Może być. Takie podstawy ale ok. Nie mam bo ściągałem ze strony FB w pliku pdf( bez problemu, materiały są ogólnodostępne)...a siora mi to druknela w pracy.Godne uwagi? Masz może w wersji elektronicznej i mogłabyś podesłać mi na maila?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może być. Takie podstawy ale ok. Nie mam bo ściągałem ze strony FB w pliku pdf( bez problemu, materiały są ogólnodostępne)...a siora mi to druknela w pracy.Godne uwagi? Masz może w wersji elektronicznej i mogłabyś podesłać mi na maila?
Myślę, że kupimy gdzieś za miesiąc. Już mam upatrzony model wózka. Ogólnie dużo już mamy, pomału kupujemy, bo coraz ciężej mi chodzić, a mieszkam na wsi i ciężko tak jeździć.
Jaki model wózka macie już upatrzony?Myślę, że kupimy gdzieś za miesiąc. Już mam upatrzony model wózka. Ogólnie dużo już mamy, pomału kupujemy, bo coraz ciężej mi chodzić, a mieszkam na wsi i ciężko tak jeździć.
Kupuje używany wózek. Nie widzę sensu wydawania 2000 na nowy, jak ludzie sprzedają go w stanie igła za mniej niż 1000 złNajlepiej kupić wózek jak najpóźniej znaleźć model i zakupić przed rozwiązaniem a to dlatego ze wózki maja gwarancje i po co ma stać i gwarancja leci [emoji3]
Ja sobie upatrzyłam Adamex Barletta 3w1, ale fotelik będzie jako nosidełko, bo fotelik lepiej mieć lepszy niż z kompletu, chociaż ponoć i tak ten fotelik nie jest złyJaki model wózka macie już upatrzony?
No właśnie waga nic się nie zmienia! Ale mam coraz większy brzuch, bo CÓRKA rośnie jak szalona i ogólnie pomału czuje się jak słonica.Też chcę kupić używany, tym bardziej, że gondoli za długo się nie używa...
Ida_marzec - już Ci się ciężko chodzi? To co to dopiero będzie później... A jak waga? Po staremu?