No mnie teraz w ciąży ciągnie bardziej do słodkiego i kwaśnego więc może to też swoje robi ;-)Widocznie każdy organizm reaguje inaczej, dla mnie to było traumatuczne przeżycie, szczególnie ostatnie łyki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mnie teraz w ciąży ciągnie bardziej do słodkiego i kwaśnego więc może to też swoje robi ;-)Widocznie każdy organizm reaguje inaczej, dla mnie to było traumatuczne przeżycie, szczególnie ostatnie łyki
Nooo to trzymam kciuki, żeby wyniki badania były dobreNo mnie teraz w ciąży ciągnie bardziej do słodkiego i kwaśnego więc może to też swoje robi ;-)
Wyniki są na zielono więc chyba spoko ;-) po godzinie 164mg , po dwóch 74mg ;-)
Na czczo miałam 100A na czczo?
Ja miałam pierwszy 80, drugi 148, a trzeci 96. A bałam się, bo jestem słodkolubna
Raz miałam przed ciążą i raz w ciąży.Dziewczyny ile razy będąc w ciąży ginekolog robił Wam cytologię? I w ogóle jak często powinno robić się to badanie w ciąży?
Wózek śliczny! Tylko fotelika z zestawu bym w aucie nie montowała. Nie ma testów, z tego co widzę na stronie. Zwykła łupinka, miałam podobną - za cholerę bezpieczne to nie jest dla niemowlaka.Co myślicie o takim wózku?
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe i akcesoria dla dzieci | Boboland24.pl
Najlepsze wózki dziecięce, spacerówki, foteliki samochodowe oraz akcesoria dla niemowlątboboland24.pl
Masz rację! Myślę raczej o takim wózku, ale 2w1 bez fotelika. Co do fotelika natomiast to myślę, żeby kupić z firmy Cybex. Ponoć z tej firmy są najbezpieczniejsze.Wózek śliczny! Tylko fotelika z zestawu bym w aucie nie montowała. Nie ma testów, z tego co widzę na stronie. Zwykła łupinka, miałam podobną - za cholerę bezpieczne to nie jest dla niemowlaka.