StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Wesołych i pogodnych świąt dziewczyny!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za odpowiedź Karolina mam nadzieję jak najwięcej zrobić badań na Medi, bo w ostatnich ciążach wszystkie badania robiłam prywatnie, a widzę że ceny nieźle wzrosły idziesz osobiście do ogólnego po skierowanie czy teleporada?Ja robię . Nie ma problemu
Strach nic nie da. Niech weźmie leki a ty jak się bardzo boisz to maseczkę załóż lub się odizoluj od niego. Niestety chorych ludzi możemy znaleźć wszędzieWiecie co. Jest 11 mąż ma 38 gorączki i leży pod pierzyną. Jestem przerażona i nie wiem co robić. Boję się mam złe przeczucia …
Nie unikniemy niestety tego, wszędzie można coś złapać, w sklepie, czy od dzieci mój mąż od kilku dni kaszle i smarka, staram się za bardzo nie zbliżać. Głowa do góry, będzie dobrzeWiecie co. Jest 11 mąż ma 38 gorączki i leży pod pierzyną. Jestem przerażona i nie wiem co robić. Boję się mam złe przeczucia …
może się nie zarazisz u nas ja miałam grypę z jedną córką, a mąż i drugą córka się uchroniliWiecie co. Jest 11 mąż ma 38 gorączki i leży pod pierzyną. Jestem przerażona i nie wiem co robić. Boję się mam złe przeczucia …
Ja pamiętam jak miałam covida to roczny syn spał ze mną na jednej poduszce. Ja nie miałam siły go nawet wynieść do drugiego pokoju mąż na poduszce obok i żadne się nie zaraziło.może się nie zarazisz u nas ja miałam grypę z jedną córką, a mąż i drugą córka się uchronili