reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Wszystkiego Dobrego na te Święta 🥰 i żeby te nasze kochane okruszki zdrowo rosły 🩷💪

Załączniki

• IMG_4078.jpeg
    IMG_4078.jpeg
    84,5 KB · Wyświetleń: 34
Ja robię . Nie ma problemu 😊
Dzięki za odpowiedź Karolina:) mam nadzieję jak najwięcej zrobić badań na Medi, bo w ostatnich ciążach wszystkie badania robiłam prywatnie, a widzę że ceny nieźle wzrosły 🫣 idziesz osobiście do ogólnego po skierowanie czy teleporada?

Ja się dołączam z niespaniem dzisiaj, młody mi pół nocy wymiotował, mam nadzieję że to zatrucie, wszystko na to wskazuje. Co za tym idzie, mam totalny brak sił, a wigilię organizujemy my🫣 Mąż na rzęsach chodzi.

Ja też mam zaparcia, mi pomagały w poprzedniej ciąży jabłka, pestki dyni, krupnik z dużą ilością kaszy. Jak już był totalny dramat to mieszalam dziwne rzeczy ze sobą..ale to w późniejszej ciazy.

Zdecydowanie najciężej znoszę tę ciążę, przy poprzednich nie miałam mdłości i takich spadków sił na tak wczesnym etapie...

Życzę wam dziewczyny na nadchodzące święta przede wszystkim spokoju, zdrowia i aby dzieciaczki rosły zdrowo🎄

Miałam dopisać termin porodu, 14.08 ale CC będę miała początkiem sierpnia

Ostatnia edycja:
Wiecie co. Jest 11 mąż ma 38 gorączki i leży pod pierzyną. Jestem przerażona i nie wiem co robić. Boję się mam złe przeczucia …
Nie unikniemy niestety tego, wszędzie można coś złapać, w sklepie, czy od dzieci:( mój mąż od kilku dni kaszle i smarka, staram się za bardzo nie zbliżać. Głowa do góry, będzie dobrze

reklama
Ja jestem z siebie dumna , bo wczoraj dojechałam z Lublina do Płocka do mojego Pawła na święta i puściłam tylko jednego bełta na stacji ;p pełny sukces . Dziś jeszcze bez , ale 3 dzień biorę xonvea

Do góry