G
gosc6
Gość
Tak naprawdę chyba nie ma jednej dobrej książki. Ja osobiście polecam taką książkę Rachel Cusk "Praca na całe życie", to nie poradnik, ale bardzo wartościowa książka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki autor? Bo jest kilka pozycji o takim tytule.Książka "Pierwszy rok życia dziecka"
Gdzie planujesz rodzić? Mi się marzy Żelazna. Chodzę tam do położnej i tam będziemy na szkole rodzenia, ale tam jest ciężko z miejscami... Jak tam nie będzie to pojedziemy na InflanckąWarszawa
U mnie sytuacja jest trochę skomplikowana pochodzę z Gdańska i mój maż zmienił ostatnio pracę - pracuje w Trójmieście, a na weekendy wraca do Warszawy. Dlatego doszliśmy do wniosku, że jak już będę na zwolnieniu i na macierzyńskim przeprowadzę się na ten czas do trójmiastaGdzie planujesz rodzić? Mi się marzy Żelazna. Chodzę tam do położnej i tam będziemy na szkole rodzenia, ale tam jest ciężko z miejscami... Jak tam nie będzie to pojedziemy na Inflancką
Hahaha, niezła sytuacja. Też jestem z GdańskaU mnie sytuacja jest trochę skomplikowana pochodzę z Gdańska i mój maż zmienił ostatnio pracę - pracuje w Trójmieście, a na weekendy wraca do Warszawy. Dlatego doszliśmy do wniosku, że jak już będę na zwolnieniu i na macierzyńskim przeprowadzę się na ten czas do trójmiasta
Mnie lekarka kiedyś w ciąży zaleciła żurawit. I sok z żurawiny, suszoną żurawinę.Ja brałam Urosept za zgodą lekarza 3x2 przez prawie 4 tyg
Ja mieszkam na wsi pod Warszawą byłam dziś na usg, tak sobie poszłam bo już nie mogłam wytrzymać Dzidzia ma się wspaniale... Wygląda na zupełnie zdrową i... "uwidoczniono żeńskie narządy płciowe"! Ryczę jak bóbr. Wymarzyłam córcię i jest!
Matko to Wy już wiecie gdzie chcecie rodzić? Ja jeszcze nie mam zielonego pojęcia. U nas we Wrocławiu jest kilka szpitali i każdy ma tak naprawdę skrajne opinie. Może któraś z Was też jest z Wrocławia i już też wybrała szpital?Gdzie planujesz rodzić? Mi się marzy Żelazna. Chodzę tam do położnej i tam będziemy na szkole rodzenia, ale tam jest ciężko z miejscami... Jak tam nie będzie to pojedziemy na Inflancką
Ooo no proszę ale rozumiem, że zostajesz w WarszawieHahaha, niezła sytuacja. Też jestem z Gdańska