udało :(

Ja dziś mam dzień bez mocy 🙈 całe szczęście mąż od rana w kuchni robi barszczyk i inne rzeczy, dobrze że to ogarnia lepiej niż ja bo byłby problem 😅🙈
A wczoraj męczył mnie ból brzucha po badaniu, mlody lekarz i chciał bardzo dokładnie mnie zbadać, usg też dlugo robił i wieczór miałam ciężki 😕 na szczęście dziś lepiej.

reklama
Ja nawet nie odczuwam zmęczenia

Nie nadrobię Was dziewczyny, my już od rana świętujemy.
Życzę Wam spokojnych i radosnych świąt, zero mdlosci, dużo odpoczynku, pysznego jedzonka, pozytywnych reakcji i powodzenia dla tych które ogłaszają ciążę, a tym, które utrzymują ją w tajemnicy życzę zero kłopotliwych pytań.

Święta się dopiero zaczęły, a ja już jestem wykonczona. Właśnie odpoczywam w przerwie między jedną Wigilią a drugą i zastanawiam się jak ja to przeżyję. Nie wiem czy to przez intensywny tydzien i mało snu, czy może "wreszcie" jakiś objaw. W sumie to dopiero 5+4 🙂

Do góry