reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Próbuję zrobić sobie listę tych małych dupereli niezbędnych podczas połogu, jak na przykład majtki i wkładki... Jakiej firmy polecacie? Bo tyle tego na rynku, że nie wiem, co wybrać... A jakiś płyn, bądź żel do regeneracji krocza po porodzie? Jeszcze zastanawiam się nad olejkiem Bio-Oil do smarowania teraz. Na razie używałam kremu z polecenia szwagierki, ale chciałabym spróbować jakiegoś olejku. Co myślicie? Muszę sobie ułożyć listę, bo spokoju mi to nie daje. [emoji28]

reklama
Próbuję zrobić sobie listę tych małych dupereli niezbędnych podczas połogu, jak na przykład majtki i wkładki... Jakiej firmy polecacie? Bo tyle tego na rynku, że nie wiem, co wybrać... A jakiś płyn, bądź żel do regeneracji krocza po porodzie? Jeszcze zastanawiam się nad olejkiem Bio-Oil do smarowania teraz. Na razie używałam kremu z polecenia szwagierki, ale chciałabym spróbować jakiegoś olejku. Co myślicie? Muszę sobie ułożyć listę, bo spokoju mi to nie daje. [emoji28]

Nie doradzę, bo jestem z tych "zielonych", ale też muszę się w końcu wziąć za sporządzenie listy, bo siedzi mi to w głowie :) No i powoli brać się za jakieś zakupy ;) Póki co kupiłam dywanik do pokoiku i materac do łóżeczka, bo akurat trafiłam na promocję :) A to tylko maleńka kropla w morzu...
Ostatnio znalazłam w necie laktator reczny Philips polecany przez kogoś i tak się nad nim zastanawiam...

Dziewczyny,
pewnie mnie nie kojarzycie, bo dawno temu się udzielałam.
Potrzebuję pomocy.
Szukam kogos z Poznania, kto poratowałby moją kumpelę.
Jest po pozytywnej becie, ale kończą się jej leki ( estrofem i dupek), a do wizyty jeszcze trochę. Może któras z Was miałaby odsprzedać, bądź pożyczyć????
Plssss, pomożecie?

Nie doradzę, bo jestem z tych "zielonych", ale też muszę się w końcu wziąć za sporządzenie listy, bo siedzi mi to w głowie :) No i powoli brać się za jakieś zakupy ;) Póki co kupiłam dywanik do pokoiku i materac do łóżeczka, bo akurat trafiłam na promocję :) A to tylko maleńka kropla w morzu...
Ostatnio znalazłam w necie laktator reczny Philips polecany przez kogoś i tak się nad nim zastanawiam...
Miałam ten laktator i skrzypiał strasznie przy odciąganiu mleka.. Na początku przez pierwsze kilka razy było dobrze, a po pewnym czasie zaczął skrzypieć mega głośno. Ze swojej strony nie polecam. ;)

Dziewczyny,
pewnie mnie nie kojarzycie, bo dawno temu się udzielałam.
Potrzebuję pomocy.
Szukam kogos z Poznania, kto poratowałby moją kumpelę.
Jest po pozytywnej becie, ale kończą się jej leki ( estrofem i dupek), a do wizyty jeszcze trochę. Może któras z Was miałaby odsprzedać, bądź pożyczyć????
Plssss, pomożecie?
Oczekujaca123 miala to chyba w sprzedazy

reklama
Do góry