reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Hej, witam sie z Wami. Jestem Magda, mam 30 lat i 2 latke w domu :) Dziś pozytywny test, taki prezent wigilijny :) jeszcze w sobote byl negatywny. Teoretycznie termin na 27.08 z terminu miesiaczki, ale dzis mam 35 dzien cyklu wiec chyba ciaza bedzie mlodsza :)
Na dodatek mam stres bo wczoraj zjadlam ciasto ze spirytusem…
Bete dopiero w sobote chyba pojade zrobic zeby potem w pon zrobic ;)

reklama
Dziewczyny, muszę się wygadać i troszkę może uspokoić? Według aplikacji dziś 5+5, i zobaczyłam na papierze toaletowym trochę krwi.
To może być jakieś plamienie, ale może też być poronienie? Już trochę panikuję, da się to jakoś odróżnić? Pierwsza wizytę mam 02.01

Dziewczyny, muszę się wygadać i troszkę może uspokoić? Według aplikacji dziś 5+5, i zobaczyłam na papierze toaletowym trochę krwi.
To może być jakieś plamienie, ale może też być poronienie? Już trochę panikuję, da się to jakoś odróżnić? Pierwsza wizytę mam 02.01
Boli Cię brzuch? Co znaczy troszkę krwi?

ja jak miałam poronienie ciąży biochemicznej w październiku to to nie było trochę krwi tylko od razu lunęła krew jak przy obfitym okresie

Boli Cię brzuch? Co znaczy troszkę krwi?
Brzuch mnie często boli odkąd wyszła pozytywna beta. Troszkę… czyli zabrudzony papier po siku.
Przepraszam, jeżeli to co napisałam jest chaotyczne ale po prostu bardzo się wystraszyłam. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Wcześniej nie miałam takiej sytuacji.

Brzuch mnie często boli odkąd wyszła pozytywna beta. Troszkę… czyli zabrudzony papier po siku.
Przepraszam, jeżeli to co napisałam jest chaotyczne ale po prostu bardzo się wystraszyłam. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Wcześniej nie miałam takiej sytuacji.
Jak będziesz się martwiła i zacznie się nasilać krwawienie to jedź na IP.
Mam nadzieję, że to nic złego i Ty też tak myśl! 😇

Ja mam plamienia przy każdej ciąży. W tej mnie nie omijaja mimo stosowania duphastonu. Poronienie u mnie zazwyczaj zaczyna się od różowego śluzu. Potem pojawia się krew wpierw jest jej wmiare mało a potem to już wsumie skurcze i krwawienie jak na można miesiączke. Ten proces oczywiście nie trwa 5 minut tylko się rozkręca. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze :)

Hej, witam sie z Wami. Jestem Magda, mam 30 lat i 2 latke w domu :) Dziś pozytywny test, taki prezent wigilijny :) jeszcze w sobote byl negatywny. Teoretycznie termin na 27.08 z terminu miesiaczki, ale dzis mam 35 dzien cyklu wiec chyba ciaza bedzie mlodsza :)
Na dodatek mam stres bo wczoraj zjadlam ciasto ze spirytusem…
Bete dopiero w sobote chyba pojade zrobic zeby potem w pon zrobic ;)
Witamy :) fajny prezent wigilijny

reklama
Do góry